Vrijdag 07 juni 2024Nieuwsbrief week 24 en verder   
 ZA 15/06 Barbecue + party Oelegem met DJ Hans OOK NIET-LEDEN! ZA 15/06 Barbecue + party Oelegem met DJ Hans OOK NIET-LEDEN!
 ZA 15/06 Barbecue + party Oelegem met DJ Hans OOK NIET-LEDEN!Onze jaarlijkse BBQ is terug en nu beter dan ooit tevoren!!
Reserveer nog snel want vrijdag 07/06 worden de inschrijvingen afgesloten en geven we het aantal deelnemers door aan de traiteur! Schrijf over met je KBC- of Argentarekening of doe een instant overschrijving!
Na het succes van vorig jaar behouden we onze formule. We werken nu wel met bonnetjes: je neemt één bord, je passeert langs het groentebuffet en vervolgens langs de BBQ waar je de gevraagde bonnetjes afgeeft!
We opteren voor de formule MIXED GRILL en er is keuze uit 5 verschillende soorten vlees (kipfiletje, buikspekspies, hamburgertje, merguez worstje, varkenshaasspies) en 1 soort vis (scampispies). Door de kleine porties kan iedereen genieten van veel verschillende smaken.

Er is ook een lekker en gezond groentebuffet met 6 soorten groenten/salades: ambachtelijke aardappelsalade, eieren in zachte currysaus, pastasalade met pesto, komkommersalade met dille, tomatensalade met verse kruiden, gemengde ijsbergsla. Bolsterbos kan ook een variatie invoeren!
De sausjes (cocktail, tartaar, BBQ, curry) en broodjes maken de BBQ compleet.
Voor de vegetariërs onder jullie voorziet de traiteur, buiten het uitgebreid groentebuffet, de sausjes en de broodjes, ook een vegetarische variant: BBQ asperges, een vegi burger en een gevulde portobello. Bolsterbos kan ook een variatie invoeren!

Indien je vegetariër bent, graag vermelding hiervan op je overschrijving!

De deelnemers zijn welkom vanaf 18u30 en bij het binnenkomen krijgt iedereen 1 jeton voor een aperitiefje en bonnetjes voor de BBQ (5 voor de 5 stukjes vlees en 1 voor de scampibrochette!)
Na het aperitiefje, genieten we, vanaf 19u30 ongeveer, van de overvloedige MIXED GRILL barbecue.
Als afsluiter komt de ijskar nog even langs. Het ijsje is niet inbegrepen in de prijs, breng dus klein geld mee!
Na de BBQ speelt DJ Hans ons allemaal de dansvloer op!
Einde party: 01u00!
Niet-leden kunnen ook deelnemen aan het Barbecuefestijn en betalen € 35 i.p.v. € 30.

