Zondag 25 juni 2023Nieuwsbrief week 26 en verder   
 MA 26/06/23 ATV Vertelling Provinciaal Groendomein Rivierenhof met Warre Borgmans en Lou Roman  MA 26/06/23 ATV Vertelling Provinciaal Groendomein Rivierenhof met Warre Borgmans en Lou Roman
 MA 26/06/23 ATV Vertelling Provinciaal Groendomein Rivierenhof met Warre Borgmans en Lou Roman De ATV Vertellingen zijn terug! Met een bomvolle agenda gaan ze er weer een zomer vol humor, plezier en ambiance van maken. Ze beginnen al maandag 26 juni aan het Rivierenhof in Deurne en eindigen eind augustus in Rumst.
Geniet in de zomermaanden van een gratis voorstelling op een prachtige locatie bij jou in de buurt. Brouwerij De Koninck trakteert, net zoals vorig jaar, met heerlijk bier. Iedereen is welkom vanaf 19 uur, de voorstelling start om 20 uur en duurt een uurtje. Bij slecht weer wijken we uit naar een alternatieve binnenlocatie. Houd zeker de website van ATV in de gaten voor de meest actuele informatie rond de Vertellingen.
Vanavond: Warre Borgmans en Lou Roman
BRENG JE STOELTJE MEE!
Afspraakuur : 19u15
Afspraakplaats : in het Rivierenhof op de weide voor het sprookjeshuis, aan de centrale wandeldreef, vlakbij kasteel Rivierenhof, waar Pieter en Nicole iedereen opwachten
Aanvangsuur : 20u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 DI 27/06/23 Dinsdagavondfilm L’ultima notte di Amore (Andrea Di Stefano) 3*** UGC Antwerpen  DI 27/06/23 Dinsdagavondfilm L’ultima notte di Amore (Andrea Di Stefano) 3*** UGC Antwerpen
 DI 27/06/23 Dinsdagavondfilm L’ultima notte di Amore (Andrea Di Stefano) 3*** UGC Antwerpen Klassiek recept, goeie kruiding
Johan Faes, 13/06/2023, De Standaard
Nog één klus. Het recept is beproefd, maar de Italiaans/Chinese kruiding smaakt.
‘Milan by night, allerlei lichtjes.’ In de openingsscène van L’ultima notte di Amore zweef je drone-dromerig mee over de Italiaanse grootstad. Je kunt er de titelsong van Brussels by night bij denken, Raymond van het Groenewoud met een zuiders accent. De vlucht begint boven het chique, overbelichte centrum - ‘how bright the city lights/ wie geld heeft is all right’. Om af te dwalen naar buitenbuurten met verduisterende hoekjes en kantjes - ‘veel strangers in de straat’.
Het is de laatste avond in de 35-jarige politiecarrière van Franco Amore. Trouwe dienst, nooit iemand neergeschoten, de ideale partner van Dino. Zijn enige ondeugd: af en toe rijdt hij de neef van zijn tweede vrouw rond in de schemerzone tussen Chinese zaken en dubieuze praktijken, tussen edele stenen en bloeddiamanten. Onvermijdelijk raakt Amore er dieper in betrokken dan hem lief is. Die laatste 24 uur wordt de bodem bereikt.
Met Escobar: paradise lost en The informer liet regisseur Andrea Di Stefano zien dat hij geloofwaardige criminelen kan neerzetten en de spanning vakkundig kan opdrijven. Vooral Pierfrancesco ­Favino speelt het perfect als Amore, de nuttige idioot die onderschat wordt. Eerst is hij een speelbal tussen de Chinese maffia en de Calabrese ‘ndrangheta, getoonzet met onstabiele close-ups en gesprekken die in zijn hoofd uitfaden. Maar de Liefde - hij heet ook Amore - voor zijn vrouw en zijn gevallen vriend geven hem de kracht om terug te slaan.
Een modern-klassieke misdaadthriller die op eigen benen staat en het best zonder verwijzingen in de dialogen naar Dirty Harry en Robin Hood had kunnen stellen. Ook fier Italiaans: de seventies-soundtrack à la Morricone en al die minder bekende meesters, met psychedelische grooves en omineuze koortjes, net iets te luid in de mix.

