Zaterdag 16 december 2023Nieuwsbrief week 51 en verder   
 DI 19/12/23 Dinsdagavondfilm 'Jaime la vie' (Mathias Sercu) 3*** UGC Antwerpen  DI 19/12/23 Dinsdagavondfilm 'Jaime la vie' (Mathias Sercu) 3*** UGC Antwerpen
 DI 19/12/23 Dinsdagavondfilm 'Jaime la vie' (Mathias Sercu) 3*** UGC Antwerpen Met ‘J’aime la vie’ heeft Mathias Sercu een innemende debuutfilm gemaakt
Een vrouw met kanker probeert haar gebroken familie voor één keer samen te brengen in J’aime la vie, het gevoelige en persoonlijke debuut van Mathias Sercu.
Leni Debacker op 12/12/23 in De Standaard
Van Mathias Sercu en met Janne Desmet, Jurgen Delnaet, Bert Dobbelaere
Duur: 98 minuten
Gemiddelden zijn niet betrouwbaar. Wat doe je dan, als je te horen krijgt dat je gemiddeld nog zestien maanden te leven hebt? Bijster origineel is het uitgangspunt misschien niet, maar in handen van Mathias Sercu levert het een pakkende film op.
In J’aime la vie speelt actrice Janne Desmet (De club) Mira, een alleenstaande moeder. Als palliatieve thuisverpleegster kijkt ze elke dag de dood in de ogen. Wanneer ze zelf als patiënt bij de dokter belandt en het resultaat van haar echo ziet, maakt ze zich geen illusies. Ze lijdt aan een agressieve kanker, haar tijd is beperkt.
Sercu begon aan het scenario van zijn debuutfilm nadat zijn oudere broer Sam dezelfde diagnose had gekregen. In 2021, niet lang voor de opnames zouden starten, volgde een nieuwe klap: bij zijn zoon Tore werd een zeldzame, ongeneeslijke vorm van beenmergkanker vastgesteld.
Een autobiografische film is J’aime la vie niet geworden, maar Sercu heeft wel uit zijn ervaringen geput, vertelde hij in DS Weekblad. ‘Er zit veel van onze familie in, en tegelijkertijd niets. Maar de emoties die erin zitten, zijn echt.’ Tore en Sam zijn allebei trouwens in de film te zien, in de wachtkamer in het ziekenhuis.
Hoe emotioneel het verhaal ook is, de film hengelt niet naar tranen, en is doorspekt met zwarte humor. Sercu weet hoe hij moet doseren. Er zijn amper ziekenhuisscènes te zien, en zelfs de chemosessies blijven buiten beeld. De regisseur wil het dan ook niet zozeer hebben over de verwoesting die kanker aanricht, maar over hoe je lééft met zo’n diagnose.

Bucketlist
‘En zeggen dat ik nooit getinderd heb in mijn leven’, verzucht Mira bij een vriendin. Toch staat er geen passionele romance op haar bucketlist. Met het einde in zicht, voelt Mira vooral de nood om terug te keren naar het begin, en de scherven van haar gebroken gezin te lijmen.
Alleen met haar broer Mario heeft ze nog contact. Haar moeder en tien jaar oudere broer Rocco zijn al lang uit haar leven verdwenen. De toenaderingspoging verloopt moeizaam. Rocco is het type man dat Hillary Clinton een deplorable zou noemen. Hij is gechoqueerd als hij ontdekt dat Mira’s kind Sam, die als jongen is geboren, graag kleurrijke jurken en pruiken draagt. ‘Genderfluïde’ staat niet in zijn woordenboek.
In de hoop iedereen toch dichter bij elkaar te brengen, overtuigt Mira haar familie om op weekend naar de Ardennen te trekken. J’aime la vie is zo vooral een film over mensen die elkaar proberen terug te vinden terwijl de tijd onverbiddelijk doortikt.

Sandra Kim
Breng een handvol vervreemde familieleden samen in een hotel, en gegarandeerd krijg je drama. De confrontaties tussen de personages zijn nogal dik aangezet. Dat neemt niet weg dat de film vaak naar de keel grijpt. Dat komt niet alleen door de sterke acteerprestaties – vooral Desmet maakt indruk met haar doorleefde vertolking – maar ook door de oprechtheid. Aan rake details merk je dat het verhaal uit het leven is gegrepen.
Bucketlistfilms prediken vaak dat je je resterende leven ten volle moet leiden. J’aime la vie laat zien dat je daarvoor niet naar het einde van de wereld hoeft te trekken. Soms is een weekendje in de Ardennen al heel wat, en volstaat een vleugje Sandra Kim om het leven op te fleuren. Je gunt deze familie een tweede kans.

