Vrijdag 21 juli 2023Nieuwsbrief week 30 en verder   
 VR 21/07/23 Praatcafé Mortsel  VR 21/07/23 Praatcafé Mortsel
 VR 21/07/23 Praatcafé Mortsel Wil je graag kennismaken met Oever? Wil je weten wat we zoal organiseren en hoe alles in zijn werk gaat? Kom gerust even langs in Sportcentrum TC Blauwe Regen in Mortsel tussen 20 en 21u. om met ons en met andere Oeverleden kennis te maken.
Eén van onze medewerkers zal je verwelkomen en in kleine groep een woordje uitleg geven over het reilen en zeilen binnen Oever. En erna kan je de avond op een aangename manier verder doorbrengen met andere Oeverleden!
Alle Oeverleden zijn ook welkom tussen 20u en 24u om bij te praten.
Afspraakplaats : Sportcentrum TC Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel. INGANG via het Sportcentrum en niet via de Zomerbar!
Aanvang : 20u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be
Wegwijzer : Sportcentrum Blauwe Regen
 DI 25/07/23 Dinsdagavondfilm Fathers & Mothers (Paprika Steen) 3*** UGC Antwerpen  DI 25/07/23 Dinsdagavondfilm Fathers & Mothers (Paprika Steen) 3*** UGC Antwerpen
 DI 25/07/23 Dinsdagavondfilm Fathers & Mothers (Paprika Steen) 3*** UGC Antwerpen Faedre & modre’ houdt vaders en moeders op grappige én wrange wijze een spiegel voor
Van Paprika Steen, met Nikolaj Lie Kaas, Lisa Loven Kongsli, Amanda Collin en Carsten Bjørnlund
Erik Stockman in Humo van 17/07/23
‘Fædre & Mødre’, een Deense komedie die – zoals alleen Deense komedies dat kunnen – drijft de spot, tegelijk op grappige en wrange wijze, met het Deense onderwijs én de boeiendste geest sinds die uit ‘The Haunting’: de tijdgeest.
In het begin zijn we getuige van de bijeenkomst van een schoolraad en het ogenschijnlijk uitgelaten, maar in wezen ondraaglijke sfeertje dat daar hangt, is echt schitterend getroffen: een ouder wil weten hoe het zit met de inclusie op school, en wanneer een andere ouder vraagtekens zet bij het thema van het jaarlijkse schoolfeest (‘Het thema is China') horen we iemand ‘Daar zijn de wokies!’ sissen. De manier waarop de aanwezigen elkaar zitten af te troeven op het vlak van culturele correctheid mag dan lichtelijk overdreven zijn, het maakt de satire er niet minder bijtend om.
De rest van de film speelt zich af op een zomerkamp, waar – terwijl hun op het terrein rondzwervende kinderen er het hunne van denken – de ouders zich overgeven aan alcohol, stuntelig geflirt, aan keuvelingen over dierenwelzijn, over ‘je veilig voelen’ en over hoe ongepast het is om bij het kampvuur dure cognac te schenken. Geinig detail: terwijl de steeds lavelozer wordende volwassenen steken uitdelen aan elkaar, passeert in de rand van het beeldkader een jongetje met een tablet in zijn handjes. Hmmmmmm: zou het kunnen dat de regisseuse hier de draak steekt met het soort vaders en moeders die er de twijfelachtige opvoedkundige gewoonte op na houden om hun koters zo vaak mogelijk een schermpje in de pollen te duwen, zodat ze, niet gestoord door gezaag en gejengel, op hun gemak verder kunnen blijven borrelen?
Opvallend: de enige moeder die de uiterlijke schijn heel even laat varen en durft uit te komen voor haar échte emoties, wordt door de anderen meteen genadeloos gekleineerd. Is dit gedrag, dat tragische gebrek aan gemeenschapsgevoel, nu typisch voor Denemarken, of voor de héle westerse maatschappij? Zo bitter als ‘Festen’ wordt het nooit, maar onze gok is dat sommigen onder u héél groen zullen lachen bij de spiegel die ‘Fædre & Mødre’ de mensheid voorhoudt.

Bijdrage: op vertoon van je geldige Oeverlidkaart koop je van de verantwoordelijke een filmticketje dat € 8 kost i.p.v. het standaardtarief van € 12,50.
Na de film gaan we samen nog iets drinken in de buurt.