In de prijs van € 30 (leden) of € 35 (niet-leden) is ook de party inbegrepen! ER ZIJN GEEN VOORDEELTARIEVEN!
Het Barbecuefestijn en de party zijn 1 pakket! Alleen naar de party komen, kan niet!
Afspraakuur : vanaf 18u30
Afspraakplaats : Parochiezaal Oelegem - Venusstraat 10 in 2520 Oelegem.
Aanvangsuur : 19u
Reservatie : € 30 (leden) of € 35 (niet-leden) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 130
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 VR 07/06/24 Praatcafé Mortsel VR 07/06/24 Praatcafé Mortsel
 VR 07/06/24 Praatcafé MortselWil je graag kennismaken met Oever? Wil je weten wat we zoal organiseren en hoe alles in zijn werk gaat? Kom gerust even langs in Sportcentrum TC Blauwe Regen in Mortsel tussen 20 en 21u. om met ons en met andere Oeverleden kennis te maken.
Eén van onze medewerkers zal je verwelkomen en in kleine groep een woordje uitleg geven over het reilen en zeilen binnen Oever. En erna kan je de avond op een aangename manier verder doorbrengen met andere Oeverleden!
Alle Oeverleden zijn ook welkom tussen 20u en 24u om bij te praten.
Afspraakplaats : Sportcentrum TC Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel. INGANG via het terras van het Sportcentrum, rechts van de tennisvelden.
Aanvang : 20u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be
 ZATERDAGAVOND 08/06/24 Stadswandeling Zurenborg Borgerhout OOK NIET-LEDEN! ZATERDAGAVOND 08/06/24 Stadswandeling Zurenborg Borgerhout OOK NIET-LEDEN!
 ZATERDAGAVOND 08/06/24 Stadswandeling Zurenborg Borgerhout OOK NIET-LEDEN!Zurenborg is een uniek huwelijk tussen het 'dorp' rond de Dageraadplaats en de bourgeois villawijk met de Cogels Osylei als ruggengraat. Samen vormen ze een bijzonder geheel dat met veel stedenbouwkundige zorg is aangelegd. Je vindt er de meest uiteenlopende architectuurstijlen en uitzonderlijk veel ruimtelijke kwaliteiten, ondanks de speculatieve doeleinden bij de aanleg. Doorheen haar geschiedenis werd deze wijk soms negatief gewaardeerd en heeft ze een paar kritieke momenten beleefd en gelukkig overleefd. Ze is nu erg in trek om er te wonen. Zurenborg is veel meer is dan een reeks ansichtkaarten. Het is een levend en dynamisch stukje stad dat ook nu voor nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen staat.
De wandeling duurt 120 minuten.
Nadien kunnen de liefhebbers een gezellig terrasje doen op de Dageraadplaats
Niet-leden kunnen ook deelnemen en betalen € 20 i.p.v. € 15.
Afspraakuur : 18u45
Afspraakplaats : aan de kerk op de Dageraadplaats waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 19u
Reservatie : € 15 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 DI 11/06/24 Dinsdagavondfilm Samsara (Lois Patino) 4**** Cinema Lumière Antwerpen  DI 11/06/24 Dinsdagavondfilm Samsara (Lois Patino) 4**** Cinema Lumière Antwerpen
 DI 11/06/24 Dinsdagavondfilm Samsara (Lois Patino) 4**** Cinema Lumière Antwerpen Unieke semidocumentaire ‘Samsara’ volgt een overleden ziel van Laos naar Zanzibar
Lois Patino laat je met gesloten ogen een wedergeboorte beleven in het semidocumentaire, experimentele en immersieve Samsara. Veel unieker dan dit wordt cinema niet.
Lieven Trio, De Morgen, 4 juni 2024
“Het wordt een lange reis. Sluit nu je ogen.Samsara is ongeveer halfweg wanneer Spaans regisseur Lois Patino het verhaal plots stillegt, en ons gebiedt om zowat de fundamenteelste regel van de bioscoopervaring te schenden. Oogjes toe, een vol kwartier lang. Niet om snel een tukje te doen, wel om nog dieper in de film te kunnen duiken.
We bevinden ons op dat moment op een kantelpunt in het verhaal. Een oude Laotiaanse vrouw (Simone Milavanh) blaast haar laatste adem uit. Om haar ziel vlot door het bardo te loodsen, leest de jonge Amid (Amid Keomany) voor uit het Tibetaanse Dodenboek.
Patino vertaalt die tocht tussen leven, dood en reïncarnatie in intense lichtflitsen en veranderende kleuren, en gebruikt onze gesloten oogleden daarbij als projectiescherm. Het lichaam van de kijker wordt een volwaardig onderdeel van de film. Uniek, immersief en meditatief – tenzij je epilepsie hebt.