Van Andrea Di Stefano en met Pierfrancesco Favino, Linda Caridi, Antonio Gerardi
Duur: 124 min.
Bijdrage: op vertoon van je geldige Oeverlidkaart koop je van de verantwoordelijke een filmticketje dat € 8 kost i.p.v. het standaardtarief van € 12,50.
Na de film gaan we samen nog iets drinken in de buurt.

Afspraakuur : 19u
Afspraakplaats : UGC, Van Ertbornstraat 17, Antwerpen. Rechts van de kassa's!
Wegwijzer : Door het feit dat UGC gelegen is aan de Van Ertbornstraat 17, een zijstraat van De Keyserlei, is het zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, tram, bus). Met je filmticket kan je ook goedkoper parkeren in de ondergrondse, bewaakte parking De Keyser aan de Van Ertbornstraat (net naast de inkom van de UGC. Slechts € 3 voor 3 uren!)! Valideer je parkingticket op de verdieping.
Aanvangsuur : 19u15
Info : Luc F - 0484 98 38 37 - lucferny@hotmail.com of Ben VdP - 0470 90 24 73 - ben.vanderpoorten@skynet.be.
 MA 03/07/23 ATV Vertelling Merksem Joost Van Hyfte  MA 03/07/23 ATV Vertelling Merksem Joost Van Hyfte
 MA 03/07/23 ATV Vertelling Merksem Joost Van Hyfte De ATV Vertellingen zijn terug! Met een bomvolle agenda gaan ze er weer een zomer vol humor, plezier en ambiance van maken. Ze beginnen al maandag 26 juni aan het Rivierenhof in Deurne en eindigen eind augustus in Rumst.
Geniet in de zomermaanden van een gratis voorstelling op een prachtige locatie bij jou in de buurt. Brouwerij De Koninck trakteert, net zoals vorig jaar, met heerlijk bier. Iedereen is welkom vanaf 19 uur, de voorstelling start om 20 uur en duurt een uurtje. Bij slecht weer wijken we uit naar een alternatieve binnenlocatie. Houd zeker de website van ATV in de gaten voor de meest actuele informatie rond de Vertellingen.
Vanavond: Comedian Joost Van Hyfte!
BRENG JE STOELTJE MEE!
Afspraakuur : 19u15
Afspraakplaats : Gemeentepark Roosendael waar Pieter en Nicole iedereen opwachten
Bij regenweer: De Volkslust
Aanvangsuur : 20u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 ZO 09/07/23 Seef bier rondleiding Antwerpen NOG 4 PLAATSEN!  ZO 09/07/23 Seef bier rondleiding Antwerpen NOG 4 PLAATSEN!
 ZO 09/07/23 Seef bier rondleiding Antwerpen NOG 4 PLAATSEN! De gids neemt ons mee in de brouwerij van de Antwerpse Brouw Compagnie!
Geen museum, geen flashy animatieschermen en filmpjes, maar van dichtbij ontdekken hoe het er echt aan toe gaat in een brouwerij. Je gastheer is een ervaren bierexpert die ons meeneemt doorheen het boeiende verhaal van de brouwerij, de geschiedenis van bier in Antwerpen en alles uitlegt over bierbrouwen – van mouten tot gisten – . Trots stelt hij je de uiteraard ook de verschillende bieren voor!

Ook een degustatie van het bier waar alles mee startte, het Seefbier, is in de rondleiding inbegrepen.
Afspraakuur : 14u45
Afspraakplaats : op de binnenkoer van de brouwerij, Indiëstraat 21 in 2000 Antwerpen (Eilandje) waar de verantwoordelijke iedereen verwelkomt. Tram 24 stopt voor de deur!
Aanvangsuur : 15u
Reservatie : € 14 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 DI 11/07/23 Brasschaat Feest met Sam Gooris en Raymond van het Groenewoud en Groep  DI 11/07/23 Brasschaat Feest met Sam Gooris en Raymond van het Groenewoud en Groep
 DI 11/07/23 Brasschaat Feest met Sam Gooris en Raymond van het Groenewoud en Groep Brasschaat Feest
Op dinsdag 11 juli is het naar jaarlijkse gewoonte weer tijd voor Brasschaat Feest, dit jaar op de Hemelweide in het Gemeentepark. Voor ieder wat wils!
Om 15u geeft de KetnetBand het beste van zichzelf. Deze live band van Ketnet en is zonder twijfel de meest swingende kids band van het land. Al meer dan 20 jaar touren ze door Vlaanderen en zetten ze elke tent of plein op zijn kop.
Doorlopend tussen 15u en 19u kunnen families genieten aan activiteiten op kindermaat: een artistieke molen, een leuk doolhof, een huifkar met massa's speelmateriaal en een shmink & grime stand.
Dansvereniging Pivolté brengt ook enkele demo's op het podium.