Afspraakuur : 19u30
Afspraakplaats : UGC, Van Ertbornstraat 17, Antwerpen. Rechts van de kassa's!
Wegwijzer : Door het feit dat UGC gelegen is aan de Van Ertbornstraat 17, een zijstraat van De Keyserlei, is het zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, tram, bus). Met je filmticket kan je ook goedkoper parkeren in de ondergrondse, bewaakte parking De Keyser aan de Van Ertbornstraat (net naast de inkom van de UGC. Slechts € 3 voor 3 uren!)! Valideer je parkingticket op de verdieping.
Aanvangsuur : 19u50
Info : Luc F - 0484 98 38 37 - lucferny@hotmail.com of Ben VdP - 0470 90 24 73 - ben.vanderpoorten@skynet.be.
 DO 27/07/23 ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Décrochez-moi ça!' Bêtes de foire Deurne NOG 1 PLAATS! DO 27/07/23 ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Décrochez-moi ça!' Bêtes de foire Deurne NOG 1 PLAATS!
 DO 27/07/23 ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Décrochez-moi ça!' Bêtes de foire Deurne NOG 1 PLAATS!OOK NIET-LEDEN!
Een groot circus van kleine dingen
Zwevende en swingende lichamen, hoeden die bewegen, mannen die staan draaien... en jassen, veel jassen! Onder een hangend jassenlandschap duik je in de wereld van dit Franse circus. Waar onhandigheid en dapperheid samengaan. Waar je oog valt op kleine en buitengewone dingen. En waar je wordt geraakt in het diepst van je ziel.
Bêtes de foire reisde jarenlang door Frankrijk en Europa. Vandaag ontvangen ze je, voor een gloednieuwe reis, in hun intieme circustent. De artiesten en hun poëtische hebben en houden nemen je mee in een tijdloos en dromerig verhaal. Ze betrekken je bij hun trucjes en zottigheden. Neem plaats op een bankje en droom weg op de tonen van vioolmuziek, gitaar, klavier en percussie.
Tijdsduur: 65 minuten
Afspraakuur : 20u30
Afspraakplaats : Park Groot Schijn, Ruggeveldlaan 486, 2100 Deurne (Antwerpen)
Openbaar vervoer:
Tram 10, halte Deurne Ruggeveld
Tram 8, halte Deurne Van Riel
Bus 410, halte Deurne Ruggeveld
Aanvangsuur : 21u
Reservatie : € 12 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 10
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 VR 28/07/23 Vleermuizenwandeling en vleermuizen spotten in het Park van Brasschaat  VR 28/07/23 Vleermuizenwandeling en vleermuizen spotten in het Park van Brasschaat
 VR 28/07/23 Vleermuizenwandeling en vleermuizen spotten in het Park van Brasschaat Het nachtelijk leven van de vleermuizen blijft de mensen doorheen de eeuwen fascineren.
Dé vleermuis bestaat niet, er zijn wereldwijd wel 1400 soorten waarvan er zeker zo’n 15 soorten in onze provincie Antwerpen voorkomen.
Welke vleermuizen kunnen we vinden in Brasschaat? Dat komen we te weten tijdens onze zoektocht met bat detectors.
Nu ongeveer, breekt voor veel vleermuizen de paartijd aan. Mannetjes proberen met luid geroep vrouwtjes naar hun verblijfplaats te lokken en met ze te paren. Tot aan de winter proberen de vleermuizen hun vetreserve weer aan te vullen en zoeken hun winterverblijfplaatsen op om in winterslaap te gaan.
Onze gids geeft ons een korte inleiding van enkele laatvliegers die we zien uitvliegen aan de kerk. Verder gaan we, in het park van Brasschaat, zeker nog de gewone en de ruige dwergvleermuis tegenkomen, de laatvlieger en de watervleermuis.
Honden thuis laten a.u.b.!
Nadien kunnen de liefhebbers nog iets gaan drinken in Brasschaat.
Afspraakuur : 20u50
Afspraakplaats : aan de Sint-Antoniuskerk van Brasschaat, Bredabaan 381 Brasschaat waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 21u
Reservatie : € 7 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 29/07/23 Barbecue MIXED GRILL + Openluchtparty met DJ HANS Brasschaat LAST CALL! ZA 29/07/23 Barbecue MIXED GRILL + Openluchtparty met DJ HANS Brasschaat LAST CALL!
 ZA 29/07/23 Barbecue MIXED GRILL + Openluchtparty met DJ HANS Brasschaat LAST CALL!Ben je nog niet ingeschreven voor de BBQ? Dit kan nog juist als je dit weekend nog betaalt met een instant-overschrijving. De reservaties worden afgesloten op MA 24/07 om 15u!