Monniken en zeewier
Maar Samsara is meer dan alleen deze centrale showstopper. Het is ook een visueel betoverende semidocumentaire, opgedeeld in twee erg verschillende helften. Deel één toont het dagelijkse leven in een boeddhistisch klooster in Laos. Jonge monniken mediteren en zingen, maar dromen ook over universitaire studies en luisteren op hun smartphone naar rapmuziek. In deel twee volgen we een geitje dat geboren wordt bij een bescheiden gezin op Zanzibar. Daar maken we kennis met de lokale zeewierindustrie.
Patino toont de grote verschillen tussen beide plekken en hoe men er met leven en dood omgaat. Maar door middel van visuele echo’s – water dat op een hand gedruppeld wordt, een rode zeester die eerst in een droom opduikt en later echt in zee verschijnt – benadrukt hij ook de gelijkenissen die mensen en dieren over continenten (en levens) heen verbinden.
Duur: 117 minuten
Afspraakuur : 19u30

Afspraakplaats : Cinema Lumière, Lakenstraat 14 in 2000 Antwerpen, aan de rechterkant van het FOMU (Waalsekaai 47, 2000 Antwerpen).
Bereikbaarheid:
Met de tram en bus:
tram 8, halte Montigny (+/- 5 min wandelen)
tram 1 of 10, halte Bestorming (+/- 10 min wandelen)
tram 4, halte Pacificatie (+/- 5 min wandelen)
Met de fiets
Je fiets parkeer je veilig in de overdekte fietsenstalling in parking Steendonk. Deze ruime ondergrondse parking is op 2 minuten wandelen van de cinema.

Aanvangsuur : 19u45
Info : Luc F - 0484 98 38 37 - lucferny@hotmail.com of Ben VdP - 0470 90 24 73 - ben.vanderpoorten@skynet.be.
 WO 12/06/24 Lunch in Bistro Coin Coin Brasschaat NOG 2 PLAATSEN! OOK NIET-LEDEN! WO 12/06/24 Lunch in Bistro Coin Coin Brasschaat NOG 2 PLAATSEN! OOK NIET-LEDEN!
 WO 12/06/24 Lunch in Bistro Coin Coin Brasschaat NOG 2 PLAATSEN! OOK NIET-LEDEN!Een steegje met opgewarmde huizen, een hoekje met geschiedenis.
Witte strak gestreken tafelkleedjes, een geur waar je de smaken al wat proeft.
Ongedwongen vertoeven op een klein Frans bistro hoekje ver weg van alles...
Welkom op het gezelligste hoekje van Brasschaat. Welkom bij Bistro Coin Coin.
In Gault&Millau krijgt Bistro Coin Coin een 12/20 met de volgende positieve commentaar: "Je waant je bijna in Parijs in dit mooi hoekpand: wit tafellinnen, gezellig druk, efficiënte bediening en smakelijke bistrogerechten met een vleugje luxe."

We genieten van het volgende lunchmenu aan € 39:
- Ceviche van tonijn met watermeloen, radijs en granaatappel
OF
Gazpacho van komkommer en munt afgewerkt met Griekse yoghurt

- Linguine met spinazie ricotta en romatomaten
OF
Entrecôte Simmental met chimichurri, frietjes en een slaatje
- Keuze uit het assortiment koffie
OF
Keuze uit het assortiment thee

Supplement dessert + € 12,00

Breng klein cash geld mee om de afrekening van de dranken te vergemakkelijken!
Afspraakuur : 12u
Afspraakplaats : ter hoogte van Bredabaan 152 in 2930 Brasschaat. Niet eerder aankomen dan om 12u!
Aanvangsuur : 12u
Reservatie : € 39 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit.
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 8
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 DO 13/06/24 Rondleiding Cidernation Antwerpen OOK NIET-LEDEN! DO 13/06/24 Rondleiding Cidernation Antwerpen OOK NIET-LEDEN!
 DO 13/06/24 Rondleiding Cidernation Antwerpen OOK NIET-LEDEN!We ontdekken een artisanale distilleerderij in het hartje van Antwerpen. We leren alle geheimen kennen van het brouwen en stoken van cider.
De Antwerpse ciders worden gebrouwen vlakbij het Harmoniepark. De citernes staan in de kelder van een prachtig herenhuis, gebouwd door de oprichters van de Red Star Line.
In tegenstelling tot de meeste ciders op de markt, waarin appels worden gebruikt die enkel geschikt zijn voor het maken van cider, gebruikt Cidernation een lekkere eetappel uit Haspengouw. Cidernations vertrekt van hoogwaardig zuiver geperst appelsap zonder enige toevoegingen, met name PIPO appelsap, dat in Sint-Truiden bijna dagelijks vers wordt geperst.
Cidernations is ambachtelijk, lokaal en steunt eigen boeren. Het natuurzuivere sap vergist in kleine batches in de 19de eeuwse kelder. Alles kraakvers, ciders worden niet gefilterd, droesem hoort erbij!