Bijdrage: op vertoon van je geldige Oeverlidkaart koop je van de verantwoordelijke een filmticketje dat € 8 kost i.p.v. het standaardtarief van € 13,40.
Na de film gaan we samen nog iets drinken in de buurt.

Afspraakuur : 19u25
Afspraakplaats : UGC, Van Ertbornstraat 17, Antwerpen. Rechts van de kassa's!
Wegwijzer : Door het feit dat UGC gelegen is aan de Van Ertbornstraat 17, een zijstraat van De Keyserlei, is het zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, tram, bus). Met je filmticket kan je ook goedkoper parkeren in de ondergrondse, bewaakte parking De Keyser aan de Van Ertbornstraat (net naast de inkom van de UGC. Slechts € 3 voor 3 uren!)! Valideer je parkingticket op de verdieping.
Aanvangsuur : 19u45
Info : Ben VdP - 0470 90 24 73 - ben.vanderpoorten@skynet.be of Luc F - 0484 98 38 37 - lucferny@hotmail.com.
 DO 21/12/23 Sauna Espace, Kalmthout DO 21/12/23 Sauna Espace, Kalmthout
 DO 21/12/23 Sauna Espace, KalmthoutWe relaxen in deze gezellige sauna.
Als je voor het eerst komt, graag vooraf een seintje aan Marianne met het uur dat je er zal zijn (sms of mail), zodat we je kunnen verwelkomen.
Reserveer je saunabeurt via www.sauna-espace.be.
Voor een saunabezoek betaal je slechts € 17 inkom i.p.v. € 27.
Je saunaticket(s) kan je ter plaatse kopen bij Marianne aan € 17.
Je kan ook saunatickets aan € 17 bestellen via Pieter, pieter@oever.be. Na je overschrijving voor saunatickets op de Oeverrekening BE07 7310 3573 4266, worden ze naar jou opgestuurd en kan je naar de sauna gaan zonder het Oevergezelschap.
Aanvangsuur : vanaf 16u
Afspraakplaats : Sauna Espace, Putsesteenweg 52, 2920 Kalmthout.
Geef je naam op aan de receptie, zeg dat je van Oever bent en je vindt erna Marianne in de sauna. Betaal je saunabeurt aan Marianne.
Meebrengen : Badjas, badhanddoek(en), slippers, eventueel douchegel en shampoo.
Info : Marianne S - 0495 88 55 40 - mariannes@oever.be
 VR 22/12/23 Winterzonnewende in Lier met wandeling van ± 5 km en smullen bij Lierse horeca VR 22/12/23 Winterzonnewende in Lier met wandeling van ± 5 km en smullen bij Lierse horeca
 VR 22/12/23 Winterzonnewende in Lier met wandeling van ± 5 km en smullen bij Lierse horecaVandaag is het de donkerste/kortste dag van het jaar. Geen probleem, want vanaf morgen worden de dagen terug langer. Dit moeten we vieren! De oude Germanen hadden hier allerlei rituelen voor, maar wij houden het bij de Lierse horeca.
Eerst maken we een korte wandeling van ± 5 km rond de Lierse vesten en daarna gaan we smullen bij de Lierse horecazaken. Hiervoor hebben we een voucher nodig die je kan aanschaffen op het Lierse toerismebureau aan de Grote Markt. Voor de prijs van € 6,5 krijgen we een voucher met vijf bonnen voor een Liers vlaaike, een praline met zeezout en karamel, een stukje hartige kaas, een zakje zure snoepmix en een glaasje streekbier. Het pakketje vouchers is gebaseerd op de 5 smaken: zuur, zout, zoet, bitter en umami. Op wandelafstand van elkaar vind je lokale handelaars waar je vouchers kan inruilen voor een lekkernij of drankje. Je hoeft niet alle vouchers op één dag in te ruilen, dus kom gerust meermaals naar Lier-centrum. De vouchers zijn geldig tot 31 december 2023.