Na het grote succes van de Oeverbarbecue in juni, organiseren we opnieuw een BBQ maar nu in openlucht, weliswaar beschermd als het ooit een beetje zou regenen en met DJ Hans!
We opteren voor de formule MIXED GRILL en er is keuze uit 4 verschillende soorten vlees (Kip cajun, Koreaanse buikspekspies, Hamburger, Ossenhaaspuntjes, Varkenshaasspies) en 1 soort vis. Alles wordt in kleine porties verdeeld zodat iedereen van alles kan proeven.
Iedereen kan dus 100 % genieten!
Er is ook een lekker en gezond groentebuffet met aardappelsla, pastasla, wortelsla, komkommers, slamix, tomaten , eieren, rode bietensla... Het groentebuffet kan variëren volgens het seizoen...

De sausjes (look, curry, cocktail, tartaar, mayonaise, BBQ saus) en broodjes maken de BBQ compleet. En uiteraard past er ook nog een aardappel in de schil bij!
Voor de vegetariërs onder jullie voorziet de traiteur, buiten het uitgebreid groentebuffet, de sausjes en de broodjes, zeker ook gevulde portobello, een vegi-burger,...

Indien je vegetariër bent, graag vermelding op je overschrijving!

De deelnemers zijn welkom vanaf 18u en bij het binnenkomen krijgt iedereen 1 jeton voor een fris aperitiefje.
Na het aperitiefje, genieten we vanaf 19u van de overvloedige MIXED GRILL barbecue.
Voor de BBQ is reservatie verplicht via overschrijving!
Niet-Oeverleden betalen € 34.
De prijs van € 29 (Oeverleden) of € 34 (niet-Oeverleden) omvat een aperitiefje, de BBQ en de openluchtparty met DJ Hans.
PS: Snel inschrijven via een instant-overschrijving want MA 24/07 worden de inschrijvingen afgesloten om 15u!

Vanaf 22 uur start de spetterende openluchtparty met DJ HANS.
Je kan ook alleen naar de party komen en je betaalt dan € 10 (Oeverleden) of € 15 (niet-Oeverleden) maar het zou zonde zijn dat je dan de BBQ mist!
Voor de openluchtparty betaal je met voorinschrijving minder dan ter plaatse! Oeverleden betalen dan € 8 i.p.v. € 10 en niet-Oeverleden € 13 i.p.v. € 15.

Afspraakuur : vanaf 18u
Afspraakplaats : BARN64 - Sint-Jobsesteenweg 64 2930 Brasschaat
Aanvangsuur : 19u
Reservatie : € 29 (Oeverleden) of € 34 (niet-Oeverleden), via een instant-overschrijving, overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 250
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 29/07/23 Openluchtparty met DJ HANS in BARN64 Brasschaat OOK NIET-LEDEN! ZA 29/07/23 Openluchtparty met DJ HANS in BARN64 Brasschaat OOK NIET-LEDEN!
 ZA 29/07/23 Openluchtparty met DJ HANS in BARN64 Brasschaat OOK NIET-LEDEN!Eindelijk kunnen we een openluchtparty organiseren op de super locatie: BARN64 in Brasschaat en uiteraard met DJ Hans!
Kom ongedwongen dansen en feesten op de grootste hits van vroeger en nu, geheel in zijn eigen stijl aan elkaar gemixt door DJ Hans.
Sfeervolle verlichting, leuke mensen, dranken aan democratische prijzen en de gevarieerde muziekmix zorgen telkens weer voor een geweldige ambiance op de Oeverparty's
Toegang vanaf 21 jaar.