Zes heerlijk duurzame dranken!
"A Cider" : Natuurlijk en droog, zuiver Haspengouwse appels
"The Belgian Cider" : Voegt verse biologische gember en citroen van de Antwerpse Vogelmarkt toe!
"Belgian Brut" : Droge versie van "The Belgian Cider" en voegt Citra dry-hop toe!
"International Cider" : Met verse bio kurkuma van de markt!
"Antwerpse Lust" : Huisgemaakte gin met twaalf zorgvuldig geselecteerde botanicals.
"Førbidden" : Cocktail van "Antwerpse Lust" met "The Belgian Cider" : een gin-cider!

Inbegrepen in de prijs: rondleiding - snacks - cider.
Afspraakuur : 13u45
Afspraakplaats : aan de ontvangstruimte van Cidernation, Sterstraat 22 in 2018 Antwerpen waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 14u
Reservatie : € 14 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit.
Niet-leden kunnen ook deelnemen en betalen € 19 i.p.v. € 14.
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 DO 13/06/24 Praatcafé Brasschaat OOK NIET-LEDEN!  DO 13/06/24 Praatcafé Brasschaat OOK NIET-LEDEN!
 DO 13/06/24 Praatcafé Brasschaat OOK NIET-LEDEN! Het praatcafé in Mortsel is voor veel mensen uit het Noorden van Antwerpen te ver. Daarom willen we 1 keer per maand op een donderdag een praatcafé organiseren in Brasschaat.
Wil je graag kennismaken met Oever? Wil je weten wat we zoal organiseren en hoe alles in zijn werk gaat?
Kom gerust even langs in De Koperen Pan tussen 20 en 21u om met ons en met andere Oeverleden kennis te maken.
Pieter en Nicole zullen je verwelkomen en in kleine groep een woordje uitleg geven over het reilen en zeilen binnen Oever. En erna kan je de avond op een aangename manier verder doorbrengen met andere Oeverleden!
Alle Oeverleden zijn uiteraard ook welkom tussen 20u en ... om bij te praten.
Afspraakplaats : De Koperen Pan, Bredabaan 600 in 2930 Brasschaat. Bus 640 stopt net aan De Koperen Pan: halte Pauweslei
Aanvangsuur : 20u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 DO 13/06/24 Presentatie van het boek 'GEWORTELD IN BRASSCHAAT' (Jan Brys) Brasschaat  DO 13/06/24 Presentatie van het boek 'GEWORTELD IN BRASSCHAAT' (Jan Brys) Brasschaat
 DO 13/06/24 Presentatie van het boek 'GEWORTELD IN BRASSCHAAT' (Jan Brys) Brasschaat OOK NIET-LEDEN!
Jan Brys en DE LEZER nodigen je uit op de presentatie van 'GEWORTELD IN BRASSCHAAT', het nieuwe boek van Jan Brys.
Jo Casaer, voormalig OCMW-voorzitter en schepen, zal het boek inleiden.
Ivo Come en Miel Pieters zorgen voor de muzikale omlijsting.
Aansluitend wordt een drankje aangeboden en zal Jan graag signeren.
