Vrijdag 27 januari 2023Nieuwsbrief week 5 en verder   
 ZO 29/01/23 Films BABYLON of DE ACHT BERGEN of CLOSE Kinepolis Antwerpen  ZO 29/01/23 Films BABYLON of DE ACHT BERGEN of CLOSE Kinepolis Antwerpen
 ZO 29/01/23 Films BABYLON of DE ACHT BERGEN of CLOSE Kinepolis Antwerpen Heb je CLOSE of De ACHT BERGEN of BABYLON nog niet gezien?
Dan is nu zondagavond 29/01 de kans voor jou om niet alleen maar met Oever naar 1 van deze 3 prachtige 'MUST SEE' films te gaan kijken.
BABYLON, geregisseerd door Damien Chazelle, is een origineel epos dat zich afspeelt in het Los Angeles van 1920 onder leiding van Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva, met een ensemble cast waaronder Jovan Adepo, Li Jun Li en Jean Smart. Het is een verhaal van buitensporige ambitie en excessieve uitspattingen, en volgt de opkomst en ondergang van meerdere personages in een tijdperk van ongeremde decadentie en corruptie in het vroege Hollywood.
Acteurs: Margot Robbie, Brad Pitt, Olivia Wilde, Samara Weaving, Tobey Maguire
Regisseur: Damien Chazelle
De vertoning start om 20u. De film duurt 188 minuten!
CLOSE: Leo en Remi zijn boezemvrienden en van kleins af onafscheidelijk: ze spelen samen, ze logeren bij elkaar, ze slapen vaak samen. Hun fysieke en emotionele band lijkt normaal en evident. Tot ze naar de middelbare school gaan en een ingrijpend incident hun vriendschap voorgoed verandert. Vier jaar na zijn bejubelde debuut ‘Girl’ komt Lukas Dhont met een pracht van een film over een bijzondere vriendschap en hoe die verandert. De complexe emoties worden overtuigend overgebracht door een uitmuntende cast en een delicate beeldtaal. Dhont bevestigt met ‘Close’ zijn talent als regisseur van gevoelige en diepmenselijke verhalen. Hij rijft met de film de ene na de andere prijs binnen op filmfestivals waardoor hij al in meer dan honderd landen is verkocht. Kom jezelf overtuigen en vergeet je zakdoek niet.
Acteurs:Kevin Janssens, Léa Drucker, Emilie Dequenne, Eden Dambrine, Gustav De Waele
Regisseur: Lukas Dhont
De vertoning start om 20u. De film duurt 105 minuten!
DE ACHT BERGEN: De Acht Bergen is het verhaal van de vriendschap tussen Pietro en Bruno, een jongen uit de stad en één uit de bergen. Ze sluiten vriendschap als ze elf zijn, met een vergeten stukje Alpen als koninkrijk. De kinderen worden mannen, hun levens strekken zich uit. Ze verliezen elkaar en vinden elkaar terug. Terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg, zwerft Pietro door de wereld. Een tocht in liefde en eenzaamheid, langs afkomst en bestemming, over vriendschap, leven en dood heen. Naar de roman « Le otto montagne » van Paolo Cognetti.
Acteurs: Luca Marinelli, Alessandro Borghi, Elena Lietti, Filippo Timi
Regisseurs: Felix van Groeningen, Charlotte Vandermeersch
De vertoning start om 20u15. De film duurt 147 minuten!
Je kan ter plaatse een filmticket kopen aan € 12.50 maar Pieter heeft nog een aantal blanco tickets aan slechts € 10 waarmee je dan ter plaatse een bioscoopkaartje reserveert. Het zijn genummerde plaatsen: reserveer dus samen je tickets ter plaatse!
Indien je gebruik wil maken van een ticketje aan € 10, stuur dan snel een mailtje naar pieter@oever.be

Afspraakuur : 19u30
Afspraakplaats : Kinepolis - Groenendaallaan 394 in 2030 Antwerpen, binnen aan de kassa's ter hoogte van Douwe Egbergts Café waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Gratis parking.
Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer: bussen 610, 620, 650, 720, 776 en trams 1 en 6.
