Vrijdag 01 december 2023Nieuwsbrief week 49 en verder   
 VR 01/12/23 Praatcafé Mortsel  VR 01/12/23 Praatcafé Mortsel
 VR 01/12/23 Praatcafé Mortsel Wil je graag kennismaken met Oever? Wil je weten wat we zoal organiseren en hoe alles in zijn werk gaat? Kom gerust even langs in Sportcentrum TC Blauwe Regen in Mortsel tussen 20 en 21u. om met ons en met andere Oeverleden kennis te maken.
Eén van onze medewerkers zal je verwelkomen en in kleine groep een woordje uitleg geven over het reilen en zeilen binnen Oever. En erna kan je de avond op een aangename manier verder doorbrengen met andere Oeverleden!
Alle Oeverleden zijn ook welkom tussen 20u en 24u om bij te praten.
Afspraakplaats : Sportcentrum TC Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel. INGANG via het terras van het Sportcentrum, rechts van de tennisvelden.
Aanvang : 20u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be
 ZA 02/12/23 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!  ZA 02/12/23 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!
 ZA 02/12/23 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN! Op ZA 02/12 staat DJ Hans achter de draaitafel! Ambiance en dansplezier verzekerd!
Kom ongedwongen dansen en feesten op de grootste hits van vroeger en nu, geheel in zijn eigen stijl aan elkaar gemixt door
DJ Hans.
Sfeervolle verlichting, leuke mensen, dranken aan democratische prijzen en de gevarieerde muziekmix zorgen telkens weer voor een geweldige ambiance op de Oeverparty's
Toegang vanaf 21 jaar.
Leden Oever € 5 – Niet-leden € 10
Onder de aanwezige leden en niet-leden verloten wij bij de inkom 10 vrijkaarten voor één van de volgende fuiven.
Alle party's van Oever zijn ROOKVRIJ!
Afspraakplaats : DIXIES, Pauwelslei 18 2930 Brasschaat.
Aanvangsuur : vanaf 22u
Einde: 4u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 ZO 03/12/23 Film Utama 3,5**** CARTOON'S Antwerpen ZO 03/12/23 Film Utama 3,5**** CARTOON'S Antwerpen
 ZO 03/12/23 Film Utama 3,5**** CARTOON'S AntwerpenEenmalige vertoning met inleiding door cinefiel Carl Vanderheyden.
Utama is in een aantal opzichten een bijzondere film. In de eerste plaats gewoonweg vanwege zijn intense en oprechte schoonheid, en ten tweede omdat de kans om deze unieke film nog te zien in al zijn pracht op een groot scherm bijzonder klein is. Utama kende immers een bijzondere korte en heel beperkte release in de Vlaamse bioscopen. Ten derde, hoe verhouden veranderingen zich tot elkaar; in dit geval klimaat en ouder worden?

Erik Stockman in Humo van 05/09/2023:
Het hartbrekende Boliviaanse ‘Utama’ hakte er bij ons dieper in dan om het even welk artikel of programma over klimaatopwarming

Uiteindelijk zullen zelfs de tranen opdrogen.
Visuele pracht, droevige panfluitmuziek, en apocalyptische klimaatopwarmingsdoem vloeien in elkaar over in deze hartbrekende Boliviaanse film over een oud echtpaar dat op hun afgelegen lamaboerderijtje wordt geconfronteerd met de gevolgen van de opwarming van onze aardkloot – de enige die we hebben. Het geselende zonlicht heeft het land veranderd in een kurkdroge prairie, en uit de waterpomp vloeien alleen nog maar droeve tranen. Wat te doen? Bidden voor regen? Naar de grootstad verhuizen? Of zullen de twee echtelieden doen zoals de condors, die volgens een oude mythe vanzelf sterven wanneer ze zich nutteloos voelen? Weet u: er wordt tegenwoordig vaak gepraat over de klimaatontwrichting, maar het beeld van de dode lama in het stilmakende ‘Utama’ hakte er bij ons dieper in dan om het even welk artikel of tv-programma.
Van Alejandro Loayza Grisi en met José Calcina, Luisa Quispe en Candelaria Quispe
Duur: 87 minuten