Lidkaart niet vergeten zodat de verantwoordelijke jouw lidnummer kan noteren!
Nadien gaan we nog napraten bij een lekker avondmaal.
Afspraakuur : 13u30
Afspraakplaats : Grote Markt, Stadhuis, toerismekantoor “Visit Lier”
Aanvangsuur : 13u45
Bijdrage : Gratis. Meld je, met je lidkaart in de hand, spontaan aan bij de verantwoordelijke voor controle.
Info : Luc VDW - 0471 66 09 27 - luc.van.den.weygaert@telenet.be.
 ZA 23/12/23 Bowling Wommelgem  ZA 23/12/23 Bowling Wommelgem
 ZA 23/12/23 Bowling Wommelgem Vanavond spelen we 2 uur bowling met maximum 6 personen op 1 baan.
Schrijf tijdig in, zodat we eventuele extra banen kunnen reserveren voor bijkomende deelnemers.
Inbegrepen in de € 14: 2 uur bowling + schoenen.
Alle dranken zijn voor eigen rekening.
Afspraakuur : 19u45
Afspraakplaats : aan de kassa van Bowlingstones - Autolei 113, 2160 Wommelgem waar Pieter iedereen verwelkomt.
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 14 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter - 0478 54 54 54 - pieter@oever.be.
Max. personen : 12
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 DI 26/12/23 Bedrijfsbezoek Elixir d'Anvers Antwerpen DI 26/12/23 Bedrijfsbezoek Elixir d'Anvers Antwerpen
 DI 26/12/23 Bedrijfsbezoek Elixir d'Anvers Antwerpen19 maart 1863. In een huis in een randgemeente van Antwerpen ontdekt François-Xavier de Beukelaer – na het beëindigen van zijn dokters- en apothekersstudies – in alle vroegte na jarenlange opzoekingen het recept voor een heerlijke, weldoende likeur: Elixir d’Anvers.
Elixir d’Anvers werd al snel beroemd omwille van zijn opmerkelijke digestieve en weldoende eigenschappen. De uitzonderlijke kwaliteit van Elixir d’Anvers werd bekroond met tientallen medailles en erediploma’s, niet alleen in Europa maar ook in Australië, Afrika en de Verenigde Staten. Eén van de meeste markante diploma’s komt uit Boulogne-sur-Mer, Frankrijk (1887) en draagt de handtekening van Louis Pasteur.
Elixir d’Anvers wordt nog steeds volgens de oude traditie bereid op basis van talrijke planten en kruiden van over de hele wereld, wat aan de drank zijn unieke smaak geeft.
François-Xavier de Beukelaer mag zich trots één van de oudste en bekendste likeurstokerijen van België noemen!
We brengen een bezoek aan de stokerij. Een rondleiding, altijd onder begeleiding van een professionele gids, duurt ongeveer 2 uur. Na de ontvangst in het authentieke directiebureel uit 1894 in Neo Vlaamse Renaissancestijl en het bezoek aan de stokerij – het hart van de firma – volgt de degustatie. Er worden drie proevertjes aangeboden: Elixir d’Anvers, Elixir de Spa en Advocaat Extra FX de Beukelaer.
Uiteraard krijg je de gelegenheid de producten ter plaatse aan te kopen (niet verplicht!).
Afspraakuur : 13u45
Afspraakplaats : in de inkomhall, Haantjelslei 132 in 2018 Antwerpen waar Pieter en Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 14u
Reservatie : € 11 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 40
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZO 31/12/2023 OUDJAAR DINNER & DANCE vanaf 20 uur RESERVEER UITERLIJK TEGEN MA 18/12/2023! ZO 31/12/2023 OUDJAAR DINNER & DANCE vanaf 20 uur RESERVEER UITERLIJK TEGEN MA 18/12/2023!
 ZO 31/12/2023 OUDJAAR DINNER & DANCE vanaf 20 uur RESERVEER UITERLIJK TEGEN MA 18/12/2023!Oever organiseert opnieuw een oudejaarsavond voor haar leden en niet-leden.
Kom mee met Oever Oudjaar vieren met een Dinner & Dance!