Aanvangsuur : 20u of 20u15
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 DI 31/01/23 Dinsdagavondfilm Aftersun (Charlotte Wells) 4**** UGC Antwerpen  DI 31/01/23 Dinsdagavondfilm Aftersun (Charlotte Wells) 4**** UGC Antwerpen
 DI 31/01/23 Dinsdagavondfilm Aftersun (Charlotte Wells) 4**** UGC Antwerpen De jonge tiener Sophie en haar dertigjarige vader Calum gaan op vakantie naar een Turkse badplaats waar ze zwemmen, poolen, zonnebaden en luieren. Terwijl er voor de beginnende puber een nieuwe wereld opengaat, worstelt Calum buiten het zicht van Sophie met de zwaarte van het leven. Twintig jaar later vormen Sophies tedere herinneringen aan deze vakantie een krachtig en hartverscheurend portret van hun relatie, waarbij ze probeert de donkere kant van haar liefdevolle vader te begrijpen.
Van Charlotte Wells en met Paul Mescal, Frankie Corio
PS: vanavond is het avant-première!
In De Standaard van 04/01/23 staat: 'Ga kijken, want dit regiedebuut van de Schotse Charlotte Wells groeide onverwacht uit tot een sensatie. Aftersun, met Normal people-acteur Paul Mescal, zou weleens alomtegenwoordig kunnen zijn op de komende editie van de Oscars. Hartveroverend fragiel.

Bijdrage: op vertoon van je geldige Oeverlidkaart koop je van de verantwoordelijke een filmticketje dat normaal € 7 kost i.p.v. het standaardtarief van €12,35.
Na de film gaan we samen nog iets drinken in de buurt.
Afspraakuur : 19u15
Afspraakplaats : UGC, Van Ertbornstraat 17, Antwerpen. Rechts van de kassa's!
Wegwijzer : Door het feit dat UGC gelegen is aan de Van Ertbornstraat 17, een zijstraat van De Keyserlei, is het zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, tram, bus). Met je filmticket kan je ook goedkoper parkeren in de ondergrondse, bewaakte parking De Keyser aan de Van Ertbornstraat (net naast de inkom van de UGC)! Valideer je parkingticket op de verdieping.
Aanvangsuur : 19u45
Info : Luc F - 0484 98 38 37 - lucferny@hotmail.com of Ben VdP - 0470 90 24 73 - ben.vanderpoorten@skynet.be.
 DO 02/02/23 Sauna Espace, Kalmthout  DO 02/02/23 Sauna Espace, Kalmthout
 DO 02/02/23 Sauna Espace, Kalmthout We relaxen na een drukke werkdag in deze gezellige sauna.
Als je voor het eerst komt, graag vooraf een seintje aan Marianne met het uur dat je er zal zijn (sms of mail), zodat we je kunnen verwelkomen.
Reserveer je saunabeurt via www.sauna-espace.be
Voor een saunabezoek betaal je slechts € 13 inkom i.p.v. € 22,50. De prijs van €13 geldt nog zolang we nog tickets aan deze prijs hebben. Voor de nieuwe tickets vraagt Sauna Espace € 18!
Je saunaticket(s) kan je ter plaatse kopen bij Marianne.
Je kan ook saunatickets bestellen via Pieter, 0478 54 54 54 of pieter@oever.be. Pieter laat je weten of hij dan nog tickets heeft aan € 13. Na je overschrijving voor saunatickets op de Oeverrekening BE07 7310 3573 4266, worden ze naar jou opgestuurd en kan je naar de sauna gaan zonder het Oevergezelschap.
Afspraakuur : vanaf 16u
Afspraakplaats : Sauna Espace, Putsesteenweg 52, 2920 Kalmthout. Geef je naam op aan de receptie, zeg dat je van Oever bent en je vindt erna Marianne in de sauna. Betaal je saunabeurt aan Marianne.
Info : Marianne S - 0495 88 55 40 - Marianne.schepens@telenet.be.