Afspraakuur : 19u30
Afspraakplaats : aan de kassa van Cartoon's, Kaasstraat 4-6 Antwerpen.
Wegwijzer : door het feit dat de Cartoon’s gelegen is aan de Kaasstraat nabij het Stadhuis en de Grote Markt, is het zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, tram, bus).
Aanvangsuur : 20u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 DI 05/12/23 Dinsdagavondfilm 'Perfect Days' (Wim Wenders) 4 **** UGC Antwerpen  DI 05/12/23 Dinsdagavondfilm 'Perfect Days' (Wim Wenders) 4 **** UGC Antwerpen
 DI 05/12/23 Dinsdagavondfilm 'Perfect Days' (Wim Wenders) 4 **** UGC Antwerpen 'Perfect Days': Mindfulness als levensmotto
Ruben Nollet in De Tijd van 28/11/2023
Eén van de grote ontdekkingen op het filmfestival van Cannes in mei komt eindelijk in de zalen. In het zalige zendrama ‘Perfect Days’ stelt de Duitse regisseur Wim Wenders ons voor aan Hirayama, een beminnelijke Japanse man die zich tevredenstelt met een eenvoudig leven.
Waarom is Hirayama, de hoofdfiguur uit ‘Perfect Days’, zo onweerstaanbaar? Met zijn eeuwige gelukzalige glimlach zou hij al snel kunnen irriteren. Bovendien leidt hij op het eerste gezicht een weinig opwindend bestaan. Hij woont in een spartaans huisje in de wijk Sumida in Tokio. Hij volgt elke dag dezelfde routine. ’s Ochtends plooit hij zijn matras op, wast zich, trekt zijn uniform aan en gaat op weg. Zijn horloge laat hij thuis. Hij voorziet in zijn levensonderhoud door de openbare toiletten van de stad te kuisen.
Dat mogen dan wel architecturale pareltjes zijn - zoek ‘The Tokyo Toilet Project’ op - die er altijd verbluffend netjes bijliggen, het blijven plaatsen waar jan en alleman zijn gevoeg komt doen. Zijn boterhammen eet Hirayama in een park, waar hij ook foto’s neemt van zijn omgeving. Zijn vrije tijd vult hij door boeken te lezen (één tweedehandsroman per week), zijn planten te verzorgen en naar muziek te luisteren. Cassettes met songs uit de jaren 1970 dragen zijn voorkeur weg. Om maar te zeggen dat over Hirayama geen ‘sexy’ verhaal te vertellen valt.
En toch laat je je in ‘Perfect Days’ wegzinken als in een zalig warm bad. Regisseur Wim Wenders (‘Paris, Texas’, ‘Der Himmel über Berlin’) laat je in Hirayama’s ingetogen levensritme meestappen zonder dat het één moment vervelend of belerend wordt. Dit is toegepaste mindfulness, een man die tevreden is met wat hij heeft en niet de behoefte voelt meer bezittingen te vergaren.
Die manier van leven geeft hem zichtbaar ruimte in zijn hoofd, waardoor hij oog heeft voor details en zelfs medemensen die voor de meeste anderen onzichtbaar blijven. Wenders laat er zich echter niet toe verleiden Hirayama af te beelden als een halve heilige. Hoe bevredigend en verrijkend zijn leven ook lijkt, gaandeweg besef je dat hij toch dingen mist, en dat hij een pijnlijk verleden met zich meesleept.
‘Perfect Days’ is een film die met zachte hand en kleine details een hele wereld vertelt, gedragen door een meesterlijk ingetogen vertolking van Kôji Yakusho. Doe jezelf een plezier en maak kennis.
Van Wim Wenders en met Kôji Yakusho, Yumi Aso, Tokio Emoto
Duur: 2u05

