Zondag 31 december 2023Nieuwsbrief week 1 en verder   
 WE WENSEN IEDEREEN EEN MOOI EN VOORSPOEDIG 2024!
PIETER EN NICOLE & HET OEVERTEAM
 ZO 31/12/2023 OUDJAAR DINNER & DANCE vanaf 20 uur VOLZET! ZO 31/12/2023 OUDJAAR DINNER & DANCE vanaf 20 uur VOLZET!
 ZO 31/12/2023 OUDJAAR DINNER & DANCE vanaf 20 uur VOLZET!Oever organiseert opnieuw een oudejaarsavond voor haar leden en niet-leden.

We starten met een glaasje cava vanaf 20 uur.
Nadien genieten we van een heleboel heerlijke gerechtjes!
Traiteur Bolsterbos serveert de volgende hapjes:
We starten met een glaasje cava vanaf 20 uur.
Nadien genieten we van een heleboel heerlijke gerechtjes!
Traiteur Bolsterbos serveert de volgende hapjes:
Koude hapjes:
Kip truffel amuse
Forelmousse amuse
Gevulde pasta amuse
Zalm wrap
Hete kip amuse
Warme hapjes:
Warm soepje
Moinkballs
BBQ spiesje
Kip Yakitori
Scampispies
Gevulde champignons
Buikspekspiesje
Biefstukpuntjes
Varkenshaasspiesje
Chorizo bites

Dessert:
Mengeling mini desserts

Cava , wijnen, bieren, frisdranken en waters zijn inbegrepen tot 3u!
Na de het Diner is het de beurt aan DJ Hans om er met jullie allemaal een bruisend feestje van te maken tot in de vroege uurtjes!
Het einde is voorzien om 3 uur.
Oeverleden betalen € 79 en niet-oeverleden € 89
We zijn met 140 deelnemers.
GOED NIEUWS: Hoogboomsteenweg gaat tijdens kerstvakantie tijdelijk helemaal open!
ANDER NIEUWS: ALLE VUURWERK IS STRIKT VERBODEN IN KAPELLEN. We vragen onze gasten om zeker geen vuurwerk mee te brengen en/of af te steken!
Afspraakplaats : Den Haasdam, Hoogboomsteenweg 227 in 2950 Kapellen. Parkeer best op de parking van de kerk aan de overkant van de straat!
Aanvangsuur : 20u
Einde: 3u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 ZO 31/12/23 Oevers Party Time Oudjaar met DJ Hans Kapellen (All in!) OOK NIET-LEDEN! ZO 31/12/23 Oevers Party Time Oudjaar met DJ Hans Kapellen (All in!) OOK NIET-LEDEN!
 ZO 31/12/23 Oevers Party Time Oudjaar met DJ Hans Kapellen (All in!) OOK NIET-LEDEN!Ga je bij vrienden of op restaurant tafelen voor Oudjaar en wil je erna nog naar de Oeverparty komen vanaf 23u om met DJ Hans het nieuwe jaar in te zetten? ER IS NOG PLAATS!
Prijs? € 29 voor Oeverleden en € 39 voor niet-leden.

Betaal ter plaatse betalen (cash of met payconiq).
Inbegrepen: spetterende party met DJ Hans vanaf 23 uur - cava, wijnen, bieren, frisdranken en waters inbegrepen tot 3u!