De toegang is gratis maar reserveer zelf rechtstreeks je plaatsje via: de.tweede.lezer@gmail.com of via jan.brys2@telenet.be.
(met de steun van Gemeente Brasschaat)
Afspraakuur : 19u45
Afspraakplaats : in de Kerk van Bethanië, Lage Kaart 564 in 2930 Brasschaat
Aanvangsuur : 20u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 DO 13/06/24 Sauna Espace, Kalmthout  DO 13/06/24 Sauna Espace, Kalmthout
 DO 13/06/24 Sauna Espace, Kalmthout We relaxen in deze gezellige sauna.
Als je voor het eerst komt, graag vooraf een seintje aan Marianne met het uur dat je er zal zijn (sms of mail), zodat we je kunnen verwelkomen.
Reserveer je saunabeurt via www.sauna-espace.be.
Voor een saunabezoek betaal je slechts € 17 inkom i.p.v. € 27.
Je saunaticket(s) kan je ter plaatse kopen bij Marianne aan € 17.
Je kan ook saunatickets aan € 17 bestellen via Pieter, pieter@oever.be. Na je overschrijving voor saunatickets op de Oeverrekening BE07 7310 3573 4266, worden ze naar jou opgestuurd en kan je naar de sauna gaan zonder het Oevergezelschap.
Aanvangsuur : vanaf 16u
Afspraakplaats : Sauna Espace, Putsesteenweg 52, 2920 Kalmthout.
Geef je naam op aan de receptie, zeg dat je van Oever bent en je vindt erna Marianne in de sauna. Betaal je saunabeurt aan Marianne.
Meebrengen : Badjas, badhanddoek(en), slippers, eventueel douchegel en shampoo.
Info : Marianne S - 0495 88 55 40 - mariannes@oever.be
 VR 14/06/24 Avondje gezelschapsspelen Lier VR 14/06/24 Avondje gezelschapsspelen Lier
 VR 14/06/24 Avondje gezelschapsspelen LierOmdat gezelschapsspelen nu eenmaal leuker zijn met meer dan 1 persoon, komen wij bijeen in De Refuge te Lier.
Meebrengen : minstens 1 gezelschapsspel
Afspraakplaats : Café De Refuge, Zimmerplein 12 te 2500 Lier
Afspraakuur : 19u, aanvang 19u15
Info : Lieve J - 0473 28 43 89 - godelieva.jacobs64@gmail.com of Marc Van Doninck - 0473 52 42 30
 VR 21/06/24 Koken en eten met plezier Brasschaat OOK NIET-LEDEN! VR 21/06/24 Koken en eten met plezier Brasschaat OOK NIET-LEDEN!
 VR 21/06/24 Koken en eten met plezier Brasschaat OOK NIET-LEDEN!Ronny A. gaat voor elke activiteit 'Koken en eten met plezier', telkens 8 Oeverleden begeleiden bij het koken voor zichzelf en voor 12 andere Oeverleden.
Acht Oeverleden die van koken houden worden '8 koks voor 1 avond' met 12 Oevergasten.
Via 'Koken en eten met plezier' zal Ronny hen tips en tricks aanreiken.
De '8 koks', mogen aan Ronny een voorstel mailen van een gerecht dat ze graag voor de groep zouden willen klaarmaken. Het moet natuurlijk binnen het budget passen.