Bijdrage: op vertoon van je geldige Oeverlidkaart koop je van de verantwoordelijke een filmticketje dat € 8 kost i.p.v. het standaardtarief van € 13,40.
Afspraakuur : 19u
Afspraakplaats : UGC, Van Ertbornstraat 17, Antwerpen. Rechts van de kassa's!
Wegwijzer : Door het feit dat UGC gelegen is aan de Van Ertbornstraat 17, een zijstraat van De Keyserlei, is het zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, tram, bus). Met je filmticket kan je ook goedkoper parkeren in de ondergrondse, bewaakte parking De Keyser aan de Van Ertbornstraat (net naast de inkom van de UGC. Slechts € 3 voor 3 uren!)! Valideer je parkingticket op de verdieping.
Aanvangsuur : 19u15
Info : Ben VdP - 0470 90 24 73 - ben.vanderpoorten@skynet.be of Luc F - 0484 98 38 37 - lucferny@hotmail.com.
Na de film gaan we samen nog iets drinken in de buurt.
 VR 08/12/23 Avondje gezelschapsspelen Lier  VR 08/12/23 Avondje gezelschapsspelen Lier
 VR 08/12/23 Avondje gezelschapsspelen Lier Omdat gezelschapsspelen nu eenmaal leuker zijn met meer dan 1 persoon, komen wij bijeen in De Refuge te Lier.
Meebrengen : minstens 1 gezelschapsspel
Afspraakplaats : Café De Refuge, Zimmerplein 12 te 2500 Lier
Afspraakuur : 19u, aanvang 19u15
Info : Lieve J - 0473 28 43 89 - godelieva.jacobs64@gmail.com of Marc Van Doninck - 0473 52 42 30
 VR 22/12/23 Winterzonnewende in Lier met wandeling van ± 5 km en smullen bij Lierse horeca VR 22/12/23 Winterzonnewende in Lier met wandeling van ± 5 km en smullen bij Lierse horeca
 VR 22/12/23 Winterzonnewende in Lier met wandeling van ± 5 km en smullen bij Lierse horecaVandaag is het de donkerste/kortste dag van het jaar. Geen probleem, want vanaf morgen worden de dagen terug langer. Dit moeten we vieren! De oude Germanen hadden hier allerlei rituelen voor, maar wij houden het bij de Lierse horeca.
Eerst maken we een korte wandeling van ± 5 km rond de Lierse vesten en daarna gaan we smullen bij de Lierse horecazaken. Hiervoor hebben we een voucher nodig die je kan aanschaffen op het Lierse toerismebureau aan de Grote Markt. Voor de prijs van € 6,5 krijgen we een voucher met vijf bonnen voor een Liers vlaaike, een praline met zeezout en karamel, een stukje hartige kaas, een zakje zure snoepmix en een glaasje streekbier. Het pakketje vouchers is gebaseerd op de 5 smaken: zuur, zout, zoet, bitter en umami. Op wandelafstand van elkaar vind je lokale handelaars waar je vouchers kan inruilen voor een lekkernij of drankje. Je hoeft niet alle vouchers op één dag in te ruilen, dus kom gerust meermaals naar Lier-centrum. De vouchers zijn geldig tot 31 december 2023.

Lidkaart niet vergeten zodat de verantwoordelijke jouw lidnummer kan noteren!
Nadien gaan we nog napraten bij een lekker avondmaal.
Afspraakuur : 13u30
Afspraakplaats : Grote Markt, Stadhuis, toerismekantoor “Visit Lier”
Aanvangsuur : 13u45
Bijdrage : Gratis. Meld je, met je lidkaart in de hand, spontaan aan bij de verantwoordelijke voor controle.
Info : Luc VDW - 0471 66 09 27 - luc.van.den.weygaert@telenet.be.
 ZA 23/12/23 Bowling Wommelgem  ZA 23/12/23 Bowling Wommelgem
 ZA 23/12/23 Bowling Wommelgem Vanavond spelen we 2 uur bowling met maximum 6 personen op 1 baan.
Schrijf tijdig in, zodat we eventuele extra banen kunnen reserveren voor bijkomende deelnemers.
Inbegrepen in de € 14: 2 uur bowling + schoenen.
Alle dranken zijn voor eigen rekening.
Afspraakuur : 19u45
Afspraakplaats : aan de kassa van Bowlingstones - Autolei 113, 2160 Wommelgem waar Pieter iedereen verwelkomt.
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 14 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter - 0478 54 54 54 - pieter@oever.be.
Max. personen : 12
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZO 24/12/23 Kerstdiner in Restaurant Bizie Lizie in Antwerpen OOK NIET-LEDEN!  ZO 24/12/23 Kerstdiner in Restaurant Bizie Lizie in Antwerpen OOK NIET-LEDEN!
 ZO 24/12/23 Kerstdiner in Restaurant Bizie Lizie in Antwerpen OOK NIET-LEDEN! Schrijf in vóór 15/12, datum waarop we de reservaties aan het restaurant moeten doorgeven!
Voor Oever vonden we voor kerstavond een restaurant dat voor een redelijke prijs een heel lekker menu aan biedt van een zeer goede kwaliteit.
Hierbij het menu die de chef ons aanbiedt:

Aperitief:
een glaasje cava
***
Voor het voorgerecht heb je de keuze uit:
Kaaskroketten bereid met Brugge Oud (keuze 1)
of
Millefeuille van boschampignons à la crème met lavaskruid (keuze 2)
of
Gravad lax met dille honingdressing (keuze 3)
of
Ovenaardappel met grijze garnalen, zure room en bieslook (keuze 4)
of
Vitello tonnato met appelkappers (keuze 5)
of
Rundscarpaccio met basilicummayonaise (keuze 6)
*****
Voor het hoofdgerecht heb je de keuze uit:
Risotto met zongedroogde tomaten, artisjok en parmezaan (keuze A)
of
Zeebaarsfilet met gesmolten spinazie en saus van Noilly Prat (keuze B)
of
Fazant brabançonne, cognacroomsaus en gebakken witloof (suppl. 5,00 euro) (keuze C)
of
Gekonfijte lamsschouder Dijonaise (keuze D)
of

Steak, saignant gebakken, met peperroomsaus (keuze E)
of
Filet van hertenkalf met een brunoise van knolselder, snijboon, shi-take en poivradesaus (suppl. 5,00 euro) (keuze F)
*****
Voor het nagerecht heb je de keuze uit:
Tiramisu (keuze 7)
of
Dame blanche (keuze 8)
of
Moelleux van chocolade (keuze 9)
of
Kaasplankje (keuze 10)
****
Koffie of thee

Alle dranken zijn naar ieders budget en niet inbegrepen in de prijs.
Vermeld je menukeuze op je overschrijving. Als je als hoofdgerecht kiest voor Fazant brabançonne (keuze C) of Filet van hertenkalf (keuze F), dan schrijf je € 64,50 over in plaats van € 59,50.
Vermeld mogelijke allergieën of intoleranties.
Het bedrag van € 59,50 of € 64,50 moet uiterlijk op 15/12 op de Oeverrekening staan want 15/12 is de uiterste datum waarop we de reservaties en de keuzes aan het restaurant moeten doorgeven.
Afspraakuur : 18u45
Afspraakplaats : op de eerste verdieping van Brasserie Bizie Lizie, Vlaamsekaai 16 in 2000 Antwerpen
Aanvangsuur : 19u
Reservatie : € 59,50 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit.
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 30
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 DI 26/12/23 Bedrijfsbezoek Elixir d'Anvers Antwerpen  DI 26/12/23 Bedrijfsbezoek Elixir d'Anvers Antwerpen
 DI 26/12/23 Bedrijfsbezoek Elixir d'Anvers Antwerpen 19 maart 1863. In een huis in een randgemeente van Antwerpen ontdekt François-Xavier de Beukelaer – na het beëindigen van zijn dokters- en apothekersstudies – in alle vroegte na jarenlange opzoekingen het recept voor een heerlijke, weldoende likeur: Elixir d’Anvers.
Elixir d’Anvers werd al snel beroemd omwille van zijn opmerkelijke digestieve en weldoende eigenschappen. De uitzonderlijke kwaliteit van Elixir d’Anvers werd bekroond met tientallen medailles en erediploma’s, niet alleen in Europa maar ook in Australië, Afrika en de Verenigde Staten. Eén van de meeste markante diploma’s komt uit Boulogne-sur-Mer, Frankrijk (1887) en draagt de handtekening van Louis Pasteur.
Elixir d’Anvers wordt nog steeds volgens de oude traditie bereid op basis van talrijke planten en kruiden van over de hele wereld, wat aan de drank zijn unieke smaak geeft.
François-Xavier de Beukelaer mag zich trots één van de oudste en bekendste likeurstokerijen van België noemen!
We brengen een bezoek aan de stokerij. Een rondleiding, altijd onder begeleiding van een professionele gids, duurt ongeveer 2 uur. Na de ontvangst in het authentieke directiebureel uit 1894 in Neo Vlaamse Renaissancestijl en het bezoek aan de stokerij – het hart van de firma – volgt de degustatie. Er worden drie proevertjes aangeboden: Elixir d’Anvers, Elixir de Spa en Advocaat Extra FX de Beukelaer.
Uiteraard krijg je de gelegenheid de producten ter plaatse aan te kopen (niet verplicht!).
Afspraakuur : 13u45
Afspraakplaats : in de inkomhall, Haantjelslei 132 in 2018 Antwerpen waar Pieter en Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 14u
Reservatie : € 11 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 40
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Oevers oudejaarsavond Dinner & Dance met DJ Hans Kapellen (All in!) Oevers oudejaarsavond Dinner & Dance met DJ Hans Kapellen (All in!)
 Oevers oudejaarsavond Dinner & Dance met DJ Hans Kapellen (All in!) Oever organiseert opnieuw een oudejaarsavond voor haar leden en niet-leden.
Kom mee met Oever Oudjaar vieren met een Dinner & Dance!