Afspraakplaats : Den Haasdam, Hoogboomsteenweg 227 in 2950 Kapellen. Parkeer best op de parking van de kerk aan de overkant van de straat!
Aanvangsuur : 23u
Einde: 3 uur
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 100
GOED NIEUWS: Hoogboomsteenweg gaat tijdens kerstvakantie tijdelijk helemaal open!
ANDER NIEUWS: ALLE VUURWERK IS STRIKT VERBODEN IN KAPELLEN. We vragen met aan onze gasten om zeker geen vuurwerk mee te brengen en/of af te steken!
 MA 01/01/24 Kerststallentocht in Merksplas (± 11 km)  MA 01/01/24 Kerststallentocht in Merksplas (± 11 km)
 MA 01/01/24 Kerststallentocht in Merksplas (± 11 km) Sinds 2004 organiseert Toerisme Merksplas vzw de kerstwandelingen tussen Merksplas, ’t Zwart Goor en Zondereigen (Baarle-Hertog). Je kan er wandelen op het kerstparcours, langs bos- en veldwegen, van kerststal naar kerststal. Jaarlijks mogen ze zo om en bij de 15.000 kerstwandelaars ontvangen, een echte klassieker!
De kerststallen van Zondereigen en Merksplas behoren tot de mooiste van de Kempen. Ze worden in drie weken vakkundig opgebouwd en afgedekt met prachtige strooien daken. De Vrienden van de Kerststal zorgen zelf voor het inzaaien, het pikken en dorsen van het koren. Ook de kerststallen van ’t Zwart Goor en van het Vaneleke op de Heikant stralen de kerstsfeer uit.
Het kerstparcours is uitgezet over veld- en boswegen, langs het park Carons Hofke, het Graafsbos, de vallei van de Mark, parklandschap ’t Zwart Goor, de landerijen van Widar, de Heycantse bossen.
Op 100 meter van de kerststal aan het Zwart Goor vind je de Bosklappershut. Daar worden elke dag van 10 tot 16 u., ook met Kerst en Nieuwjaar, de wintervuren ontstoken. Je vindt er kerst- en wintersfeer met warme dranken en versterkertjes.
Aangepast schoeisel!
Breng ook zeker je Oeverlidkaart mee zodat Diane de aanwezigen juist kan noteren!
Na de tocht zoeken we in de omgeving nog een gelegenheid om iets te drinken (veel gesloten op 1/1!)
Afspraakuur : 12u45
Afspraakplaats : Sporthal, Hofeind 9 in 2330 Merksplas. Inrijden langs Wijntuinstraat.
Aanvangsuur : 13u
Bijdrage : Gratis. Meld je, met je lidkaart in de hand, spontaan aan bij de verantwoordelijke voor controle.
Info : Diane DK - 0485 80 29 86.
 DI 02/01/24 Dinsdagavondfilm 'Napoleon' (Ridley Scott) 4**** UGC Antwerpen  DI 02/01/24 Dinsdagavondfilm 'Napoleon' (Ridley Scott) 4**** UGC Antwerpen
 DI 02/01/24 Dinsdagavondfilm 'Napoleon' (Ridley Scott) 4**** UGC Antwerpen ‘Napoleon’, of de kleine kantjes van een groot figuur
Joaquin Phoenix en Vanessa Kirby zijn aan elkaar gewaagd in Napoleon van Ridley Scott, een historische biopic die even toxisch als spectaculair de bevelhebber op zijn smalst opvoert.
Ruben Aerts, 21/11/23 in De standaard
Van Ridley Scott en met Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Tahar Rahim
Duur: 158 min.
De derde leeftijd en Hollywood: er is geen zalfje dat de plooien helemaal gladgestreken krijgt. Maar als het om een nestor in de regiestoel gaat, is er geen vuiltje aan de lucht. Het zijn uitgerekend twee onnavolgbare tachtigers die de blockbusters van het najaar leveren. Martin Scorsese maakte al furore met Killers of the flower moon, nu graaft Ridley Scott Napoleon weer op.
Ook de Brit kon rekenen op stevige steun van Apple, de streamingspeler die beide titels eerst laat renderen in de bioscoop. Het eigen platform volgt later. Soms levert een tactiek van twee walletjes ook winst op voor de kijker.
Napoleon vraagt om dat kolossale canvas. Het is een met gretigheid en ambitie gemaakte historische film, een biopic die reconstrueert en onderzoekt. Hoe zo’n fel besproken figuur botst met zijn eigen ego, hoe hij zich in het nauw gedreven voelt. Hoe hij verovert, in de liefde en op de kaart. Napoleon durft te provoceren door de vrijheden die hij zich toe-eigent.
Scott moest zich er al voor verantwoorden. Napoleon heeft niet werkelijk op de Egyptische piramides gevuurd, toch? De kritiek van historici amuseert de straks 86-jarige cineast alleen maar. Grijnzend wuift hij die weg: waren zij er dan bij, destijds?