We starten met een glaasje cava vanaf 20 uur.
Nadien genieten we van een heerlijk Diner!
Koude Hapjes: Pasta amuse - Tomaat mozzarella amuse - Mini carpaccio - Forelmousse - Ham meloen - Wrap zalm - Hete kip - Scampi in curry - Parmarolletje - Paté amuse.
Soepje
Warm van de BBQ: Buikspek - Biefstukpuntjes - Chorizo bites - Gevulde paprika’s - Moinkballs - Gevulde champignons - Inktvisringen - Grillspiezen - Gamba’s - Varkenshaas - Patatas Bravas.
Dessert: Variatie van mini dessertjes
Cava, wijnen, bieren, frisdranken en waters zijn inbegrepen tot 3u!
Na de het Diner is het de beurt aan DJ Hans om er met jullie allemaal een bruisend feestje van te maken tot in de vroege uurtjes!
Het einde is voorzien om 3 uur.
Oeverleden betalen € 79 en niet-oeverleden € 89.
Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het juiste bedrag op Oeverrekening BE07 7310 3573 4266. Niet-leden moeten zeker hun mailadres en gsm-nummer vermelden op hun overschrijving!
Er kunnen maximum 160 personen deelnemen. Reserveer dus snel!
Afspraakplaats : Den Haasdam, Hoogboomsteenweg 227 in 2950 Kapellen
Aanvangsuur : 20u
Einde: 3u
Reservatie : € 79 (Oeverleden) en € 89 (niet-Oeverleden) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit. UITERLIJK RESERVEREN TEGEN MA 18/12/23!
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer zeker hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 160
GOED NIEUWS: Hoogboomsteenweg gaat tijdens kerstvakantie tijdelijk helemaal open!
 ZO 31/12/23 Oevers Party Time Oudjaar met DJ Hans Kapellen (All in!) OOK NIET-LEDEN! ZO 31/12/23 Oevers Party Time Oudjaar met DJ Hans Kapellen (All in!) OOK NIET-LEDEN!
 ZO 31/12/23 Oevers Party Time Oudjaar met DJ Hans Kapellen (All in!) OOK NIET-LEDEN!Ga je bij vrienden of op restaurant tafelen voor Oudjaar en wil je erna nog naar de Oeverparty komen vanaf 23u om met DJ Hans het nieuwe jaar in te zetten?
Vanaf ZA 2 december kan je ook inschrijven voor de party alleen!

Er zijn 100 plaatsen beschikbaar voor de party vanaf 23 uur en einde om 3 uur.
Prijs? € 29 voor Oeverleden en € 39 voor niet-leden. Reservatie verplicht!
Inbegrepen: spetterende party met DJ Hans vanaf 23 uur - cava, wijnen, bieren, frisdranken en waters zijn inbegrepen tot 3u!

Afspraakplaats : Den Haasdam, Hoogboomsteenweg 227 in 2950 Kapellen
Aanvangsuur : 23u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 100
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
GOED NIEUWS: Hoogboomsteenweg gaat tijdens kerstvakantie tijdelijk helemaal open!
 ZA 20/01/24 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN! ZA 20/01/24 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!
 ZA 20/01/24 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!Op ZA 20/01 staat DJ Hans achter de draaitafel! Ambiance en dansplezier verzekerd!
Kom ongedwongen dansen en feesten op de grootste hits van vroeger en nu, geheel in zijn eigen stijl aan elkaar gemixt door
DJ Hans.
Sfeervolle verlichting, leuke mensen, dranken aan democratische prijzen en de gevarieerde muziekmix zorgen telkens weer voor een geweldige ambiance op de Oeverparty's
Toegang vanaf 21 jaar.
Leden Oever € 5 – Niet-leden € 10
Onder de aanwezige leden en niet-leden verloten wij bij de inkom 10 vrijkaarten voor één van de volgende fuiven.
Alle party's van Oever zijn ROOKVRIJ!
In Dixies kan je enkel cash betalen of met Payconiq!