We starten met een glaasje cava vanaf 20 uur.
Nadien genieten we van een heerlijk Diner!
Koude Hapjes: Pasta amuse - Tomaat mozzarella amuse - Mini carpaccio - Forelmousse - Ham meloen - Wrap zalm - Hete kip - Scampi in curry - Parmarolletje - Paté amuse.
Soepje
Warm van de BBQ: Buikspek - Biefstukpuntjes - Chorizo bites - Gevulde paprika’s - Moinkballs - Gevulde champignons - Inktvisringen - Grillspiezen - Gamba’s - Varkenshaas - Patatas Bravas.
Dessert: Variatie van mini dessertjes
Cava, wijnen, bieren, frisdranken en waters zijn inbegrepen tot 3u!
Na de het Diner is het de beurt aan DJ Hans om er met jullie allemaal een bruisend feestje van te maken tot in de vroege uurtjes!
Het einde is voorzien om 3 uur.
Oeverleden betalen € 79 en niet-oeverleden € 89.
Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het juiste bedrag op Oeverrekening BE07 7310 3573 4266. Niet-leden moeten zeker hun mailadres en gsm-nummer vermelden op hun overschrijving!
Er kunnen maximum 160 personen deelnemen. Reserveer dus snel!
Stel dat er 2 weken vooraf nog plaatsen zouden vrij zijn (wat we eerlijk gezegd niet denken!) dan kan je, pas vanaf 15/12, reserveren voor de party alleen en ben je welkom vanaf 23 uur.
Oeverleden schrijven dan € 29 over en niet-leden, € 39 op Oeverrekening BE07 7310 3573 4266.
PS: Oevers oudejaarsavond wordt uiteraard voor 100% georganiseerd door Oever!!!
Afspraakplaats : Den Haasdam, Hoogboomsteenweg 227 in 2950 Kapellen
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 79 (leden) of € 89 (niet-leden) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 160
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZO 07/01/24 Tentoonstelling Dieric Bouts Leuven Enkel voor Oeverleden met een Museumpas! ZO 07/01/24 Tentoonstelling Dieric Bouts Leuven Enkel voor Oeverleden met een Museumpas!
 ZO 07/01/24 Tentoonstelling Dieric Bouts Leuven Enkel voor Oeverleden met een Museumpas!NOG 5 PLAATSEN!
Dieric Bouts (ca. 1410-1475), in één adem te noemen met Jan Van Eyck of Rogier Van der Weyden, is één van de belangrijkste Vlaamse Meesters. De kunstschilder bracht het grootste deel van zijn leven door in Leuven, waar hij zijn beste panelen – rijke taferelen, krachtige portretten en bovenwereldse landschappen – schilderde. In 1472 werd Bouts zelfs benoemd tot stadschilder van de stad, een eretitel. Op dat moment maakte Leuven een gigantische stedelijke vernieuwing door en beleefde ze gloriedagen met haar nieuwe universiteit – de ideale context voor Bouts om zich te ontplooien als renaissancekunstenaar.
Het concept van deze tentoonstelling is zonder meer radicaal: we mogen Bouts niet bekijken als kunstenaar. Het beeld dat we vandaag hebben van de artiste peintre bestond in de 15de eeuw nog niet. Dieric Bouts was geen romantisch genie of briljante uitvinder, hij was een beeldenmaker. Hij schilderde wat van hem verwacht werd en excelleerde daarin – denk maar aan topstukken als ‘Het Laatste Avondmaal’ en ‘De marteling van de heilige Erasmus’. Daarom is het zinvol om Bouts te confronteren met de beeldenmakers van vandaag: sportfotografen, filmmakers, game-ontwikkelaars. In M zullen ze zij aan zij staan met de oude meester.
En die lijn trekken we door tot in de Leuvense Sint-Pieterskerk, waarvoor ‘Het Laatste Avondmaal’ van Bouts oorspronkelijk geschilderd werd. Het topstuk verhuist voor de gelegenheid naar M. In de kerk brengt M een in-situ presentatie van de Amerikaanse conceptuele kunstenaar, schrijver en filmmaker Jill Magid.
Enkel voor Oeverleden met een Museumpas!
De rondleiding duurt 90 minuten.
We hebben enkel gereserveerd voor 15 Oeverleden die een geldige Museumpas bezitten. De toegang tot het M-Museum is dan gratis.
Schrijf dus enkel € 12 over voor de gids.
Reserveer snel!
Na de rondleiding gaan we in de buurt samen nog iets drinken en/of eten.