Miljoenen doden
Wie Gladiator heeft gezien, weet dat Scott van spektakel houdt. Maar hij deinst ook niet terug voor een tegendraadse karakterstudie. Met Napoleon doet hij het allebei. De film toont zijn op- en ondergang, van de Franse Revolutie en hoe hij zich als gewone sterveling kon opwerken, tot zijn dood in 1821 in ballingschap op Sint-Helena. Met bravoure en vakmanschap reconstrueert hij zes historische veldslagen, waaronder de Slag bij Waterloo. Er werd zowel in Engeland als op Malta gedraaid.
Scott is een man van ouderwets bloed, zweet en desnoods ook tranen, niet van digi­tale effecten. Hij verkiest figuranten boven vernuftige computerwizards. De massascènes pakken des te indrukwekkender uit. Scott weet hoe je een wit doek ten volle benut. Met de troepen stuurt hij de kijker mee een bevroren watervlakte op, en laat hij je door het ijs zakken. Dan weer neemt zijn vaste cameraman Dariusz Wolski meer afstand van het spektakel om een tableau van formaat te schilderen. In matte kleuren, want een bloedbad vraagt nu eenmaal om een sobere aanpak.
Dat Napoleon ook toegewijd en onbevreesd peutert in de man die hij is geweest, verbaast niet als je de nukkig kijkende vedette op de affiche ziet: Joaquin Phoenix, de karakteracteur van Joker en Walk the line. Het was Scott die hem destijds lanceerde door hem in 2000 in Gladiator de rol van Commodus te geven, de ploert van een keizer die Maximus (gespeeld door Russell Crowe) verraadt.
Als Napoleon is hij niet minder controversieel. Vanwege de miljoenen mensen­levens die de generaal en latere keizer op zijn geweten heeft, om niet het minste te noemen. Die info geeft de film na afloop mee. Scott en zijn scenarist David Scarpa (die ook All the money in the world en de nakende sequel Gladiator 2 schreef) voelden meer voor een inkijk in zijn relatie met Joséphine, de vrouw die hem al vanaf hun eerste ontmoeting het hoofd op hol brengt en naar wie hij vanuit het buitenland lange, smekende brieven schrijft. Zij laat zien hoe klein hij zich kan gedragen. Als het eropaan komt, zijn op macht beluste mannen slechts gekrenkte jongetjes die maar niet loskomen van hun moeder, laat Scott verstaan.

Eigentijds getreiter
Joséphine is een pittige rol voor Vanessa Kirby, bekend van The crown en haar smartelijke vertolking in Pieces of a woman. Grandioos dwingt ze de pafferige generaal op de knieën. Tragisch gaat ze zelf gebukt onder de verwachtingen. Het lukt haar maar niet om zwanger te raken van Napoleon. Schiet hij misschien met losse flodders? Kirby en Phoenix zijn compromisloos in hun vertolking. Stroeve, archaïsche dialogen blijven achterwege, de twee kleineren elkaar in eigentijds getreiter. Het typeert de film, die de vrijheid neemt om te interpreteren en zo relevante thema’s aankaart, van toxische verhoudingen tot nietsontziende machtswellust.
Napoleon is Barbie niet, en toch. Naar de film werd al maanden uitgekeken. De Corsicaanse bevelhebber kreeg al eerder herrijzenissen op het witte doek, zoals in Water­loo uit 1970 met Rod Steiger als Bonaparte. Bekender is (gek genoeg) Stanley Kubricks vergeefse poging om diens leven te verfilmen. Hij beet er zo de tanden op stuk, dat er vandaag nog altijd over wordt gesproken als één van de beste films die nooit werden gerealiseerd.
Napoleon was 51 toen hij als banneling bezweek aan maagkanker. Maar echt gestorven is hij nooit: sinds zijn dood in 1821 zijn er meer boeken over hem verschenen dan er dagen zijn verstreken. Dat hij ruim tweehonderd jaar later herleeft in een grootse Hollywoodproductie, zou zijn ego zeker strelen. Tot hij ziet welk beeld er nu van hem leeft.
Er is geen eensgezindheid over hoe we naar hem moeten kijken. Al zeker niet bij de Fransen, voor wie hij evenveel een hervormer als een dictator is. Zo nadrukkelijk stelt Scott het niet, maar de feiten verbloemen doet hij evenmin.