Rond 19u30 is het tijd voor een leuk meezingmoment met Sam Gooris.
Kers op de taart om 21u is de hoofdact van Raymond van het Groenewoud & Groep. Deze zomer opnieuw met zijn onnavolgbare kornuiten! Het zal er stuiven, borrelen en stoven in de kastrol van véél muziekjes, zoals vanouds en met een blik op de toekomst. Dacht u nu werkelijk dat Raymond tekenen van slijtage vertoont, komt dat allen zien en u wordt dubbel en dik beloond!
Brasschaat Feest sluit de avond om 23u af met een mooi en diervriendelijk vuurwerk- en laserspektakel van vuurwerkmaker T&T Fireworks.
Afspraakuur : 19u
Afspraakplaats : aan de ingang van de Sint-Antoniuskerk op het Armand Reusensplein in 2930 Brasschaat waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 19u30
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 ZA 15/07/23 Mosselrondvaart 'Mossel-tour mét vis DEMO' Yerseke  ZA 15/07/23 Mosselrondvaart 'Mossel-tour mét vis DEMO' Yerseke
 ZA 15/07/23 Mosselrondvaart 'Mossel-tour mét vis DEMO' Yerseke Deze mosselrondvaart op de Oosterschelde is een echte beleving!
Met het voormalige kokkelvissersschip YE100 'Adriaan Marinus' varen we naar het gebied in de Oosterschelde waar 'het zwarte goud' van Yerseke ligt opgeslagen en wordt de vistechniek van de mosselen gedemonstreerd.
Sinds 2000 kunnen de gasten van de Adriaan Marinus het proces van mosselzaad tot consumptiemossel ontdekken.
De demonstratie van de vistechniek gebeurt met een kleine mosselkor. De mosselkor wordt gebruikt om de mosselen van de percelen te vissen. Hij is door de eeuwen heen onveranderd gebleven. Een mosselkotter is uitgerust met vier korren. Elke kor bestaat uit een stalen frame van 1,90 m breed met daarin een ondiep net.
Na de demo met de mosselkor, zien we ook wat er op de bodem van de Oosterschelde leeft: de vangst komt namelijk op een uitzoektafel en we onderzoeken deze vangst samen met een medewerker van de Adriaan Marinus. We ontdekken zo krabben, wieren, zeesterren...
We varen ondertussen ook over het 'verwatergebied' van de mosselen waar we ze, bij het passende getijde, op de bodem kunnen zien liggen. We kunnen ook zien waar de mosselen uiteindelijk "aan wal" komen voor de verwerking in de fabrieken. Heb je ooit een rauwe mossel gegeten? Indien voorradig laten ze er ons zeker eentje proeven!
Tijdens de vaart vernemen wij ook meer over het prachtige Nationaal Park Oosterschelde.