Afspraakplaats : DIXIES, Pauwelslei 18 2930 Brasschaat.
Aanvangsuur : vanaf 22u
Einde: 4u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 ZA 17/02/24 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ Hans ZA 17/02/24 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ Hans
 ZA 17/02/24 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ HansElk Oeverlid mag bijkomend reserveren voor 1 niet-lid om kennis te maken met Oever!
Een niet-lid betaalt € 24
.
Naar jaarlijkse traditie houden we onze nieuwjaarsreceptie en aansluitende ledenfuif om het nieuwe jaar mooi in te zetten. Oever is groot geworden dankzij de leden en alle medewerkers en om jullie hiervoor te bedanken, bieden we jullie een receptie met een aperitiefje en hapjes aan! De receptie start vanaf 20u en de party vanaf 21u30.
Einde om 1u.
Inkom: € 19 (leden) of € 24 (niet-leden) voor receptie met hapjes en aperitiefje en party met DJ Hans.
Afspraakuur : vanaf 20u
Afspraakplaats : Parochiezaal Oelegem - Venusstraat 10 te 2520 Oelegem.
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 19 (leden) of € 24 (niet-leden) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
BRENG JE BLAUWE OEVERJETONS MEE!
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 180
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 24/02/24 Tentoonstelling Inspired by Love - Belfius Art Collection Brussel Enkel Oeverleden!  ZA 24/02/24 Tentoonstelling Inspired by Love - Belfius Art Collection Brussel Enkel Oeverleden!
 ZA 24/02/24 Tentoonstelling Inspired by Love - Belfius Art Collection Brussel Enkel Oeverleden! Klaar voor een zinderende reis doorheen Belgische kunst? We bezoeken deze nieuwe tentoonstelling van Belfius samen met 2 gidsen. De gegidste rondleiding duurt 1 uur. Deze nieuwste expo onthult de meest recente aanwinsten van de collectie. Stuk voor stuk gecreëerd door talent van eigen bodem, waar de 70-jarige Belfius Art Collection 100% op inzet.
Deze 12 hedendaagse kunstenaars nemen ons mee naar de wereld achter hun creatie, de passie die hen drijft en de weg die ze aflegden. Via hun unieke blik (her)ontdek je ook een selectie werken uit 500 jaar Belgische kunstgeschiedenis die hen inspireren en raken.
De prijs omvat: inkom tentoonstelling + gids.
Ben je klant van Belfius? Dan betaal je € 14 i.p.v. € 19. Breng zeker je Belfius bankkaart mee om die aan de inkom te laten zien!
Na het bezoek aan de tentoonstelling Belfius Art Collection gaan we samen nog iets drinken in het super gezellige Brussel.
Afspraakuur : 14u45
Afspraakplaats : Belfius-toren, Karel Rogierplein 11, 32e verdieping, 1210 Brussel waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Kom best met de trein!
Aanvangsuur : 15u
Reservatie : € 19 of € 14 (Belfius kaarthouder!) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 30
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 VR 01/03/24 Opbrouck & Brahms CC De Kern Wilrijk NOG 4 PLAATSEN! VR 01/03/24 Opbrouck & Brahms CC De Kern Wilrijk NOG 4 PLAATSEN!
 VR 01/03/24 Opbrouck & Brahms CC De Kern Wilrijk NOG 4 PLAATSEN! Met het Vlaams Radiokoor, Jan Michiels, Inge Spinette, Lore Binon, André Morsch, Stef Van Alsenoy, Wim Opbrouck, Het Banket, Bart Van Reyn
Johannes Brahms is een icoon. Zeg Johannes, en je weet dat het om Brahms gaat. De opvolger van Beethoven, de sobere man die ernst hoog in het vaandel droeg, voorvechter van de klassieke tradities, innige vriend van de Schumanns. Maar hoe goed kennen we Brahms echt? Hoe dicht laat hij ons bij zich komen in zijn muziek? Wim Opbrouck kruipt in de huid van Brahms, en blikt tussen de delen van het pakkende Requiem terug op diens kindertijd, de verloren vrienden, het voorbije leven.
Kom, kom wat dichter: daar zit Brahms, in zijn werkkamer. Kijk over zijn schouder - waar werkt hij zo intens aan? Waarom die droeve blik in zijn jonge ogen? Eerst zijn moeder, dan zijn goede vriend en mentor Robert Schumann: hij verliest twee dierbaren...
De dood van zijn naasten tekende Brahms - maar zorgde ook voor één van zijn mooiste werken. Vol verdriet om zijn verlies wilde Brahms muziek schrijven die houvast zou bieden: hoop voor de nabestaanden, troost voor de levenden - en geen sombere treurmars voor de doden. Aanvankelijk titelde hij zijn compositie dan ook Ein Menschliches Requiem. De monumentale compositie voor orkest en koor die Ein deutsches Requiem uiteindelijk werd, staat ver van dat intieme begin. Maar Brahms vergat zijn opzet niet: hij maakte zelf een versie voor 4-handige piano, soli en koor: transparant, intiem, kleurrijk en vooral heel persoonlijk.
Tussen de delen van deze intieme versie weerklinken de soundscapes van Stef Van Alsenoy, gebaseerd op de Kinderszenen van Robert Schumann. Acteur Wim Opbrouck kruipt in de huid van Brahms, en rijgt mijmeringen, herinneringen en heimwee om de verloren kindertijd aan elkaar. Het publiek zit als het ware naast de grote componist aan tafel - zo dicht bij Johannes kwam je nog nooit...