Bijdrage: op vertoon van je geldige Oeverlidkaart koop je van de verantwoordelijke een filmticketje dat € 8 kost i.p.v. het standaardtarief van € 13,40.
Na de film (rond 19u35) gaan we samen eten in Fong Mei, een restaurant vlak bij de UGC in de Van Arteveldestraat 65. Als je mee wil gaan eten, laat dit dan, ten laatste dinsdagvoormiddag om 11u weten aan Ben (0470 90 24 73 - ben.vanderpoorten@skynet.be) zodat hij het restaurant kan reserveren!
Afspraakuur : 16u20
Afspraakplaats : UGC, Van Ertbornstraat 17, Antwerpen. Rechts van de kassa's!
Wegwijzer : Door het feit dat UGC gelegen is aan de Van Ertbornstraat 17, een zijstraat van De Keyserlei, is het zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, tram, bus). Met je filmticket kan je ook goedkoper parkeren in de ondergrondse, bewaakte parking De Keyser aan de Van Ertbornstraat (net naast de inkom van de UGC. Slechts € 3 voor 3 uren!)! Valideer je parkingticket op de verdieping.
Aanvangsuur : 16u45
Info : Ben VdP - 0470 90 24 73 - ben.vanderpoorten@skynet.be of Luc F - 0484 98 38 37 - lucferny@hotmail.com.
 VR 05/01/24 Praatcafé Mortsel  VR 05/01/24 Praatcafé Mortsel
 VR 05/01/24 Praatcafé Mortsel Wil je graag kennismaken met Oever? Wil je weten wat we zoal organiseren en hoe alles in zijn werk gaat? Kom gerust even langs in Sportcentrum TC Blauwe Regen in Mortsel tussen 20 en 21u. om met ons en met andere Oeverleden kennis te maken.
Eén van onze medewerkers zal je verwelkomen en in kleine groep een woordje uitleg geven over het reilen en zeilen binnen Oever. En erna kan je de avond op een aangename manier verder doorbrengen met andere Oeverleden!
Alle Oeverleden zijn ook welkom tussen 20u en 24u om bij te praten.
Afspraakplaats : Sportcentrum TC Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel. INGANG via het terras van het Sportcentrum, rechts van de tennisvelden.
Aanvang : 20u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be
 DO 11/01/24 Praatcafé Brasschaat  DO 11/01/24 Praatcafé Brasschaat
 DO 11/01/24 Praatcafé Brasschaat Het praatcafé in Mortsel is voor veel mensen uit het Noorden van Antwerpen te ver. Daarom willen we 1 keer per maand op een donderdag een praatcafé organiseren in Brasschaat.
Wil je graag kennismaken met Oever? Wil je weten wat we zoal organiseren en hoe alles in zijn werk gaat?
Kom gerust even langs tussen 20 en 21u. Pieter & Nicole zullen je verwelkomen en rond de tafel, in kleine groep, een woordje uitleg geven over het reilen en zeilen binnen Oever. Ook de Oeverleden zijn welkom om even bij te praten!
Afspraakuur : 20u
Afspraakplaats : de juiste locatie wordt volgend weekend meegedeeld!
Aanvangsuur : 20u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 ZA 20/01/24 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN! ZA 20/01/24 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!
 ZA 20/01/24 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!Op ZA 20/01 staat DJ Hans achter de draaitafel! Ambiance en dansplezier verzekerd!
Kom ongedwongen dansen en feesten op de grootste hits van vroeger en nu, geheel in zijn eigen stijl aan elkaar gemixt door
DJ Hans.
Sfeervolle verlichting, leuke mensen, dranken aan democratische prijzen en de gevarieerde muziekmix zorgen telkens weer voor een geweldige ambiance op de Oeverparty's
Toegang vanaf 21 jaar.
Leden Oever € 5 – Niet-leden € 10
Onder de aanwezige leden en niet-leden verloten wij bij de inkom 10 vrijkaarten voor één van de volgende fuiven.
Alle party's van Oever zijn ROOKVRIJ!
In Dixies kan je enkel cash betalen of met Payconiq!