 VR 03/02/23 Praatcafé Mortsel  VR 03/02/23 Praatcafé Mortsel
 VR 03/02/23 Praatcafé Mortsel Wil je graag kennismaken met Oever? Wil je weten wat we zoal organiseren en hoe alles in zijn werk gaat? Kom gerust even langs in Sportcentrum TC Blauwe Regen in Mortsel tussen 20 en 21u. om met ons en met andere Oeverleden kennis te maken.
Eén van onze medewerkers zal je verwelkomen en in kleine groep een woordje uitleg geven over het reilen en zeilen binnen Oever. En erna kan je de avond op een aangename manier verder doorbrengen met andere Oeverleden!
Alle Oeverleden zijn ook welkom tussen 20u en 24u om bij te praten.
Afspraakplaats : Sportcentrum TC Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel. INGANG via het Sportcentrum en niet via de winterbar!
Aanvang : 20u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be
Wegwijzer : Sportcentrum Blauwe Regen
url Klik hier voor meer info
 ZA 04/02/23 Noordteater De Schone Smeerlap Antwerpen *** NOG 3 PLAATSEN!  ZA 04/02/23 Noordteater De Schone Smeerlap Antwerpen *** NOG 3 PLAATSEN!
 ZA 04/02/23 Noordteater De Schone Smeerlap Antwerpen *** NOG 3 PLAATSEN! Fred Vandermolen, don juan, bedrieger en leugenaar, slaagt er in om over en weer te jongleren tussen Catherine, zijn vrouw die hij van plan is om te verlaten, Barbara, zijn depressieve maîtresse, Magda, zijn overbemoederende ex en Lesley zijn allernieuwste vlam. Alles loopt goed tot op de dag dat de 4 vrouwen samenzweren op zijn verjaardag. Maar dat feestje heeft een heel bittere nasmaak. Dit stuk is een nachtmerrie voor elke getrouwde man, schone smeerlap of niet. Maar ontzettend geestig! De hoofdacteur tracht zijn gedrag uit te leggen aan het publiek off-scène….
Komedie van Pierre Chesnot
Door Luc Kloeck
Vanavond is het première!
Inbegrepen: inkom, een receptie met cava en hapjes na de voorstelling, gratis vestiaire en programmaboekje.
Afspraakuur : 19u30
Afspraakplaats : aan de kassa van het Noordteater, Sint Nicolaasplaats 3-6, Antwerpen waar Leo en Anita iedereen verwelkomen.
Het NOORDTEATER is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Door de centrale ligging ligt het op wandelafstand van alle belangrijke tram- en bushaltes.
Trams:
Tram 11 stopt voor de deur; tram 7 achter de hoek. Tram 3, 5, 9 en 15 stoppen in Premetrostation Meir dat op wandelafstand ligt van het theater.
Bussen:
De Rooseveltplaats en de Groenplaats liggen vlakbij. Vanuit die 2 busstations heb je rechtstreeks verbindingen met alle randgemeenten.
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 22 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : LeoG - 0472 38 25 48.
Max. personen : 10
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZO 05/02/23 Tentoonstelling « Rothschild, vrouwelijke verzamelaars » Luik NOG 6 PLAATSEN! ZO 05/02/23 Tentoonstelling « Rothschild, vrouwelijke verzamelaars » Luik NOG 6 PLAATSEN!
 ZO 05/02/23 Tentoonstelling « Rothschild, vrouwelijke verzamelaars » Luik NOG 6 PLAATSEN!OOK NIET-LEDEN!
De familie Rothschild geldt als sinds de 19e eeuw als legendarisch in onze geschiedenis. Deze dynastie is in de loop der tijd synoniem geworden voor succes in de financiële wereld maar staat ook voor intellectuele en artistieke rijkdom. Een naam waar je niet omheen kunt, bij iedereen bekend. Toch zitten er achter deze familienaam ook onbekende personen en een onverwacht erfgoed.
Deze unieke expositie toont een nieuwe en originele invalshoek door de schijnwerpers te richten op een aantal vrouwelijke leden van de Franse tak van deze bijzondere familie.