Wat is inbegrepen in de prijs?
- Uitleg over het onderwaterleven en demo over de vistechniek
- Proeverij van de gevangen wieren en misschien wel een rauwe mossel (als ze voorradig zijn!)
- Passagiers verzekering
- Informatieboekje Nationaal Park Oosterschelde
- Anderhalf uur aan boord van de Adriaan Marinus
Hapjes en drankjes zijn tegen betaling aan boord verkrijgbaar. Eigen consumpties en picknick aan boord zijn niet toegelaten.
De boot heeft een beperkte binnen capaciteit! Er zijn toiletten aanwezig aan boord.
Nadien gaan we gezellig iets drinken in Yerseke.
Reserveer snel voor de rondvaart!
Afspraakuur : 13u
Afspraakplaats : aan de parking Carrefour, Bredabaan 967 Schoten ter hoogte van ingang Quick (terminus tram 2 en tram 3 en ook verschillende lijnbussen passeren hier!) of ter plaatse om 13u45, Meerpaal 20, 4401 KA YERSEKE waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen. Laat ten laatste op WOE 12/07 aan Nicole (nicole@oever.be) weten of je chauffeur bent voor de carpooling of passagier!
Aanvangsuur : 14u30
Reservatie : € 18 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 15
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 15/07/23 AVONDstadswandeling Sint-Andries Antwerpen met Expeditie De Stad ZA 15/07/23 AVONDstadswandeling Sint-Andries Antwerpen met Expeditie De Stad
 ZA 15/07/23 AVONDstadswandeling Sint-Andries Antwerpen met Expeditie De StadMode, miserie en antiek
Dicht bij het toeristische centrum en niet ver van het Zuid ligt de volksbuurt Sint-Andries. Een eeuw geleden werd in dit oude stadsdeel gestreden voor beter wonen en beter werk. Nu is het er rustig vertoeven en wonen voor jong en oud, arm en rijk. De Schelde is vlakbij en dat kan je op vele plaatsen zien. Soms ruik je zelfs de zeewind die de wijk binnenwaait.
Sinds het Modemuseum in 2002 zijn deuren opende in de Nationalestraat, is de omgeving ook uitgegroeid tot een pleisterplaats voor modeliefhebbers. Buurtbewoners kunnen in de Nationalestraat nog altijd terecht voor hun dagelijkse boodschappen, wat zorgt voor een bijzondere mix. Voor brocante en modern antiek kan je terecht in de kleurrijke winkels in de Kloosterstraat. Als zalig rustpunt op onze wandeling lassen we de Sint-Andriesplaats in.
De wandeling met een gids van Expeditie De Stad duurt 120 minuten. Einde in de omgeving van de Nationalestraat.

Nadien drinken we samen gezellig nog iets.
Afspraakuur : 19u45
Afspraakplaats : Ingang voetgangerstunnel, Sint-Jansvliet Antwerpen waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 12 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZO 16/07/23 Op safari in safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek (NL) ZO 16/07/23 Op safari in safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek (NL)
 ZO 16/07/23 Op safari in safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek (NL)Begin je avontuur te voet tijdens een wandelsafari, ontspan tijdens een onvergetelijke reis over het water of ontdek de wereld van Beekse Bergen met je eigen auto! Sta oog in oog met leeuwen, giraffen, zwarte paardantilopen en nog meer wilde dieren. Bepaal zelf je tempo en bewonder de uitgestrekte savannes en prachtige bosgebieden. Tijdens de unieke safariroutes ontmoet je meer dan 100 verschillende diersoorten, met ieder een eigen verhaal en gewoontes.
Een hongertje tijdens of na al die safari's?
Het safaripark is open tot 19u en het horeca-aanbod van Beekse Bergen heeft voor elk wat wils.
Ga voor een belegd broodje of lekkere frites, ga naar het zelfbedieningsrestaurant of kies voor 1 van de restaurants. De perfecte afsluiter van een geweldige dag!

De tickets kosten normaal € 28 per persoon. Het uitrijticket is € 9.50 per auto en te verdelen onder de passagiers per auto. De prijs van € 19,50 is een actie van Social Deal. Schrijf snel over zodat we nog tijdig vouchers kunnen reserveren op het juiste tijdstip.
Afspraakuur : 10u
Afspraakplaats : over de Park & Ride Merksem, op de parking van Hypermarkt Schoten, Bredabaan 967 in 2900 Schoten (terminus trams 2 en 3) ter hoogte van Pizzahut of om 11u30 aan de kassa van de Beekse Bergen, Beekse Bergen 1 5081 NJ Hilvarenbeek waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen. Kom je als passagier of als chauffeur naar de parking van de Hypermarkt Schoten, stuur dan een mailtje naar nicole@oever.be, ten laatste op vrijdag 14/07 zodat we het carpoolen nog kunnen regelen.
Aanvangsuur : 11u30
Reservatie : € 19,50 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 DO 20/07/23 Etentje in Brasserie HOBS (House of Beers) op de Groenplaats in Antwerpen  DO 20/07/23 Etentje in Brasserie HOBS (House of Beers) op de Groenplaats in Antwerpen
 DO 20/07/23 Etentje in Brasserie HOBS (House of Beers) op de Groenplaats in Antwerpen Onlangs kwamen we hier eten en we waren aangenaam verrast. De kaas- en garnaalkroketten, de vol-au-vent en de Dame Blanche waren zeer lekker! Ook niets aan te merken op de bediening!
Brasserie HOBS serveert eerlijke en betaalbare Belgische gerechten naast internationale gerechten. En iedere dag bieden ze ook suggesties met, waar mogelijk, dagverse producten.