Je betaalt met voorinschrijving minder dan ter plaatse! Oeverleden betalen dan € 8 i.p.v. € 10 en niet-Oeverleden € 13 i.p.v. € 15.
Afspraakuur : vanaf 22u
Afspraakplaats : BARN64 - Sint-Jobsesteenweg 64 2930 Brasschaat.
Aanvangsuur : 22u
Reservatie : € 8 (Oeverleden) of € 13 (niet-leden) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 600
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 MA 31/07/23 ATV Vertelling Edegem Jeron De Wulf  MA 31/07/23 ATV Vertelling Edegem Jeron De Wulf
 MA 31/07/23 ATV Vertelling Edegem Jeron De Wulf De ATV Vertellingen zijn terug! Met een bomvolle agenda gaan ze er weer een zomer vol humor, plezier en ambiance van maken. Ze beginnen al maandag 26 juni aan het Rivierenhof in Deurne en eindigen eind augustus in Rumst.
Geniet in de zomermaanden van een gratis voorstelling op een prachtige locatie bij jou in de buurt. Brouwerij De Koninck trakteert, net zoals vorig jaar, met heerlijk bier. Iedereen is welkom vanaf 19 uur, de voorstelling start om 20 uur en duurt een uurtje. Bij slecht weer wijken we uit naar een alternatieve binnenlocatie. Houd zeker de website van ATV in de gaten voor de meest actuele informatie rond de Vertellingen.
Vanavond: Jeron De Wulf
BRENG JE STOELTJE MEE!
Afspraakuur : 19u
Afspraakplaats : Voetbalveld aan de Romeinse Put in 2650 Edegem, links van de tapwagen van Brouwerij De Koninck
Bij regen: Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdesbasiliek
Aanvangsuur : 20u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 ZO 06/08/23 Tentoonstelling 'Man Ray en Mode' MOMU (Modemuseum) Antwerpen NOG 4 PLAATSEN! ZO 06/08/23 Tentoonstelling 'Man Ray en Mode' MOMU (Modemuseum) Antwerpen NOG 4 PLAATSEN!
 ZO 06/08/23 Tentoonstelling 'Man Ray en Mode' MOMU (Modemuseum) Antwerpen NOG 4 PLAATSEN!Ontdek 'Man Ray en mode' met een MoMu-gids die je meer toont dan wat je ziet!
In deze expo belicht MoMu het oeuvre van kunstenaar Man Ray vanuit modeperspectief.
De tentoonstelling verenigt de iconische fotografie en kunstwerken van Man Ray met modesilhouetten uit het interbellum en het werk van hedendaagse modeontwerpers en fotografen die geïnspireerd zijn door zijn werk. De expo toont creaties van onder andere Chanel, Maison Lanvin, Madeleine Vionnet, Norine, Yves Saint Laurent, Martin Margiela, Olivier Theyskens en Dries Van Noten.
Man Ray, geboren als Emmanuel Radnitzky, was een joods-Amerikaans dadaïstisch en surrealistisch fotograaf en filmregisseur. De expo toont foto’s die hij maakte voor toonaangevende couturiers zoals Paul Poiret, Elsa Schiaparelli en Coco Chanel, en voor belangrijke modemagazines als Harper’s Bazaar, Vanity Fair en Vogue.
Met technisch vernuft en humor innoveerde Man Ray de manier waarop kleding wordt afgebeeld. Zijn inventieve procedés en surrealistische knipogen hebben de modefotografie blijvend beïnvloed en brachten mode en kunst dichter bij elkaar.
Ook hedendaagse modeontwerpers vinden inspiratie in zijn werk, in het bijzonder de Belgen met hun voorliefde voor het surrealisme.
De tentoonstelling wordt georganiseerd door MoMu, in samenwerking met de Réunion des Musées Nationaux – Grand Palais en de Stad Marseille. MoMu herwerkte het concept met een aangepaste scenografie en legt de link met hedendaagse en Belgische mode.
De prijs omvat de rondleiding met gids.
De inkom is gratis voor houders van een Museumpas. Met een A-kaart betaal je € 8, anders is de inkom € 12.
De rondleiding duurt 60 minuten, nadien kan je nog op eigen houtje de tentoonstelling doorlopen.
Nadien gaan we samen nog iets drinken en/of eten.
Afspraakuur : 15u45
Afspraakplaats : aan de kassa van MOMU, Nationalestraat 28 2000 Antwerpen waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 16u
Reservatie : € 11 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 VR 11/8 ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Fledermaus Forever' Muziektheater Transparant +Les Ames Perdues A'pen  VR 11/8 ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Fledermaus Forever' Muziektheater Transparant +Les Ames Perdues A'pen
 VR 11/8 ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Fledermaus Forever' Muziektheater Transparant +Les Ames Perdues A'pen NOG 1 PLAATS!
Waarom blijven spelen, waarom blijven spelen?
Het verhaal is eenvoudig: feesten en blijven spelen. In het salon van Dr. Eisenstein smeedt iedereen plannen om op het feest van prins Orlofsky te geraken. Het feest volgt, maar het verhaal eindigt in de gevangenis.
De personages willen koste wat kost op het feest zijn. Net als de spelers die koste wat kost dit plezierstuk willen spelen. Steeds opnieuw passen ze hun rollen, muziek en tekst aan. Maar de operette die wordt opgevoerd, verliest stilaan haar schittering.
In de drang naar blijven spelen en blijven feesten, zit iets moois maar ook iets triest. Die Fledermaus is dé operette der operettes: het hoogtepunt van het lichte genre. Walsen zwepen het publiek op en de champagne vloeit rijkelijk: in de foyers, de coulissen en op scène.
Fledermaus Forever speelt in een verlaten slachthuis.