Afspraakuur : 14u30
Afspraakplaats : aan Oud Berchem Kerk, of om 15u45 aan de kassa van M-Museum, Leopold Vanderkelenstraat 28 3000 Leuven waar Pieter en Nicole iedereen verwelkomen. Graag een mailtje, ten laatste op DO 04/01 naar nicole@oever.be indien je wil carpoolen vanuit Oud Berchem Kerk.
Je kan goedkoop vanuit Antwerpen Centraal met een rechtstreekse trein naar Leuven gaan! Vertrek in Antwerpen Centraal om 14u35 en aankomst in Leuven om 15u23. Prijs H/t: € 8.40 of € 7.80 voor 65+.
Aanvangsuur : 16u
Reservatie : € 12 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 15
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 03/02/24 Noordteater 'All my sons' Première Antwerpen NOG 5 PLAATSEN! ZA 03/02/24 Noordteater 'All my sons' Première Antwerpen NOG 5 PLAATSEN!
 ZA 03/02/24 Noordteater 'All my sons' Première Antwerpen NOG 5 PLAATSEN! Augustus 1947 - Mid-West USA. Joe Keller is een succesvol zakenman die zijn gezin altijd op de eerste plaats heeft gesteld. Hij is rijk geworden door het leveren van vliegtuigonderdelen voor de oorlogsindustrie. Nadat zijn oudste zoon Larry vermist raakte tijdens de oorlog, heeft hij alle hoop gesteld op zijn jongste zoon Chris, die hem vertelt over zijn plannen om met Jane te trouwen, het meisje met wie Larry ooit verloofd was. Daar heeft moeder Kate het echter heel moeilijk mee..... Wat is er precies gebeurd met Larry? “All My Sons” is een stuk over de "American dream" na Wereldoorlog II: geldgewin en het recht van de sterkste. Het is een hartverscheurend drama waarin illusies en leugens de personages gevangen houden in een web waar ze nauwelijks nog uit geraken en waarin de waarheid ontnuchterend is!
Auteur: Arthur Miller
Regie: Rikker Van Dijck
Genre: Drama
Inbegrepen: inkom, een receptie met cava en hapjes na de voorstelling, gratis vestiaire en programmaboekje.
Afspraakuur : 19u30
Afspraakplaats : aan de kassa van het Noordteater, Sint Nicolaasplaats 3-6, Antwerpen waar Leo en Anita iedereen verwelkomen.
Het NOORDTEATER is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Door de centrale ligging ligt het op wandelafstand van alle belangrijke tram- en bushaltes.
Trams:
Tram 11 stopt voor de deur; tram 7 achter de hoek. Tram 3, 5, 9 en 15 stoppen in Premetrostation Meir dat op wandelafstand ligt van het theater.
Bussen:
De Rooseveltplaats en de Groenplaats liggen vlakbij. Vanuit die 2 busstations heb je rechtstreeks verbindingen met alle randgemeenten.
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 22 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : LeoG - 0472 38 25 48.
Max. personen : 10
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 17/02/24 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ Hans  ZA 17/02/24 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ Hans
 ZA 17/02/24 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ Hans Elk Oeverlid mag bijkomend reserveren voor 1 niet-lid om kennis te maken met Oever!
Een niet-lid betaalt € 24
.
Naar jaarlijkse traditie houden we onze nieuwjaarsreceptie en aansluitende ledenfuif om het nieuwe jaar mooi in te zetten. Oever is groot geworden dankzij de leden en alle medewerkers en om jullie hiervoor te bedanken, bieden we jullie een receptie met een aperitiefje en hapjes aan! De receptie start vanaf 20u en de party vanaf 21u30.
Einde om 1u.
Inkom: € 19 (leden) of € 24 (niet-leden) voor receptie met hapjes en aperitiefje en party met DJ Hans.
Afspraakuur : vanaf 20u
Afspraakplaats : Parochiezaal Oelegem - Venusstraat 10 te 2520 Oelegem.
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 19 (leden) of € 24 (niet-leden) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 180
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Activiteiten Activiteiten
 ActiviteitenVR 01/12/23
Praatcafé Mortsel
Samenkomst Zonvakantie Tenerife Playa de las Américas van ZA 09/12 tot ZA 16/12/2023 8 dagen HP Mortsel

ZA 02/12/23
Wandeling in en rond de Kesselse Heide (9 km)

Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!