We opteren voor een driegangenmenu :
Voorgerechten:
A Huisgemaakte kaaskroketten
of
B Huisgemaakte garnaalkroketten
of
C Duo van kaas- en garnaalkroketten
of
D Zalmtartaar

Hoofdgerechten:
E FISH & CHIPS met tartaarsaus en frietjes
of
F ZALMTARTAAR met ajuin, avocado, groene appel en bieslook
of
G HUISGEMAAKTE VOL-AU-VENT met een koekje van bladerdeeg, frietjes en een fris slaatje
of
H HUISGEMAAKT STOOFVLEES BEREID MET GRIMBERGEN DUBBEL met frietjes en een witloofslaatje

Desserten:
I WAFEL NATUUR
of
J DAME BLANCHE met huisgemaakte chocoladesaus en slagroom
of
K WAFEL "CARAMEL LOVE" met vanille-ijs en karamelsaus

Alle dranken zijn exclusief en voor eigen rekening. BRENG cash geld mee om de drank af te rekenen!

Schrijf op je overschrijving ook je menukeuze: A, B, C of D voor je voorgerecht, E, F, G of H voor je hoofdgerecht en I, J of K voor je dessert.
Afspraakuur : 18u45
Afspraakplaats : op het terras va Brasserie HOBS, Groenplaat 9 in 2000 Antwerpen waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 19u
Reservatie : € 32 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZO 23/07/23 Rondvaart met oude palingschuit op de Binnennete Lier NOG 6 PLAATSEN!  ZO 23/07/23 Rondvaart met oude palingschuit op de Binnennete Lier NOG 6 PLAATSEN!
 ZO 23/07/23 Rondvaart met oude palingschuit op de Binnennete Lier NOG 6 PLAATSEN! Van vissers en palingdraaiers naar toeristische rondvaarten
Er werd al lang met robuuste schuiten op de Nete gevist door inwoners uit de armere bevolkingslaag van Lier. Zij deden aan vis- en palingvangst uit noodzaak.
Zo voeren er rond 1900 al meer dan vijfendertig platbodems met netvissers op de wateren ten zuiden van Lier. In 1932 verenigden een dertigtal palingvissers zich om als groep beter hun belangen te kunnen verdedigen. Het palingvissen of het palingdraaien was een vismethode die typisch was voor de Pallieterstad: de Lierse platbodems zijn uniek in het land.
De palingschuiten hadden zeil noch motor. Ze werden voortbewogen door de stroming. De Nete ondergaat ter hoogte van Lier een sterke getijdenwerking, waardoor het water gedurende ongeveer negen uur stroomafwaarts loopt en daarna 2 tot 3 uur stroomopwaarts.
Door die stromingen liet de visser zich naar zijn visplaats drijven en daarna terug naar huis.
Palingdraaien
Van op de vissersboot werd een vierkant net neergelaten tot op de bodem van de Nete terwijl de boot verankerd was. Door de stroming kwam het net schuin te staan op de bodem. De paling die steeds met de stroom mee zwemt, kwam alzo in het net terecht. Dit net werd om de 5 min opgehaald d.m.v. een draaiwiel, vandaar de naam palingdraaien.
Vandaag bevaren de palingboten het Lierse water niet meer. Met de wet op de stroperij in 1974 is vissen met netten verboden.
Met Oever gaan we vandaag Lier ontdekken vanop zo een oude palingschuit. Op de Binnennete ontdekken we verborgen hoekjes, pittoreske plekjes en verrassende stadsgezichten van Lier.
Na het inschepen genieten we alvast eerst van een aperitiefje.
Na de boottocht gaan we gezellig iets drinken en/of eten.
Afspraakuur : 14u45
Afspraakplaats : aan de Zimmertoren, Zimmerplein 18 2500 Lier waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 15u
Reservatie : € 12 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 DO 27/07/23 ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Décrochez-moi ça!' Bêtes de foire Deurne NOG 4 PLAATSEN! DO 27/07/23 ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Décrochez-moi ça!' Bêtes de foire Deurne NOG 4 PLAATSEN!
 DO 27/07/23 ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Décrochez-moi ça!' Bêtes de foire Deurne NOG 4 PLAATSEN!Een groot circus van kleine dingen
Zwevende en swingende lichamen, hoeden die bewegen, mannen die staan draaien... en jassen, veel jassen! Onder een hangend jassenlandschap duik je in de wereld van dit Franse circus. Waar onhandigheid en dapperheid samengaan. Waar je oog valt op kleine en buitengewone dingen. En waar je wordt geraakt in het diepst van je ziel.
Bêtes de foire reisde jarenlang door Frankrijk en Europa. Vandaag ontvangen ze je, voor een gloednieuwe reis, in hun intieme circustent. De artiesten en hun poëtische hebben en houden nemen je mee in een tijdloos en dromerig verhaal. Ze betrekken je bij hun trucjes en zottigheden. Neem plaats op een bankje en droom weg op de tonen van vioolmuziek, gitaar, klavier en percussie.
Tijdsduur: 65 minuten
Afspraakuur : 20u30
Afspraakplaats : Park Groot Schijn, Ruggeveldlaan 486, 2100 Deurne (Antwerpen)
Openbaar vervoer:
Tram 10, halte Deurne Ruggeveld
Tram 8, halte Deurne Van Riel
Bus 410, halte Deurne Ruggeveld
Aanvangsuur : 21u
Reservatie : € 12 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 10
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 29/07/23 NIEUW!! Barbecue MIXED GRILL + Openluchtparty met DJ HANS in BARN64 Brasschaat  ZA 29/07/23 NIEUW!! Barbecue MIXED GRILL + Openluchtparty met DJ HANS in BARN64 Brasschaat
 ZA 29/07/23 NIEUW!! Barbecue MIXED GRILL + Openluchtparty met DJ HANS in BARN64 Brasschaat NIET TE MISSEN!
Eindelijk kunnen we een openluchtparty organiseren op de super locatie: BARN64 in Brasschaat! en uiteraard met DJ Hans!
En wat dachten jullie van een Barbecue vooraf?
We opteren voor de formule MIXED GRILL en er is keuze uit 4 verschillende soorten vlees (Kip cajun, Koreaanse buikspekspies, Hamburger, Ossenhaaspuntjes, Varkenshaasspies) en 1 soort vis. Alles wordt in kleine porties verdeeld zodat iedereen van alles kan proeven.
Iedereen kan dus 100 % genieten!
Er is ook een lekker en gezond groentebuffet met aardappelsla, pastasla, wortelsla, komkommers, slamix, tomaten , eieren, rode bietensla. Het groentebuffet kan variëren volgens het seizoen.