Tijdsduur: 100 minuten
Afspraakuur : 19u30
Afspraakplaats : Lange Lobroekstraat 120, 2060 Antwerpen
Openbaar vervoer
Bus: 23, halte Antwerpen Weilandstraat
Tram: 2, 3, 5, 6 halte Antwerpen schijnpoort; 12, halte Antwerpen Halenstraat
Reservatie : € 10 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 10
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZO 13/08/23 Bezoek en beklimming Sint-Romboutstoren met gids Mechelen  ZO 13/08/23 Bezoek en beklimming Sint-Romboutstoren met gids Mechelen
 ZO 13/08/23 Bezoek en beklimming Sint-Romboutstoren met gids Mechelen Hét symbool van Mechelen is ongetwijfeld de imposante Sint-Romboutstoren. We klimmen naar het dak van Mechelen en komen onderweg op adem in de zes torenkamers, waar onze gids ons vertelt over de geschiedenis van de toren. De weg naar de top is indrukwekkend: waar ter wereld vind je twee beiaarden in één toren? Eenmaal boven doet het indrukwekkende uitzicht van op de skywalk ons verstommen. Bij helder weer zien we zelfs het Brusselse Atomium en de haven van Antwerpen.
Met een bezoek aan de Sint-Romboutskathedraal, de hoofdkerk van ons land, duiken we binnen in acht eeuwen
geschiedenis.
Deze parel van Brabantse gotiek werd na de beeldenstorm immers rijkelijk versierd met meesterwerken uit de barok. Je vindt er bijvoorbeeld de middeleeuwse legende van Sint-Rombout (door het atelier van Colijn de Coter, één van de Vlaamse Primitieven) en talrijke schilderijen van voorname kunstenaars zoals Antoon Van Dyck en Michiel Coxcie.
De rondleiding duurt 120 minuten.
Nadien doen we nog een terrasje.
Afspraakuur : 13u45
Afspraakplaats : aan het stadhuis van Mechelen, Grote Markt 21 in 2800 Mechelen waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 14u
Reservatie : € 14 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 25
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 MA 14/08/23 Amuz rondleiding achter de schermen Antwerpen  MA 14/08/23 Amuz rondleiding achter de schermen Antwerpen
 MA 14/08/23 Amuz rondleiding achter de schermen Antwerpen De voormalige Sint-Augustinuskerk is een parel van vroegbarokke architectuur. Het fascinerende verhaal van de gerenoveerde kerk, de realisatie van de nieuwe infrastructuur en de kunstwerken van Jan Fabre vormen de basis voor de rondleiding die AMUZ organiseert. De rondleiding biedt ons ook een blik achter de schermen van AMUZ als concertgebouw en -organisator.
De rondleiding duurt 90 minuten.
Daarna gaan we nog samen iets drinken in de buurt.
Afspraakuur : 13u45
Afspraakplaats : aan de hoofdingang van Amuz, Kammenstraat 81 – 2000 Antwerpen waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 14u
Reservatie : € 12 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen :25
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 19/08/23 Paella avond + party Oelegem OOK NIET-LEDEN! ZA 19/08/23 Paella avond + party Oelegem OOK NIET-LEDEN!
 ZA 19/08/23 Paella avond + party Oelegem OOK NIET-LEDEN! De lekkerste paella ter plaatse in grote paellapan klaargemaakt voor Oever!