In de praktijk verloopt de avond als volgt:
8 Oeverleden, de '8 koks', gaan samen een 3-gangen menu (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht) klaarmaken voor zichzelf en voor 12 gasten en uiteraard wordt er dan samen lekker gegeten.
De kostprijs is € 20 per persoon voor de 8 koks en € 25 per persoon voor de 12 Oeverleden die komen eten.
In de prijs is een aperitief inbegrepen.
Overige dranken, ook water, zijn aan democratische prijzen.
De koks beginnen om 16u00 en de 12 Oeverleden-gasten zijn welkom om 19u30 (zeker niet vroeger!!!).
Niet-leden kunnen ook deelnemen mits een meerprijs!

Afspraakuur voor de koks : 16u
Afspraakuur voor de gasten: vanaf 19u30!
Afspraakplaats : zaal Born in de Hemelhoeve, Azalealaan 5 in 2930 Brasschaat
Reservatie voor de koks : € 20 (leden) en € 25 (niet-leden) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit.
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Reservatie voor de genodigden: € 25 (leden) en € 30 (niet-leden) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit.
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.

Info : Ronny A - 0468 16 14 11 - ronnyaerts@hotmail.com of Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.

Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 22/06/24 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!  ZA 22/06/24 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!
 ZA 22/06/24 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN! Vanavond staat DJ Hans achter de draaitafel! Ambiance en dansplezier verzekerd!
Kom ongedwongen dansen en feesten op de grootste hits van vroeger en nu, geheel in zijn eigen stijl aan elkaar gemixt door DJ Hans.
Sfeervolle verlichting, leuke mensen, dranken aan democratische prijzen en de gevarieerde muziekmix zorgen telkens weer voor een geweldige ambiance op de Oeverparty's.
Toegang vanaf 21 jaar.
Leden Oever € 5 – Niet-leden € 10
Onder de aanwezige leden en niet-leden verloten wij bij de inkom 10 vrijkaarten voor één van de volgende fuiven.
Alle party's van Oever zijn ROOKVRIJ!
Je kan betalen met Payconiq en cash!
Aanvangsuur : vanaf 22u
Einde : 4u
Afspraakplaats : DIXIES, Pauwelslei 18 2930 Brasschaat.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Win vanaf 31/05 een vrijkaart voor deze party via onderstaande link!
url Klik hier voor meer info
 ZO 23/06/24 Samen naar de Zoo van Antwerpen  ZO 23/06/24 Samen naar de Zoo van Antwerpen
 ZO 23/06/24 Samen naar de Zoo van Antwerpen Naast het Antwerpse Centraal Station, één van de mooiste ter wereld, wacht je nog een toeristische topper. ZOO Antwerpen is één van de oudste en beroemdste dierentuinen van Europa. Stap door de poort naar binnen en geniet van een oase van rust in het hart van de stad. De mooie tuinen, de karaktervolle beschermde gebouwen en uiteraard de dieren.
De normale prijs van een ticket is € 32.50 en met Oever betaal je slechts € 19.
De Oeverleden die een Zoo abonnement hebben zijn uiteraard ook welkom en brengen gewoon hun abonnement mee!
De Zoo is open tot 18u.
Afspraakuur : 13u45
Afspraakplaats : aan de inkom van de Zoo, Astridplein 20-26 2018 Antwerpen waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 14u
Reservatie : € 19 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten0
 Activiteiten Activiteiten
 ActiviteitenVR 07/06/24
Praatcafé Mortsel

Laureatenconcert Koningin Elisabethwedstrijd Antwerp Symphony Orchestra Antwerpen NOG 1 PLAATS! OOK NIET-LEDEN!
Bel of mail snel Pieter: 0478 54 54 54 / pieter@oever.be

ZA 08/06/24
Stadswandeling Zurenborg Borgerhout OOK NIET-LEDEN!

ZO 09/06/24
Fietsen naar de Maatjes Nieuwmoer (± 40 km) Brasschaat NIEUW!
Stadswandeling Antwerpen (± 6 km) Enkel Oeverleden! NIEUW!

DI 11/06/24
Dinsdagavondfilm Samsara (Lois Patino) 4**** Cinema Lumière Antwerpen NIEUW!

WO 12/06/24
Lunch in Bistro Coin Coin Brasschaat NIEUW! NOG 2 PLAATSEN OOK NIET-LEDEN!

ALEX AGNEW 'WAKE ME UP WHEN IT’S OVER' Stadsschouwburg Antwerpen *** VOLZET

DO 13/06/24
Rondleiding Cidernation Antwerpen OOK NIET-LEDEN!

Sauna Espace, Kalmthout
Praatcafé Brasschaat
Presentatie van het boek 'GEWORTELD IN BRASSCHAAT' (Jan Brys) Brasschaat OOK NIET-LEDEN! NIEUW!

VR 14/06/24
Avondje gezelschapsspelen Lier

Oevercafé Mortsel
Samenkomst Weekend Burgh Haamstede (Zeeland) van VR 28/06 tot ZO 30/06 of MA 01/07/2024

ZA 15/06/24
Barbecue + party in Oelegem met DJ Hans OOK NIET-LEDEN! Reserveer tegen uiterlijk VR 07/06!