Programma
Johannes Brahms
Ein deutsches Requiem op.45 (Londoner Version)
Robert Schumann
Soundscape naar Kinderszenen, op. 15 (Jan Michiels, piano & Stef Van Alsenoy, soundscape)

Credits
Vlaams Radiokoor
Piano: Jan Michiels & Inge Spinette
Sopraan: Lore Binon
Bariton: André Morsch
Soundscape: Stef Van Alsenoy
Acteur: Wim Opbrouck
Tekst: Het Banket
Dirigent: Bart Van Reyn
Afspraakuur : 19u30
Afspraakplaats : aan de ingang van Kerk Sint-Bavo, Sint-Bavostraat in 2610 Wilrijk. Kom op tijd want het zijn ongenummerde plaatsen!
Aanvangsuur : 20u15
Reservatie : € 25 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 10
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 VR 08/03/24 Robrecht Vanden Thoren 'Het Derde Oog' in 252CC Ekeren NOG 4 PLAATSEN! VR 08/03/24 Robrecht Vanden Thoren 'Het Derde Oog' in 252CC Ekeren NOG 4 PLAATSEN!
 VR 08/03/24 Robrecht Vanden Thoren 'Het Derde Oog' in 252CC Ekeren NOG 4 PLAATSEN! Waarom is Robrecht zo onrustig en zoekend? Nachtenlang ligt hij naar het plafond te staren. Hij zou liefdevol en vredig in het leven moeten staan, met zijn kersverse vriendin!
Vermoeid adviseert zijn psycholoog Robrecht een alternatieve benadering. Is dat weekend in de Ardennen, onder leiding van een sjamaan, echt een goed idee?
Zullen de hallucinogene middelen hem helen, hem toegang geven tot zijn diepste zielenroerselen?
Robrecht is sceptisch, maar zijn vriendin vindt dat hij de sprong moet wagen.
De trein naar het sjamaanweekend vertrekt.
Robrecht zit erop.

Afspraakuur : 20u
Afspraakplaats : aan de kassa van 252 cc (Cultureel Centrum van Ekeren), Veltwijcklaan 252 in 2180 Ekeren
Aanvangsuur : 20u30
Reservatie : € 14 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 8
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 DO 23/05/24 Alvaro Soler: Más Que Verano Tour in de Roma Antwerpen  DO 23/05/24 Alvaro Soler: Más Que Verano Tour in de Roma Antwerpen
 DO 23/05/24 Alvaro Soler: Más Que Verano Tour in de Roma Antwerpen Met meer dan zes miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, is Álvaro Soler zonder twijfel één van de meest succesvolle latin pop-sterren uit Europa. Met zijn kenmerkende sound, een sterke combinatie van emotionele beleving en opwekkende ritmes, krijgt hij iedereen in de ban: van Buenos Aires tot Berlijn, van Stockholm tot São Paulo. El Mismo Sol, Sofia, La Cintura en Loca: het zijn maar enkele van zijn grootste hits. In zijn succesvolle carrière deelde hij ook al het podium met wereldsterren Jennifer Lopez en Flo Rida.
Maar Álvaro Soler is méér dan een popidool: hij schrijft en zingt al zijn songs zelf, bovendien bespeelt hij verschillende instrumenten en is hij de co-producer van elke track. Met zijn nieuwe werk, dat hij dit voorjaar live presenteert in De Roma, wil hij een nieuwe weg inslaan. Zijn laatste zomerhit Muero was hiervan al een mooie voorbode: een elegante en eigentijdse productie die groovy gitaren combineert met dansbare discobeats. "De afgelopen tijd creëerde ik songs die anders klinken dan mijn vorig werk, meer volwassen en een beetje mysterieus. Ik ben er zeker van dat mijn fans aangenaam verrast zullen zijn", aldus Soler zelf.
https://www.deroma.be/nl/agenda/alvaro-soler/12027/
We spreken zo vroeg af omdat er maar een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon aanwezig zijn.
Afspraakuur : 18u45
Afspraakplaats : aan de inkom van De Roma, Turnhoutsebaan 286 in 2140 Borgerhout.
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 37 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Nicole - 0475 59 56 11 - - nicole@oever.be.
Max. personen : 8
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Activiteiten Activiteiten
 Activiteiten
ZA 16/12/23
Solvay Huis Exclusieve rondleiding Brussel. VOLZET

