Donderdag 11 mei 2023Vanavond CC De Mol Lier Theater de Mannschaft 'Poupehan' OOK NIET-LEDEN! nog 2 plaatsen   
 Vanavond CC De Mol Lier Theater de Mannschaft 'Poupehan' OOK NIET-LEDEN! nog 2 plaatsen Vanavond CC De Mol Lier Theater de Mannschaft 'Poupehan' OOK NIET-LEDEN! nog 2 plaatsen
 Op de vooravond van de zwaarste sneeuwstorm van het decennium, komen drie koppels samen in een chalet in de Ardennen om er hun jaarlijkse weekendje-weg-van-alles door te brengen. Een weekend van gebakkelei over wie welke kamer krijgt, van de gebruikelijke discussie over de boodschappenlijst, van de zich tot in den treurnis herhalende wandeling met jeneverfles, van het haardvuur met nat hout, van het ophalen van dezelfde herinneringen, van het verdelen van de overschot en de ik-laat-het-toch-graag-proper-achter-poetsbeurt ook al heb je daarvoor bijbetaald.
Eén van de vrienden, een lifecoach in opleiding, is er van overtuigd dat veel koppels zouden scheiden als ze de berichten in de telefoon van hun partner te lezen zouden krijgen. Terwijl de vrienden over deze stelling discussiëren, besluiten ze, sommigen tegen wil en dank, om een spel te spelen. Een spel waarbij iedereen de telefoon op tafel legt en alle inkomende berichten en oproepen met de rest van de groep deelt.
Poupehan is een tragikomische voorstelling over vriendschap en liefde en de grenzen daarvan. Over patronen en rituelen. Over het worden van een cliché en het zich daartegen verzetten. Over karaoke en vegetarisch barbecuen. Over het halsstarrig vasthouden aan een gewoonte en het er niet mee kunnen breken, ook al breekt ze jou.
Cast: Lucas Van den Eynde, Viv Van Dingenen, Ann Pira, Raf Jansen en Laurence Roothooft
Regie en Tekst: Michai Geyzen en Stijn Van de Wiel
Dramaturgie: Bram Verschuren
In de prijs van je ticket is een drankje inbegrepen!
PS: CC DE MOL is helemaal uitverkocht!
Afspraakuur : 20u
Afspraakplaats : aan de kassa van CC De Mol, Aarschotsesteenweg 3 in 2500 Lier waar Pieter en Nicole jullie verwelkomen.
Wil je erbij zijn? BEL PIETER0478 54 54 54 en betaal ter plaatse €20