Woensdag 10 mei 2023Wandelvakantie in St. Anton am Arlberg, Oostenrijk o.l.v. Pol van ZA 05/08 tot ZA 12/08/2023   
 Wandelvakantie in St. Anton am Arlberg, Oostenrijk o.l.v. Pol van ZA 05/08 tot ZA 12/08/2023 Wandelvakantie in St. Anton am Arlberg, Oostenrijk o.l.v. Pol van ZA 05/08 tot ZA 12/08/2023
 Wandelvakantie in St. Anton am Arlberg, Oostenrijk o.l.v. Pol van ZA 05/08 tot ZA 12/08/2023ENKEL OEVERLEDEN!
Om te kunnen reserveren voor deze wandelvakantie in St. Anton am Arlberg, moet je nog wachten tot MA 15/05 om 19u. Dan verneem je via een tweede Nieuwsflash en via onze website welk bedrag je moet overschrijven op rekening BE17 9730 2679 0121 van Oever weekends & vakanties om te kunnen reserveren. Aangezien de nieuwsbrieven niet altijd op hetzelfde moment toekomen bij jullie, raden we jullie aan om op MA 15/05 de Nieuwsbrief om 19u te openen op de voorpagina van onze website www.oever.be. Je kan ook om 19u inloggen als lid en zo de weekends en vakanties raadplegen.

Een fascinerende bergwereld met kristalblauwe meren en kleurrijke alpenbloemen blijft inspireren. De hoogtelucht tussen 1300 en 3056 meter is een ideale basis voor sportieve activiteiten en heeft een positief effect op de gezondheid. Het Summer Card programma biedt talrijke activiteiten waarvan we gratis kunnen genieten. Recreatie en genieten staan ook hier hoog in het vaandel. Heerlijke hapjes op alpenweiden, yoga in de bergen, nieuwe energie opdoen bij de waterval, genieten van het uitzicht of gewoon luisteren naar de geluiden van de bergweide.
Laat je vakantie een onvergetelijke ervaring worden.

Na de geslaagde wandelvakantie in Lech Zürs vorig jaar, trekken we in 2023 de wandelschoenen opnieuw aan in St. Anton am Arlberg.
St. Anton ligt op 1300 meter en is de bakermat van de alpine skisport maar is ook 's zomers heel aantrekkelijk.
Wandelaars, bergbeklimmers en klauteraars vinden er een grote keuze van gemakkelijk tot hoog alpien.
300 kilometer gemarkeerde wandelpaden bieden elke dag nieuwe mogelijkheden om de afwisselende bergwereld bij Arlberg te ervaren.
We kunnen genieten van vredige avonturen langs wandelpaden waar altijd wel wat te beleven valt.
Wil je een snipperdag inlassen na een stevige wandeldag de dag voordien, dan zijn er nog altijd mogelijkheden genoeg om je uit te leven.
Net als vorig jaar zullen we nu ook weer van een Zomerkaart gebruik kunnen maken.
Hiermee kunnen we onder andere:
• Gebruik maken van alle dalbussen (tussen Landeck en St. Christoph)
De geopende kabelliften gebruiken
• Naar het zwembad of het wellnesspark van Arlberg gaan
• enz..

Pol probeert, net als vorig jaar, elke dag een dagwandeling te voorzien en tracht, in de mate van het mogelijke, steeds een inkorting, met het openbaar vervoer of met de kabelliften, te voorzien voor de iets mindere wandelaars.
In de omgeving van St. Anton is er ook de mogelijkheid tot mountainbiken, raften, canyoning, paragliding, golf, kegelen, volleybal, via ferrata, tennis, squash, tafeltennis, trampoline, …
 Verblijf Verblijf
 VerblijfMet Oever verblijven we in het 4**** Hotel Grieshof, Im Gries 20 in St Anton am Arlberg. Hier kunnen we zoals gewoonlijk genieten van de gekende Oostenrijkse gastvrijheid.
Hotel Grieshof is een gezellig en stijlvol hotel met een uitstekende service. Het hotel is gelegen in het centrum van St. Anton dichtbij de kabelbaan. Winkels, restaurants en bars bevinden zich in de directe omgeving.
Unieke houten plafonds en een traditionele inrichting gecombineerd met modern comfort zorgen voor een fijne sfeer en gezelligheid.

De kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van een badkamer en toilet, telefoon, radio, kluis, haardroger, kabeltelevisie, koelkast en balkon.
Het hotel beschikt over een elegant restaurant waar ’s ochtends een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet wordt geserveerd en waar je ’s avonds kan genieten van een 4-gangenmenu en saladebuffet. De wijnkaart biedt een ruime keuze aan Oostenrijkse en internationale wijnen. De chef verwent zijn gasten met culinaire hoogstandjes.
De inwendige mens komt bij Hotel Grieshof niets te kort.
Naast de eetzaal is er ook een origineel Tirools houten salon.
Na een actieve dag in de bergen is de idyllische wellnessruimte de juiste plek om te ontspannen. Verfris je in het zwembad of geniet van de prikkelende massage-effecten in de whirlpool. De Finse sauna stimuleert de bloedsomloop en versterkt het immuunsysteem. Het stoombad zorgt voor een heldere huid en open luchtwegen. De infraroodcabine helpt de spieren te regenereren en verlicht spanningen.
 Prijs Prijs
 Prijs€ 719 per persoon voor een verblijf van 7 nachten in halfpension in een tweepersoonskamer en € 869 voor een verblijf van 7 nachten in halfpension in een singlekamer.

We hebben 9 tweepersoonskamers en 7 singlekamers gereserveerd. Bijkomende singlekamers zijn op aanvraag en kunnen duurder zijn!

We hebben dus een limiet gesteld van maximaal 25 wandelaars / deelnemers, dit om het groepsgevoel zoveel mogelijk te behouden.

Aan deze wandelvakantie mogen maximum 3 Oeverkoppels deelnemen!
 Inbegrepen:
Verblijf van 7 nachten in 4**** Hotel Grieshof in 2-persoonskamer of singlekamer op basis van halfpension (uitgebreid ontbijtbuffet, 4-gangen avondmenu met keuze uit hoofdgerechten, saladebuffet)
• Gebruik van binnenzwembad, whirlpool, sauna, stoombad en infraroodcabine
• Badjas en badstof slippers (op de kamer)
• WIFI - Internet
• Gratis parkeren
Wandelingen uitgewerkt en begeleid door Pol
7 dagen Summer Card
Verblijfstaksen
Niet inbegrepen:
• Verplaatsing per auto via carpooling
• Lunch of picknick
• Persoonlijke uitgaven
• Alle dranken

Annulatieverzekering Europ Assistance:
Tweepersoonskamer: € 39 per persoon
Singlekamer: € 45
 Reservatie: Reservatie:
 Reservatie:Wil je erbij zijn? Stort dan zo snel mogelijk een voorschot van € ??? per persoon (tweepersoonskamer) of een voorschot van € ??? (singlekamer) op rekening IBAN BE17 9730 2679 0121 van Oever weekends & vakanties met vermelding van je lidnummer, 2-persoonskamer of singlekamer, annulatieverzekering (als je die wenst te nemen) en Wandelvakantie St Anton. Indien er Oeverkoppels inschrijven dan vermelden ze dit ook op hun overschrijving zodat ze de kamer kunnen delen.
Het saldo dient uiterlijk op WO 05/07/2023 op rekening IBAN BE17 9730 2679 0121 van Oever weekends & vakanties te staan.
 Bijkomende informatie: Bijkomende informatie:
 Bijkomende informatie:Pieter (Oever) 0478 54 54 54 pieter@oever.be en
Pol 0485 53 12 30 pol@nuytemans.be

Samenkomst deelnemers: vrijdag 30/06/23 om 20u in Sportcentrum Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel.
Op deze samenkomst maak je kennis met je reisgenoten, wordt de carpooling en de kamerindeling geregeld (steeds onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen). Heel belangrijk dus dat je aanwezig bent! Laat vooraf iets weten aan Pieter of Pol als je echt niet aanwezig kan zijn.
Uitwerking en begeleiding wandelingen: Pol
Bereikbaarheid: St Anton am Arlberg ligt op ± 850 km van Antwerpen.

Annulatievoorwaarden van Europ Assistance