ZO 17/12/23
Mooie wandeling Achelse Kluis (20 km)
Wandeling in Antwerpen – Linkeroever (11 km)

Stand-up comedy Kamal Kharmach 'Mag ik even? Eindejaarsconference 2023' Antwerpen VOLZET

DI 19/12/23
Dinsdagavondfilm 'Jaime la vie' (Mathias Sercu) 3*** UGC Antwerpen

DO 21/12/23
Kerststallentocht Lier ENKEL OEVERLEDEN! VOLZET

Sauna Espace, Kalmthout

VR 22/12/23
Winterzonnewende in Lier met wandeling van ± 5 km en smullen bij Lierse horeca

Oevercafé Mortsel

Kerstconcert Antwerp Symphony Orchestra in Carolus Borromeuskerk Antwerpen VOLZET

ZA 23/12/23
Bowling Wommelgem

ZO 24/12/23
Kerstdiner in Brasserie Bizie Lizie in Antwerpen VOLZET

MA 25/12/23
Kerstwandeling Peerdsbos Schoten-Brasschaat (± 8 km) Enkel Oeverleden!

DI 26/12/23
Bedrijfsbezoek Elixir d'Anvers Antwerpen

WO 27/12/23
Wandelvierdaagse tussen Kerst en Oudjaar in Neroth (Duitsland) VOLZET!

VR 29/12/23
Oevercafé Mortsel

ZO 31/12/23
Oevers oudejaarsavond Dinner & Dance met DJ Hans Kapellen (All in!) RESERVEER UITERLIJK TEGEN MA 18/12/23!
Oevers Party Time Oudjaar met DJ Hans Kapellen (All in!) RESERVATIE VERPLICHT! OOK NIET-LEDEN!

ZA 06/01/24
Tentoonstelling CoBrA-depot met gids Antwerpen VOLZET!

ZO 07/01/24
Tentoonstelling Dieric Bouts Leuven Enkel voor Oeverleden met een Museumpas! VOLZET

VR 12/01/24
Jens Dendoncker 'Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was! Try-out in 252CC Ekeren VOLZET!

ZO 14/01/24
Tentoonstelling 'Zeldzaam & onmisbaar Topstukken uit Vlaamse collecties' MAS Antwerpen VOLZET

ZO 28/01/24
Ballet 'Die sieben Todsünden & Petroesjka' Antwerpen VOLZET

VR 02/02/24
Weekend Ouddorp met verblijf in Landal van VR 02/02 tot ZO 04/02 of MA 05/02/2024 VOLZET

ZA 03/02/24
Noordteater 'All my sons' Première Antwerpen VOLZET

DO 08/02/24
Zusje! Johnny MUS (voorheen De kolonie) (Peter De Graef) (première) Berchem *** VOLZET

VR 16/02/24
Humor Jan Jaap van der Wal 'Geen stem' (try-out) Kaleidoscoop Mortsel *** VOLZET

ZA 17/02/24
Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ Hans

Theater Zeemanshuis 'Rijen en vrijen' Antwerpen NOG 1 PLAATS!

ZA 24/02/24
Tentoonstelling Inspired by Love - Belfius Art Collection Brussel Enkel Oeverleden!

Voor reservatie, raadpleeg de activiteiten via www. oever.be. Wacht niet met reserveren!
url Klik hier voor meer info