ZO 03/12/23
Herfstwandeling in en rond Moerbeke (20 km)
Prestigieuze tentoonstelling 'Krasse Koppen' Bruegel, Rubens Rembrandt en Vermeer KMSKA Antwerpen (zowel 13u als 15u VOLZET!)
Wandeling in Antwerpen – Linkeroever (11 km)
Film Utama 3,5**** CARTOON'S Antwerpen

DI 05/12/23
Dinsdagavondfilm 'Perfect Days' (Wim Wenders) 4 **** UGC Antwerpen

VR 08/12/23
Oevercafé Mortsel

Avondje gezelschapsspelen Lier

CQ. Abattoir Fermé in CC De Kern, Wilrijk *** VOLZET

ZA 09/12/23
Zonvakantie Tenerife Playa de las Américas van ZA 09/12 tot ZA 16/12/2023 8 dagen HP OOK NIET-LEDEN! VOLZET
Noordteater 'Wat horen mijn oren? Première Antwerpen *** VOLZET
Oever kookt! Brasschaat VOLZET!
Putteke Winter De Schorre Boom VOLZET

ZO 10/12/23
Bezoek met gids van de Sint-Jacobskerk Antwerpen NOG 1 PLAATS!

VR 15/12/23
Praatcafé Mortsel

ZA 16/12/23
Solvay Huis Exclusieve rondleiding Brussel. VOLZET

ZO 17/12/23
Stand-up comedy Kamal Kharmach 'Mag ik even? Eindejaarsconference 2023' Antwerpen VOLZET

DO 21/12/23
Kerststallentocht Lier ENKEL OEVERLEDEN! VOLZET

Sauna Espace, Kalmthout

VR 22/12/23
Winterzonnewende in Lier met wandeling van ± 5 km en smullen bij Lierse horeca

Oevercafé Mortsel

Kerstconcert Antwerp Symphony Orchestra in Carolus Borromeuskerk Antwerpen VOLZET

ZA 23/12/23
Bowling Wommelgem

ZO 24/12/23
Kerstdiner in Brasserie Bizie Lizie in Antwerpen OOK NIET-LEDEN!

DI 26/12/23
Bedrijfsbezoek Elixir d'Anvers Antwerpen

WO 27/12/23
Wandelvierdaagse tussen Kerst en Oudjaar in Neroth (Duitsland) VOLZET!

VR 29/12/23
Oevercafé Mortsel

ZO 31/12/23
Oevers oudejaarsavond Dinner & Dance met DJ Hans Kapellen (All in!)

ZA 06/01/24
Tentoonstelling CoBrA-depot met gids Antwerpen VOLZET!

Tentoonstelling
Dieric Bouts Leuven Enkel voor Oeverleden met een Museumpas! NOG 5 PLAATSEN!

VR 12/01/24
Jens Dendoncker 'Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was! Try-out in 252CC Ekeren VOLZET!

ZO 14/01/24
Tentoonstelling 'Zeldzaam & onmisbaar Topstukken uit Vlaamse collecties' MAS Antwerpen VOLZET

ZO 28/01/24
Ballet 'Die sieben Todsünden & Petroesjka' Antwerpen VOLZET

ZA 03/02/24
Noordteater 'All my sons' Première Antwerpen NOG 5 PLAATSEN!

DO 08/02/24
Zusje! Johnny MUS (voorheen De kolonie) (Peter De Graef) (première) Berchem *** VOLZET

VR 16/02/24
Humor Jan Jaap van der Wal 'Geen stem' (try-out) Kaleidoscoop Mortsel *** VOLZET

ZA 17/02/24
Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem met DJ Hans

Theater Zeemanshuis 'Rijen en vrijen' Antwerpen *** VOLZET

Voor reservatie, raadpleeg de activiteiten via www. oever.be. Wacht niet met reserveren!
url Klik hier voor meer info