Afspraakplaats : DIXIES, Pauwelslei 18 2930 Brasschaat.
Aanvangsuur : vanaf 22u
Einde: 4u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Grijp je kans om, via onderstaande link, 1 van de 10 vrijkaarten te winnen voor deze party! Succes!
url Klik hier voor meer info
 ZA 27/01/24 Gourmetavond Brasschaat ENKEL OEVERLEDEN!  ZA 27/01/24 Gourmetavond Brasschaat ENKEL OEVERLEDEN!
 ZA 27/01/24 Gourmetavond Brasschaat ENKEL OEVERLEDEN! Als je aan aan een gezellig etentje onder vrienden denkt, zonder uren in de keuken te moeten staan, dan is een gourmet dé oplossing.
Wel, Oever organiseert voor jullie een heerlijke gourmet met kwaliteitsvol vlees van de slager en een mooi groentebuffet met sausjes. Doe er dan nog een glaasje cava bij als aperitief en een lekker nagerechtje en je hebt een supergezellige en geslaagde avond.
We houden de prijs bewust democratisch: voor een glaasje cava, een heerlijke gourmetschotel van de beenhouwer met groentebuffet en sausjes, een dessert en heel veel warmte en gezelligheid, betaal je € 29.
Alle dranken zijn aan democratische prijzen. We hebben sinds kort ook alcoholvrije cava en alcoholvrije rode en witte wijn!

De gourmetavond is enkel voor Oeverleden.
Afspraakuur : vanaf 18u30
Afspraakplaats : zaal Born in de Hemelhoeve, Azalealaan 5 in 2930 Brasschaat, waar Pieter en Nicole jullie verwelkomen.
Inkom langs De Hemelhoeve.
Aanvangsuur : 19u
Reservatie : € 29 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 32
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 17/02/24 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ Hans ZA 17/02/24 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ Hans
 ZA 17/02/24 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ HansElk Oeverlid mag bijkomend reserveren voor 1 niet-lid om kennis te maken met Oever!
Een niet-lid betaalt € 24
.
Naar jaarlijkse traditie houden we onze nieuwjaarsreceptie en aansluitende ledenfuif om het nieuwe jaar mooi in te zetten. Oever is groot geworden dankzij de leden en alle medewerkers en om jullie hiervoor te bedanken, bieden we jullie een receptie met een aperitiefje en hapjes aan! De receptie start vanaf 20u en de party vanaf 21u30.
Einde om 1u.
Inkom: € 19 (leden) of € 24 (niet-leden) voor receptie met hapjes en aperitiefje en party met DJ Hans.
Afspraakuur : vanaf 20u
Afspraakplaats : Parochiezaal Oelegem - Venusstraat 10 te 2520 Oelegem.
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 19 (leden) of € 24 (niet-leden) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
BRENG JE BLAUWE OEVERJETONS MEE!
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 180
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 24/02/24 Tentoonstelling Inspired by Love - Belfius Art Collection Brussel OOK NIET-LEDEN!  ZA 24/02/24 Tentoonstelling Inspired by Love - Belfius Art Collection Brussel OOK NIET-LEDEN!
 ZA 24/02/24 Tentoonstelling Inspired by Love - Belfius Art Collection Brussel OOK NIET-LEDEN! Klaar voor een zinderende reis doorheen Belgische kunst? We bezoeken deze nieuwe tentoonstelling van Belfius samen met 2 gidsen. De gegidste rondleiding duurt 1 uur. Deze nieuwste expo onthult de meest recente aanwinsten van de collectie. Stuk voor stuk gecreëerd door talent van eigen bodem, waar de 70-jarige Belfius Art Collection 100% op inzet.
Deze 12 hedendaagse kunstenaars nemen ons mee naar de wereld achter hun creatie, de passie die hen drijft en de weg die ze aflegden. Via hun unieke blik (her)ontdek je ook een selectie werken uit 500 jaar Belgische kunstgeschiedenis die hen inspireren en raken.
De prijs omvat: inkom tentoonstelling + gids.
Ben je klant van Belfius? Dan betaal je € 14 i.p.v. € 19. Breng zeker je Belfius bankkaart mee om die aan de inkom te laten zien!
Na het bezoek aan de tentoonstelling Belfius Art Collection gaan we samen nog iets drinken in het super gezellige Brussel.
Afspraakuur : 14u45
Afspraakplaats : Belfius-toren, Karel Rogierplein 11, 32e verdieping, 1210 Brussel waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Kom best met de trein!
Aanvangsuur : 15u
Reservatie : € 19 of € 14 (Belfius kaarthouder!) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit. Niet-leden vermelden hun mailadres en gsm-nummer!
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 30
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 VR 08/03/24 Robrecht Vanden Thoren 'Het Derde Oog' in 252CC Ekeren NOG 4 PLAATSEN! VR 08/03/24 Robrecht Vanden Thoren 'Het Derde Oog' in 252CC Ekeren NOG 4 PLAATSEN!
 VR 08/03/24 Robrecht Vanden Thoren 'Het Derde Oog' in 252CC Ekeren NOG 4 PLAATSEN! Waarom is Robrecht zo onrustig en zoekend? Nachtenlang ligt hij naar het plafond te staren. Hij zou liefdevol en vredig in het leven moeten staan, met zijn kersverse vriendin!
Vermoeid adviseert zijn psycholoog Robrecht een alternatieve benadering. Is dat weekend in de Ardennen, onder leiding van een sjamaan, echt een goed idee?
Zullen de hallucinogene middelen hem helen, hem toegang geven tot zijn diepste zielenroerselen?
Robrecht is sceptisch, maar zijn vriendin vindt dat hij de sprong moet wagen.
De trein naar het sjamaanweekend vertrekt.
Robrecht zit erop.

