Maandag 10 juni 2024(Fiets)midweek Kemmel en Heuvelland van MA 05/08 tot VR 09/08/2024 Enkel Oeverleden!   
 (Fiets)midweek Kemmel en Heuvelland van MA 05/08 tot VR 09/08/2024 Enkel Oeverleden! (Fiets)midweek Kemmel en Heuvelland van MA 05/08 tot VR 09/08/2024 Enkel Oeverleden!
 (Fiets)midweek Kemmel en Heuvelland van MA 05/08 tot VR 09/08/2024 Enkel Oeverleden!Tijdens deze (fiets)midweek verblijven we in een prachtige omgeving. We genieten van de natuur, van cultuur, van fietsen en ook van wandelen.
Heuvelland is een droombestemming, een oase in Vlaanderen met voor ieder wat wils: fietsen in het golvend landschap, mountainbiken door de bossen, wandelen met ongelooflijke vergezichten, een bezoek brengen aan de Commandobunker Kemmel of aan de loopgraven van Bayernwald, genieten van het uitzicht vanop de Belvedère uitkijktoren van de Kemmelberg of gewoonweg genieten van de streek en één of meerdere terrasje(s).
Ook leuk is de Kabelbaan Cordoba in Westouter. Deze beroemde kabelbaan is een unieke toeristische attractie in Vlaanderen. Al in 1957 werd ze gebouwd door Oostenrijkse Alpenspecialisten om de Vidaigneberg en de Baneberg met elkaar te verbinden. De zetellift biedt een uniek zicht op Heuvelland en, weg van alle drukte, geniet je van een panoramisch uitzicht. Bij goed weer kan je de Vlaamse kust of de IJzertoren zien en kan je zonder problemen piepen bij de buren over de Noord-Franse grens. Na een heerlijk tochtje kan je genieten van een heerlijke Picon maison op het terras.
In juli en augustus is de Kabelbaan Cordoba elke dag (behalve op vrijdag) open van 14u tot 17u30.
Een bezoekje aan Kattenstad Ieper, aan Hoppestad Poperinge of aan Frans-Vlaanderen kunnen we zeker aanraden!
 Verblijf Verblijf
 VerblijfWe verblijven in het luxueuze Landhuis BellaRosa in Kemmel, een prachtige verblijfplaats voor max. 16 Oeverleden.

Er zijn 8 twinkamer en 7 badkamers. Er kunnen eventueel 3 Oeverleden mee in een singlekamer, mits meerprijs.

Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met douche en lavabo.
Alleen op het gelijkvloers moet de badkamer gedeeld worden met de buren. Daar heb je dan ook een dubbele lavabo en een ruimere douche met regendouche.
Er zijn 4 toiletten (2 boven en 2 beneden).
Het huis heeft een heel mooie leefruimte met open keuken, een ontspanningsruimte met pooltafel, een dakterras, een afgesloten fietsenstalling en een speelweide met boerengolf.
Het hart en de ziel van de woning is de gezellige leefruimte met open keuken. Door de grote ramen kijk je uit op het weidse landschap en de gezellige binnentuin.
De keuken is een paradijs voor de keukenprinsen- en prinsessen onder jullie. 2 vaatwassers, een inductiekooplaat, een (stoom)oven, een microgolfoven en een grote koelcel garanderen een ongekend comfort. Een koffiezet met 2 thermoskannen zorgt voor dat geurende warme kopje koffie om de dag vrolijk te starten.
In Landhuis BellaRosa is er voor elk wat wils voorzien. Haal het competitiebeest in jezelf naar boven voor een spelletje pool, tafeltennis, badminton of kubben. De ontspanningsruimte staat in directe verbinding met de binnentuin en het terras waar een frisse pint of een fris glaasje wijn de nodige verkoeling brengt bij warm weer.
 Hoe ziet de midweek eruit? Hoe ziet de midweek eruit?
 Hoe ziet de midweek eruit?Maandag 05/08 word je ten vroegste in Landhuis BellaRosa verwacht om 17u.
De midweek eindigt op vrijdag 09/08 om 10u.
Voor elke dag zorgt de groep voor een ontbijt, een lunchpakket en een avondmaal. Oever zorgt voor de meeste ingrediënten, voor alle dranken (cava als aperitief voor ’s avonds zal er ook zeker bij zijn!) en voor de watertjes, versnaperingen en fruit voor de fietstochten, wandelingen of uitstappen.
De kosten voor alle eten en drank van de midweek (van maandagavond tot vrijdagmorgen) worden gedeeld tussen de deelnemers. Afspraken i.v.m. de betaling ervan, volgen op de samenkomst.
Luc Ferny begeleidt de fietstochten.
Wil je graag meegaan zonder te gaan fietsen? Geen probleem. Het is er prachtig om te wandelen en we voorzien wandelkaarten.
Hou ook zeker een dagje vrij voor een bezoekje aan Ieper en aan Poperinge en ga ook zeker naar Frans-Vlaanderen.
Geniet ook van de leuke kabelbaan!
 Prijs en reservatie Prijs en reservatie
 Prijs en reservatiePrijs:
in 2-persoonskamer: € 159 per persoon voor 4 overnachtingen (bed- en badlinnen inbegrepen)
in singlekamer: € 299 voor 4 overnachtingen (bed- en badlinnen inbegrepen)

Niet inbegrepen:
• Carpooling
• De kostprijs voor het eten en de drank (vanaf maandagavond tot vrijdagmorgen) die verrekend wordt onder de deelnemers.
Reservatie: na betaling van € 159 (2-persoonskamer) of € 299 (singlekamer) op rekening IBAN BE17 9730 2679 0121 van Oever weekends & vakanties met vermelding van je lidnummer en Midweek Kemmel.

Voor de kamerindeling houden we rekening met het tijdstip waarop je betaling op de rekening van Oever weekends & vakanties staat en met het uitkomen van de kamers.
 Algemene info Algemene info
 Algemene infoSamenkomst deelnemers: vrijdag 26/07 om 20u in Sportcentrum Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel.
Hier wordt afgesproken voor de carpooling en de kamerindeling. Je maakt dan ook kennis met de andere deelnemers! Belangrijk dus dat je aanwezig bent op de samenkomst! Indien je echt niet kan komen, dan verwittig je op voorhand Pieter (0478 54 54 54 / pieter@oever.be) en Luc F. (0484 98 38 37 / lucferny@hotmail.com.)

Carpooltarief: tarief weekends en vakanties
Begeleiding: Pieter & Nicole
Begeleiding fietstochten: Luc F: 0484 98 38 37 / lucferny@hotmail.com.
Bijkomende informatie:
Oever (Pieter) 0478 54 54 54 of pieter@oever.be
Annulatievoorwaarden van Oever vzw