De bereiding is een attractie op zich en de geuren bij het bakken, zullen de honger zeker aanscherpen! Als de paella klaar is, worden de gasten (wij dus) vriendelijk bediend en kunnen we nog van de superlekkere paella gaan bijhalen.
De smeuïge, smaakvolle paella, klaargemaakt met rijst, kruiden, paprika's, erwten, gamba's, scampi's, venusschelpen, mosselen, calamares, chorizo, kippenboutjes, inktvisjes, rivierkreeftjes, langoustines, stukjes vis, steurgarnalen, extra gamba's, kerstomaatjes, citroentjes en boontjes, is niet alleen overheerlijk, maar ook een streling voor het oog!
Het paellafeest wordt gegarandeerd een succes!
De deelnemers zijn welkom vanaf 19u en bij het binnenkomen krijgt iedereen 1 jeton voor een fris aperitiefje en vanaf 20u kunnen we zalig genieten van de paella.

Na de Paella speelt DJ Kris ons tot 1 uur allemaal de dansvloer op!
Niet-Oeverleden kunnen ook aan de paella avond deelnemen en betalen € 27 i.p.v. € 22!
In de prijs van € 22 of € 27 is ook de party inbegrepen!

Paella + party zijn 1 pakket! Alleen naar de party komen, kan niet!
PS: breng je blauwe oeverjetons mee als je die nog hebt!
Afspraakuur : vanaf 19u
Afspraakplaats : Parochiezaal Oelegem - Venusstraat 10 te 2520 Oelegem.
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 22 of € 27 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 130
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZO 20/08/23 Wandeling 'Art Nouveau langs den ijzeren weg' Berchem  ZO 20/08/23 Wandeling 'Art Nouveau langs den ijzeren weg' Berchem
 ZO 20/08/23 Wandeling 'Art Nouveau langs den ijzeren weg' Berchem Marc, die al veel voor Oever gegidst heeft, neemt ons mee voor zijn nieuwste wandeling van 2 uur.
Dit jaar viert de Stad Brussel de 130e verjaardag van de Art Nouveau met heel wat activiteiten. Maar ook Antwerpen kent heel wat Art Nouveau. Met deze wandeling verlaten we de geëffende paden zoals de Cogels-Osylei of de Victor Jacobslei en gaan we alternatief wandelen langs prachtige panden ontworpen door Antwerpse architecten. Zo gaan we ontdekken hoe Antwerpse architecten deze Art Nouveau verwerkt hebben in hun ontwerp en maken we kennis met heel wat variatie op hetzelfde thema.
Nadien drinken we samen nog iets.
Afspraakuur : 14u45
Afspraakplaats : aan de inkomhal van het treinstation Berchem in 2600 Berchem waar Pieter en Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 15u
Reservatie : € 12 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 25
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Activiteiten Activiteiten
 ActiviteitenVR 21/07/23
Praatcafé Mortsel

ZA 22/07/23
Stadswandeling Brussel

ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Sabotage' Nofit State Circus Deurne *** VOLZET

ZO 23/07/23
Wandeling langs het smokkelaarspad vanuit Meerle (16km) ZO 23/07/23
Rondvaart met oude palingschuit op de Binnennete Lier *** VOLZET

DI 25/07/23
Dinsdagavondfilm Fathers & Mothers (Paprika Steen) 3*** UGC Antwerpen


DO 27/07/23
ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Décrochez-moi ça!' Bêtes de foire Deurne NOG 1 PLAATS! OOK NIET-LEDEN!

VR 28/07/23
Samenkomst Fietsmidweek in de Veluwe (Hoenderloo) van MA 21/08 tot VR 25/08/2023 Mortsel
Vleermuizenwandeling en vleermuizen spotten in het Park van Brasschaat

Oevercafé Mortsel

ZA 29/07/23
Barbecue MIXED GRILL + Openluchtparty in BARN64 met DJ HANS Brasschaat NIET TE MISSEN! OOK NIET-LEDEN!