Afspraakuur : 20u
Afspraakplaats : aan de kassa van 252 cc (Cultureel Centrum van Ekeren), Veltwijcklaan 252 in 2180 Ekeren
Aanvangsuur : 20u30
Reservatie : € 14 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 8
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 DO 23/05/24 Alvaro Soler: Más Que Verano Tour in de Roma Antwerpen NOG 4 PLAATSEN!  DO 23/05/24 Alvaro Soler: Más Que Verano Tour in de Roma Antwerpen NOG 4 PLAATSEN!
 DO 23/05/24 Alvaro Soler: Más Que Verano Tour in de Roma Antwerpen NOG 4 PLAATSEN! Met meer dan zes miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, is Álvaro Soler zonder twijfel één van de meest succesvolle latin pop-sterren uit Europa. Met zijn kenmerkende sound, een sterke combinatie van emotionele beleving en opwekkende ritmes, krijgt hij iedereen in de ban: van Buenos Aires tot Berlijn, van Stockholm tot São Paulo. El Mismo Sol, Sofia, La Cintura en Loca: het zijn maar enkele van zijn grootste hits. In zijn succesvolle carrière deelde hij ook al het podium met wereldsterren Jennifer Lopez en Flo Rida.
Maar Álvaro Soler is méér dan een popidool: hij schrijft en zingt al zijn songs zelf, bovendien bespeelt hij verschillende instrumenten en is hij de co-producer van elke track. Met zijn nieuwe werk, dat hij dit voorjaar live presenteert in De Roma, wil hij een nieuwe weg inslaan. Zijn laatste zomerhit Muero was hiervan al een mooie voorbode: een elegante en eigentijdse productie die groovy gitaren combineert met dansbare discobeats. "De afgelopen tijd creëerde ik songs die anders klinken dan mijn vorig werk, meer volwassen en een beetje mysterieus. Ik ben er zeker van dat mijn fans aangenaam verrast zullen zijn", aldus Soler zelf.
https://www.deroma.be/nl/agenda/alvaro-soler/12027/
We spreken zo vroeg af omdat er maar een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon aanwezig zijn.
Afspraakuur : 18u45
Afspraakplaats : aan de inkom van De Roma, Turnhoutsebaan 286 in 2140 Borgerhout.
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 37 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Nicole - 0475 59 56 11 - - nicole@oever.be.
Max. personen : 8
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Activiteiten Activiteiten
 Activiteiten ZO 31/12/23
Oevers oudejaarsavond Dinner & Dance met DJ Hans Kapellen (All in!) - VOLZET
Oevers Party Time Oudjaar met DJ Hans Kapellen vanaf 23u (All in!) NOG PLAATSEN VRIJ! BETAAL TER PLAATSE (CASH of PAYCONIQ!) OOK NIET-LEDEN!