Deze vrouwen, die in de kunstgeschiedenis stelselmatig worden genegeerd, waren verzamelaars, collectiebouwers, mecenassen en erfgenamen en hebben in belangrijke mate bijgedragen aan de verrijking van het historisch erfgoed en de collecties van de Franse musea door hun aanzienlijke donaties en legaties. De tentoonstelling die meer dan 2000 m² beslaat, belicht de smaak en de persoonlijkheid van deze negen uitzonderlijke vrouwen. Deze vrouwen, waarvan een aantal zeer onafhankelijk was en andere meer in de schaduw van hun echtgenoot bleven, hebben een belangrijke rol gespeeld in de kunstgeschiedenis, de geschiedenis, de maatschappij en zelfs in het leven van de kunstenaars uit hun tijd.
Door middel van een selectie van meer dan 350 kunstwerken afkomstig van zo’n veertig instellingen en Franse privécollecties, biedt de tentoonstelling een overzicht van uiteenlopende kunst uit alle perioden. De bezoeker ontdekt werk van grote kunstenaars als Fragonard, Chardin, Delacroix, Cézanne, Claudel, Rodin en Monet, Egon Schiele, maar bevat ook schilderijen uit de Italiaanse Renaissance, juwelenverzamelingen, serviescollecties en kunstvoorwerpen uit Afrika en het Verre Oosten. Al deze kunstwerken geven een mooi overzicht van de geschiedenis van de smaak en de collectievorming in de 19e en 20e eeuw.
We bezoeken deze tentoonstelling met een gids.
Nadien gaan we gezellig iets drinken.
De liefhebbers kunnen erna een bezoek brengen aan het treinstation Luik-Guillemins om te genieten van het lichtspektakel van de Franse beeldende kunstenaar Daniel Buren.
Er is ruim twee maand aan gewerkt, met de hulp van alpinisten.
Daniel Buren transformeerde het station van Luik-Guillemins in een totaalinstallatie van licht en kleur.
Buren (84) liet transparante stroken in blauw, geel, rood en groen in een verspringend patroon op het gewelf aanbrengen. Zo ontstaan er ook op de perrons kleurprojecties, verschillend naargelang het moment van de dag.
Daniel Buren werd benaderd voor een grootschalige ingreep. Hij is fan van het monumentale station van de Spaanse architect Santiago Calatrava, zei hij deze zomer bij de presentatie. Het doet hem denken aan de tijd waarin treinstations nog echte spoorwegkathedralen mochten zijn. ‘Ik vergelijk dit bouwwerk met de Eiffeltoren’, zei hij. Het station, een indrukwekkende architecturale geste, opende in 2009 en kostte 312 miljoen euro.
Voor de gids alleen schrijf je € 12 over op de Oeverrekening. Met een geldige Museumpass moet je geen inkomticket van € 13 betalen. Heb je geen Museumpass? Schrijf dan € 25 over op de Oeverrekening.
Afspraakuur : 12u15
Afspraakplaats : aan Oud Berchem Kerk voor Carpool of om 13u45 ter plaatse in La Boverie, Parc de la Boverie - 4020 Luik.
Laat ten laatste op DO 02/02 aan Nicole (nicole@oever.be) weten of je als chauffeur of als passagier naar Oud Berchem Kerk komt.
Je kan ook zeer voordelig met de trein komen.
Aanvangsuur : 14u
Reservatie : € 12 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 VR 10/02/23 Theater EÉN OF ANDERE RUS, ARSENAAL & Het Kwartier/Freek Mariën NOG 2 PLAATSEN!  VR 10/02/23 Theater EÉN OF ANDERE RUS, ARSENAAL & Het Kwartier/Freek Mariën NOG 2 PLAATSEN!
 VR 10/02/23 Theater EÉN OF ANDERE RUS, ARSENAAL & Het Kwartier/Freek Mariën NOG 2 PLAATSEN! Een of andere Rus is een hedendaagse tragedie, geïnspireerd op het leven en werk van Eduard Limonov. Limonov was een straatboefje in Oekraïne, een dissidente dichter in Rusland, een zwerver en butler in New York, een rock-‘n-rollschrijver in Parijs en een strijder aan de kant van oorlogsmisdadigers. En dat is maar een selectie. In maart 2020 overleed hij, nog even actief, de laatste jaren als oppositieleider in Rusland.