Openluchtparty met DJ HANS in BARN64 Brasschaat OOK NIET-LEDEN!

ZO 30/07/23
Wandeling met gids Plantentuin Meise VOLZET!
Fietsen door de maïs in Limburg vanuit Paal (Beringen) (± 50 km)

MA 31/07/23
ATV Vertelling Edegem Jeron De Wulf

VR 04/08/23
Praatcafé Mortsel

ZA 05/08/23
Wandelvakantie in St. Anton am Arlberg, Oostenrijk o.l.v. Pol van ZA 05/08 tot ZA 12/08/2023. Plaatsen in 2-persoonskamer op aanvraag. Alle info is te vinden op de voorpagina van www.oever.be, bij de Nieuwsbrieven!

ZO 06/08/23
Tentoonstelling 'Man Ray en Mode' MOMU (Modemuseum) Antwerpen NOG 4 PLAATSEN!

DO 10/08/23
Sauna Espace, Kalmthout

Zomeravond Guy Swinnen Band Brasschaat

VR 11/08/23
Oevercafé Mortsel

Avondje gezelschapsspelen Lier

ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Fledermaus Forever' Muziektheater Transparant en Les Ames Perdues Antwerpen *** NOG 1 PLAATS

ZO 13/08/23
Bezoek en beklimming Sint-Romboutstoren met gids Mechelen

MA 14/08/23
Amuz rondleiding achter de schermen Antwerpen

Mama's Jasje, Jelle Cleymans, Evert en M.I.A. op Feest op het Marktplein Kalmthout

VR18/08/23
Praatcafé Mortsel

ZA 19/08/23
Paella avond + party Oelegem

ZO 20/08/23
Wandeling 'Art Nouveau langs den ijzeren weg' Berchem

MA 21/08/23
Fietsmidweek in de Veluwe (Hoenderloo) (NL) met verblijf in hotel van MA 21/08 tot VR 25/08/2023

DO 24/08/23
Cleydael goes classic - Een (gratis) klassiek concert in een prachtig kader Aartselaar VOLZET!

VR 25/08/23
Oevercafé Mortsel

ZO 27/08/23
Bezoek aan de droogdokken Antwerpen *** VOLZET

DO 31/08/23
ZOMER VAN ANTWERPEN 'A bois' Tempo d'Eole Deurne *** VOLZET

VR 01/09/23
Praatcafé Mortsel

ZA 02/09/23
Noordteater 'Pak de poen' Première Antwerpen *** VOLZET
Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!

ZO 03/09/23
ATV Wandelrally Antwerpen Enkel Oeverleden!

DO 07/09/23
Sauna Espace, Kalmthout

VR 08/09/23
Oevercafé Mortsel

Avondje gezelschapsspelen Lier

ZO 10/09/23
Wandeling met gids 'De Noordoostwijk: daar is alles luxe, kalmte en volop thee' Brussel

DO 14/09/23
We gaan Deur! Nyira Hens, Bruno Vanden Broecke & Trappelend Talent (première) Berchem *** NOG 3 PLAATSEN!

VR 15/09/23
Praatcafé Mortsel

VR 22/09/23
Relaxed zonvakantie in Lesbos van VR 22/09 tot VR 29/09/2023 (8 dagen All Inclusive) Enkel Oeverleden *** VOLZET

Oevercafé Mortsel

Kommil Foo Grind Schoten NOG 4 PLAATSEN! RESERVEER SNEL!

ZA 23/09/23
Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!

ZO 24/09/23
Wandeling Oude Dokken Antwerpen

VR 29/09/23
De Leermeesters - Sofie De Cleir, Bruno Vanden Broecke, Koen De Bouw in CC De Kern, Wilrijk *** VOLZET
Oevercafé Mortsel

Je kan al reserveren voor de meeste culturele activiteiten tot en met mei 2024: Noordteater, Theater Zeemanshuis, Ballet, de vertoningen in de culturele centra. Raadpleeg de activiteiten via www. oever.be. Ga naar Activiteiten, dan Op Datum, dan Nieuw bijgekomen. Wacht niet met reserveren!
url Klik hier voor meer info