Login 
   
 
Oever !? Activiteiten Nieuwsbrief Ledenluik
   Op datum
   Ook voor Niet-leden
   Periodieke activiteiten
   Op soort
   Zoek activiteiten
   Reservatieregels
   Fuiven
   Weekends en Reizen
   Afspraakplaatsen
   Carpooltarieven
   Verslagen
   Annulatievoorvaarden
 
  U bevindt zich hier Activiteiten U bevindt zich hier Verslagen vorige   print
mail
 
NIEUWSBRIEF
Verzend  Alleen link
ACTIVITEITEN
April 2020
madiwodovrzazo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
MEEST GELEZEN
Deze week
Oever !?
FUIVEN Singles
Activiteiten
Foto's
Introfilm
ZOEK op oever.be
Ok
Verslag van VR 29/09/2006
Actief weekend in Botassart
 
 
 
 • Vrijdag: voor Stefan was het de pechdag: zonder bankkaart, zonder brandstof, zonder pechdienst, zonder stroom in de accu, zonder schrijfgerief… En toch is alles nog tijdig in orde gekomen, dankzij de zekerheid van Magda!
De drank en de versnaperingen waren in ruime mate aanwezig om de gezelligheid te bevorderen.
• Zaterdag: leuke wandeltocht met hindernissen en een rappelleke als dessert na de picknick. Zondag een kajak-tocht tussen Poupehan en Alle. Laatste bochten in de regen. Een actief weekend met leuke vrienden, echt ge-zellig!!! (Jeroen)
• Zaterdagavond nog een korte nachtelijke boswandeling langs het “graf van de reus”. Stefan kent de streek blindelings, dus drank, stafkaart, GSM is niet nodig… Spektakel gewaarborgd als we oog in oog stonden met een wolf…
• Hallo, ik ben Stefan, Steffy voor de vriendinnen (met knipoogje).
• Wat hebben we weer genoten en gelachen! We zijn er weer eens flink tegenaan gegaan en keren stijf en maar tevreden terug naar huis. Joren heeft zich geweldig geamuseerd en had vele mama’s en papa’s dit weekend. (Lies en Joren)
• De bomen zijn blijkbaar sterker dan “Groene Willy” en Joren tesamen. Het kind in Willy is bovengekomen en Joren heeft er heel wat van bijgeleerd. (Jos)
• Steffy, je bent een goede vriendin. (Dami)
• Beste Stefan en Magda, Zeer gezellig, ontspannend en sportief weekend, van harte bedankt. (Philippe)
• Voor het eerst waren de mannen in de meerderheid! Onze vaste gite aan de Tombeau du Géant heeft heel wat verfraaiingswerk doorgevoerd en dat maakt het verlof alleen maar prettiger.
Zaterdag heel wat klimmen en dalen langs laddertjes aan de Semois en de gebruikelijke”badscène” featning our very own Joske (alias Statiefke). Ook zondag weer stralend zonnetje, dus uitstekend kajakweer. 5 dubbele kajak’s en Jos blijkt niet alleen mooie foto’s te kunnen maken, maar toont zich ook als uitstekend stuurman. Bedankt Stefan, Magda en de andere groepsleden voor dit zeer ontspannend weekend. (Ilse)
• Het luchpakket is blijkbaar onderhevig aan de zwaartekracht…
• Dit was mijn eerste Oever-uitstapje en zeker niet het laatste. Toffe groep, toffe activiteiten. Voor mezelf een overwinning: mijn eerste rappel! Keibangelijk tof!! Thx voor het onvergetelijk weekend en voor onze topfoto-graaf Joske, alias Statiefke.
 
 Top
Laatste wijziging: 17/07/2007 14:58:36    
 

Ervaar de lentekriebels bij Oever !     Oever-vzw op Facebook   Twitter
© Oever V.Z.W. Durentijdlei 52, 2930 BrasschaatGSM 0478/54 54 54 | pieter@oever.be