De sausjes (look, curry, cocktail, tartaar, mayonaise, BBQ saus) en brood maken de BBQ compleet.
Voor de vegetariërs onder jullie voorziet de traiteur, buiten het uitgebreid groentebuffet, de sausjes en brood zeker ook gevulde portobello, een vegi-burger,...

Indien je vegetariër bent, graag vermelding op je overschrijving!

De deelnemers zijn welkom vanaf 18u en bij het binnenkomen krijgt iedereen 1 jeton voor een fris aperitiefje.
Na het aperitiefje, genieten we vanaf 19u van de overvloedige MIXED GRILL barbecue.
Niet-Oeverleden betalen € 34.
De prijs van € 29 (Oeverleden) of € 34 (niet-Oeverleden) omvat een aperitiefje, de BBQ en de openluchtparty met DJ Hans.
PS: Snel inschrijven want er kunnen maximum 250 personen deelnemen aan de BBQ!

Vanaf 22 uur start de spetterende openluchtparty met DJ HANS.
Je kan ook alleen naar de party komen en je betaalt dan € 10 (Oeverleden) of € 15 (niet-Oeverleden) maar het zou zonde zijn dat je dan de BBQ mist!
Voor de openluchtparty betaal je met voorinschrijving minder dan ter plaatse! Oeverleden betalen dan € 8 i.p.v. € 10 en niet-Oeverleden € 13 i.p.v. € 15.