MA 01/01/24
Kerststallentocht in Merksplas (± 11 km)

DI 02/01/24
Dinsdagavondfilm 'Napoleon' (Ridley Scott) 4**** UGC Antwerpen + etentje erna

VR 05/01/24
Praatcafé Mortsel

ZA 06/01/24
Tentoonstelling CoBrA-depot met gids Antwerpen *** VOLZET

Nieuwjaarsconcert Antwerp Symphony Orchestra met Maria Bengtsson "Klanken van Vrijheid" Antwerpen *** VOLZET

ZO 07/01/24
Tentoonstelling Dieric Bouts Leuven Enkel voor Oeverleden met een Museumpas! *** VOLZET

DO 11/01/24
Praatcafé Brasschaat

VR 12/01/24
Oevercafé Mortsel
Jens Dendoncker 'Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was! Try-out in 252CC Ekeren *** VOLZET

ZO 14/01/24
Tentoonstelling 'Zeldzaam & onmisbaar Topstukken uit Vlaamse collecties' MAS Antwerpen *** VOLZET
Stand-up comedy Jeroen Verdick 'Alleen' Antwerpen *** VOLZET

VR 19/01/24
Avondje gezelschapsspelen Lier

Praatcafé Mortsel

Bar d'Amour - Raf Walschaerts (Kommil Foo) & Karen Verresen Berchem *** VOLZET

ZA 20/01/24
De Pluktuin 2024 Antwerpen

Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!

ZO 21/01/24
Bowling + snacks Ekeren OOK NIET-LEDEN!

DO 25/01/24
Leocadia Compagnie Marius in CC De Kern, Wilrijk *** VOLZET

VR 26/01/24
Oevercafé Mortsel

Samenkomst Weekend Ouddorp met verblijf in Landal VR 02/02 tot ZO 04/02 of MA 05/02/2024 Mortsel

ZA 27/01/24
Gourmetavond Brasschaat ENKEL OEVERLEDEN!

ZO 28/01/24
Ballet 'Die sieben Todsünden & Petroesjka' Antwerpen *** VOLZET

’t Stuivenberg Vertelt Groep Oever 1 ENKEL OEVERLEDEN! *** VOLZET

’t Stuivenberg Vertelt Groep Oever 2 ENKEL OEVERLEDEN! *** VOLZET

VR 02/02/24
Weekend Ouddorp met verblijf in Landal van VR 02/02 tot ZO 04/02 of MA 05/02/2024 VOLZET

ZA 03/02/24
Noordteater 'All my sons' Première Antwerpen VOLZET

DO 08/02/24
Zusje! Johnny MUS (voorheen De kolonie) (Peter De Graef) (première) Berchem *** VOLZET

VR 16/02/24
Humor Jan Jaap van der Wal 'Geen stem' (try-out) Kaleidoscoop Mortsel *** VOLZET

ZA 17/02/24
Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ Hans

Theater Zeemanshuis 'Rijen en vrijen' Antwerpen NOG 1 PLAATS!

ZA 24/02/24
Tentoonstelling Inspired by Love - Belfius Art Collection Brussel Enkel Oeverleden!

Voor reservatie, raadpleeg de activiteiten via www. oever.be. Wacht niet met reserveren!
url Klik hier voor meer info