ZO 16/06/24
EWT Theater 'De Vrijdagse Markt' Deurne NIEUWE DATUM! *** VOLZET

DO 20/06/24
Kathedraalconcert Antwerp Symphony Orchestra Antwerpen *** VOLZET

VR 21/06/24
Praatcafé Mortsel
Koken en eten met plezier Brasschaat VOOR DE 8 KOKS! OOK NIET-LEDEN!!
Koken en eten met plezier Brasschaat VOOR DE 12 GENODIGDEN! OOK NIET-LEDEN!

ZA 22/06/24
Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!

ZO 23/06/24
Lentewandeling te Lubbeek, toeren tussen bossen en kastelen (20km)
Samen naar de Zoo van Antwerpen NIEUW!

DI 25/06/24
Wouter Deprez try-out Kaleidoscoop Mortsel *** VOLZET

DO 27/06/24
Bedrijfsbezoek Den gouden haan met hun ambachtelijke Advokaat Nijlen OOK NIET-LEDEN!

VR 28/06/24
Weekend Zeeland in Burgh-Haamstede (NL) van VR 28/06 tot ZO 30/06 of MA 01/07/2024 (Enkel Oeverleden): ER ZIJN NOG PLAATSEN ZOWEL VOOR MANNEN ALS VOOR VROUWEN!
Samenkomst Fietsvakantie Polen: Krakau en Hoge Tatra van ZAT 06/07 tot ZAT 13/07 (of MA 15/07/2024) Mortsel

Oevercafé Mortsel

ZO 30/06/24
Natuurwandeling van Valkenberg tot Stabrechtse Heide (19,5 km)

VR 05/07/24
Praatcafé Mortsel

ZA 06/07/24
Fietsvakantie Polen: Krakau en Hoge Tatra van ZAT 06/07 tot ZAT 13/07 (of MA 15/07/2024) *** VOLZET

Ballet 'Puur' Wim Vandekeybus Antwerpen NOG 1 PLAATS!

VR 12/07/24
Avondje gezelschapsspelen Lier

Oevercafé Mortsel

ZO 14/07/24
Wandeling te Kessel-lo, deel 1 (19,5km)

VR 19/07/24
Praatcafé Mortsel
Theater Comp. Marius 'De Schpountz' Hoboken NOG 1 PLAATS!

VR 26/07/24
Oevercafé Mortsel

ZO 28/07/24
Wandeling Superdivers Antwerpen

VR 02/08/24
Praatcafé Mortsel

ZA 03/08/24
Wandelvakantie in Kappl, Oostenrijk o.l.v. Pol van ZA 03/08 tot ZA 10/08/2024 OOK NIET-LEDEN! *** VOLZET

MA 05/08/24
Fiets- en wandelmidweek Kemmel van MA 05/08 tot VR 09/08/2024 ENKEL OEVERLEDEN! Inschrijven vanaf MA 10/06 om 19u!

VR 09/08/24
Genietersweekend Kemmel van VR 09/08 tot ZO 11/08 of MA 12/08/2024 ENKEL OEVERLEDEN! Inschrijven vanaf MA 10/06 om 19u!

Avondje gezelschapsspelen Lier

Oevercafé Mortsel

ZA 10/08/24
Open Air met DJ SHANE in BARN64 Brasschaat OOK NIET-LEDEN! Vanaf 21u tot 3u!

VR 16/08/24
Praatcafé Mortsel

ZO 18/08/24
Tentoonstelling 'Constant Permeke in tegenlicht' met gids Jabbeke

VR 23/08/24
Oevercafé Mortsel

ZO 25/08/24
Dagje Brugge, Brugge die Scone

VR 30/08/24
Oevercafé Mortsel
Deze lijst is niet volledig! Er worden geregeld activiteiten bijgevoegd!
Voor reservatie, raadpleeg de activiteiten via www. oever.be. Wacht niet met reserveren!
url Klik hier voor meer info