Afspraakuur : vanaf 18u
Afspraakplaats : BARN64 - Sint-Jobsesteenweg 64 2930 Brasschaat
Aanvangsuur : 19u
Reservatie : € 29 (Oeverleden) of € 34 (niet-Oeverleden) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 250
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 29/07/23 Openluchtparty met DJ HANS in BARN64 Brasschaat OOK NIET-LEDEN!  ZA 29/07/23 Openluchtparty met DJ HANS in BARN64 Brasschaat OOK NIET-LEDEN!
 ZA 29/07/23 Openluchtparty met DJ HANS in BARN64 Brasschaat OOK NIET-LEDEN! Eindelijk kunnen we een openluchtparty organiseren op de super locatie: BARN64 in Brasschaat en uiteraard met DJ Hans!
Kom ongedwongen dansen en feesten op de grootste hits van vroeger en nu, geheel in zijn eigen stijl aan elkaar gemixt door DJ Hans.
Sfeervolle verlichting, leuke mensen, dranken aan democratische prijzen en de gevarieerde muziekmix zorgen telkens weer voor een geweldige ambiance op de Oeverparty's
Toegang vanaf 21 jaar.

Je betaalt met voorinschrijving minder dan ter plaatse! Oeverleden betalen dan € 8 i.p.v. € 10 en niet-Oeverleden € 13 i.p.v. € 15.
Afspraakuur : vanaf 22u
Afspraakplaats : BARN64 - Sint-Jobsesteenweg 64 2930 Brasschaat.
Aanvangsuur : 22u
Reservatie : € 8 (Oeverleden) of € 13 (niet-leden) overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 600
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Activiteiten Activiteiten
 ActiviteitenZO 25/06/23
Cycling Dinner Lier - Grootlo - Lier (60 km) Enkel Oeverleden! *** VOLZET

Fietsen langs abdijen en natuur in de Zuiderkempen vanuit Herselt (50km)

Wandeling met gids 'Een verhaal van art nouveau en art deco in kroegen' Brussel OOK NIET-LEDEN! NOG 2 PLAATSEN. BEL SNEL PIETER 0478 54 54 54

Terlindenpad Edegem (± 8 km) Enkel Oeverleden!

MA 26/06/23
ATV Vertelling Provinciaal Groendomein Rivierenhof met Warre Borgmans en Lou Roman

DI 27/06/23
Avondwandeling Anderstad Lier + terrasje (6 km)
Dinsdagavondfilm L’ultima notte di Amore (Andrea Di Stefano) 3*** UGC Antwerpen

VR 30/06/23
Samenkomst Fietsvakantie Italië: Puglia In de hak van de laars van VR 07/07 tot VR 14/07 (of ZO 16/07/23) Mortsel

Samenkomst Wandelvakantie in St. Anton am Arlberg, Oostenrijk o.l.v. Pol van ZA 05/08 tot ZA 12/08/2023 Mortsel. OOK VOOR GEINTERESSEERDEN!
Oevercafé Mortsel

ZA 01/07/23
Oever kookt zomereditie! VOLZET

ZO 02/07/23 J
Joodse wandeling + kosher etentje in Hoffy’s Kosher Restaurant Antwerpen OOK NIET-LEDEN! VOLZET

Mooie natuur- en landschapswandeling Sint-Joris-Winge (± 20km)
Fietstocht (± 35 km) + BBQ CODA Brasschaat

MA 03/07/23
ATV Vertelling Merksem Joost Van Hyfte

DO 06/07/23
Radio 2 Parkies met Maksim, Park Romeinse Put Edegem

VR 07/07/23
Fietsvakantie Italië: Puglia In de hak van de laars van VR 07/07 tot VR 14/07 (of ZO 16/07/23)

CHAMPAGNEWEEKEND (La Chapelle Monthodon - Douard) van VR 07/07 tot MA 10/07/2023 NOG MEERDERE PLAATSEN VRIJ! OOK NIET-LEDEN!
Praatcafé Mortsel

ZO 09/07/23
Wandeling Affligem en Dender (18km)

Seef bier rondleiding Antwerpen NOG 4 PLAATSEN!

DI 11/07/23
Brasschaat Feest

VR 14/07/23
Oevercafé Mortsel

Fietsen langs Schelde, Rupel en Nete (62 km)

Avondje gezelschapsspelen Lier

ZA 15/07/23
Mosselrondvaart 'Mossel-tour mét vis DEMO' Yerseke RESERVEER NU!

Stadswandeling Sint-Andries Antwerpen met Expeditie De Stad

ZO 16/07/23
Op safari in safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek (NL)

DO 20/07/23
Etentje in Brasserie HOBS (House of Beers) op de Groenplaats in Antwerpen

VR 21/07/23
Praatcafé Mortsel

ZA 22/07/23
Stadswandeling Brussel

ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Sabotage' Nofit State Circus Deurne *** NOG 1 PLAATS

ZO 23/07/23
Rondvaart met oude palingschuit op de Binnennete Lier NOG 6 PLAATSEN!

DO 27/07/23
ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Décrochez-moi ça!' Bêtes de foire Deurne NOG 4 PLAATSEN!

VR 28/07/23
Oevercafé Mortsel

ZA 29/07/23
NIEUW!! Barbecue MIXED GRILL + Openluchtparty in BARN64 met DJ HANS Brasschaat NIET TE MISSEN! OOK NIET-LEDEN!

Openluchtparty met DJ HANS in BARN64 Brasschaat OOK NIET-LEDEN!

VR 04/08/23
Praatcafé Mortsel

ZA 05/08/23
Wandelvakantie in St. Anton am Arlberg, Oostenrijk o.l.v. Pol van ZA 05/08 tot ZA 12/08/2023 NOG PLAATSEN VRIJ!

DO 10/08/23
Sauna Espace, Kalmthout

Zomeravond Guy Swinnen Band Brasschaat

VR 11/08/23
Oevercafé Mortsel

Avondje gezelschapsspelen Lier
ZOMER VAN ANTWERPEN: 'Fledermaus Forever' Muziektheater Transparant en Les Ames Perdues Antwerpen *** NOG ENKELE PLAATSEN

ZO 13/08/23
Bezoek en beklimming Sint-Romboutstoren met gids Mechelen

VR 18/08/23
Praatcafé Mortsel

ZA 19/08/23
Paella avond + party Oelegem RESERVEER ALVAST JE PLAATSJE!

MA 21/08/23
Fietsmidweek in de Veluwe (Hoenderloo) (NL) met verblijf in hotel van MA 21/08 tot VR 25/08/2023

DO 24/08/23
Cleydael goes classic - Een (gratis) klassiek concert in een prachtig kader Aartselaar RESERVEER VIA MAIL NAAR NICOLE!

VR 25/08/23
Oevercafé Mortsel

DO 31/08/23
ZOMER VAN ANTWERPEN 'A bois' Tempo d'Eole Deurne *** NOG 1 PLAATS

VR 01/09/23
Praatcafé Mortsel

ZA 02/09/23
Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!

DO 07/09/23
Sauna Espace, Kalmthout

VR 08/09/23
Oevercafé Mortsel

Avondje gezelschapsspelen Lier

ZO 10/09/23
Wandeling met gids 'De Noordoostwijk: daar is alles luxe, kalmte en volop thee' Brussel

VR 15/09/23
Praatcafé Mortsel
VR 22/09/23
Relaxed zonvakantie in Lesbos van VR 22/09 tot VR 29/09/2023 (8 dagen All Inclusive) Enkel Oeverleden VOLZET

Oevercafé Mortsel

Kommil Foo Grind Schoten NIEUW! RESERVEER SNEL!

ZA 23/09/23
Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!

ZA 30/09/23
Oevercafé Mortsel

DO 05/10/23
Sauna Espace, Kalmthout

VR 06/10/23
Weekend in De Panne met verblijf in hotel van VR 06/10 tot ZO 08/10/2023

Praatcafé Mortsel

VR 13/10/23
Oevercafé Mortsel

Avondje gezelschapsspelen Lier

ZA 14/10/23
Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!

VR 20/10/23
Praatcafé Mortsel

VR 27/10/23
Oevercafé Mortsel

ZA 25/11/23
Kommil Foo GRIND 5***** Liers Cultuurcentrum (CC De MOL) Lier *** NOG 1 PLAATS. RESERVEER SNEL!

ZO 17/12/23
Stand-up comedy Kamal Kharmach 'Mag ik even? Eindejaarsconference 2023' Antwerpen NOG 4 PLAATSEN!

ZO 14/01/24
Stand-up comedy Jeroen Verdick 'Alleen' Antwerpen NOG 4 PLAATSEN!

ZA 04/05/24
Stand-up comedy Arnout Van den Bossche 'Coach' Antwerpen

GA NAAR WWW.OEVER.BE VOOR MEER INFO EN OM TE RESERVEREN!
url Klik hier voor meer info