In Eén of andere Rus trekt Eduard Limonov als tolk en chauffeur van een oorlogsjournaliste door Joegoslavië, op weg naar oorlogsmisdadiger Karadzic. Gaandeweg verschuift de aandacht van de journaliste naar Limonovs eigen levensverhaal, dat van de Sovjet-Unie naar het Westen gaat, van roem naar val, van strijden met de pen tot strijden met wapens.
Freek Mariën verwerkt Limonovs hallucinante levensverhaal in een minstens even indrukwekkende, actuele tekst. Voor Één of andere Rus regisseert hij een straffe cast: Janne Desmet, Wanda Eyckerman, Pieter Genard, Lotte Heijtenis, Tom Van Bauwel en Joris Van den Brande.
Samen zetten ze een leven op scène, dat geschiedenis, activisme en liefde verbindt.
Afspraakuur : 20u
Afspraakplaats : CC De Kern, Kern 18 in 2610 Wilrijk, op de eerste verdieping ter hoogte van de kassa
Aanvangsuur : 20u15
Reservatie : € 15 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 10
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 11/02/23 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem BLAUWE OEVERJETONS ZIJN GELDIG  ZA 11/02/23 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem BLAUWE OEVERJETONS ZIJN GELDIG
 ZA 11/02/23 Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem BLAUWE OEVERJETONS ZIJN GELDIG Naar jaarlijkse traditie houden we onze nieuwjaarsreceptie en aansluitende ledenfuif om het nieuwe jaar mooi in te zetten. Oever is groot geworden dankzij de leden en alle medewerkers en om jullie hiervoor te bedanken, bieden we jullie een receptie met een aperitiefje en hapjes aan!
De receptie start vanaf 20u en de party vanaf 21u30.
Einde om 1u.
Inkom: € 15 voor receptie met hapjes en aperitiefje en party.
Breng je blauwe Oeverjetons mee als je die nog hebt!
Afspraakuur : vanaf 20u
Afspraakplaats : Parochiezaal Oelegem - Venusstraat 10 te 2520 Oelegem.
Aanvangsuur : 20u
Reservatie : € 15 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 180
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 WO 15/02/23 Theater Vechtstuk (de HOE) in Mark Liebrecht Schouwburg Mortsel NOG 6 PLAATSEN!  WO 15/02/23 Theater Vechtstuk (de HOE) in Mark Liebrecht Schouwburg Mortsel NOG 6 PLAATSEN!
 WO 15/02/23 Theater Vechtstuk (de HOE) in Mark Liebrecht Schouwburg Mortsel NOG 6 PLAATSEN! Bijna 10 jaar na de dialoog waarmee het voor Hof van Eede begon – Waar het met de wereld naartoe gaat, daar gaan wij naartoe – brengt Hof opnieuw een dialoog gespeeld door Ans Van den Eede en Greg Timmermans.
In die 10 jaar is de wereld wel degelijk ergens naartoe gegaan, en zijn de late twintigers nu late dertigers, bijna veertigers geworden.
‘Vechtstuk’ begint meteen met een knal – een kletterende ruzie tussen een man en een vrouw, een koppel. De verwijten vliegen in het rond, over banale details en onoverkomelijke breekpunten, over het groot- en kleinmenselijke, wanhopig en woedend. Tot het laatste onvertogen woord gevallen is en de strijdende partijen door hun munitie heen zijn.
Dan begint het stuk écht. Want hoe geraak je terug on speaking terms nadat het onzegbare gezegd is? Kan er op de verschroeide aarde nog iets van medemenselijkheid kiemen? Of liefde? Hieronder schuilt een politieke vraag: hoe kunnen mensen die elkaar verbaal mismeesterden terug op verhaal en tot gesprek komen? Hoe raap je de scherven bijeen zonder je te snijden? Want het blijft spannend: een smeulende veenbrand kan bij de minste windstoot weer opflakkeren.
Tekst Wannes Gyselinck & Ans Van den Eede
Spel Greg Timmermans & Ans Van den Eede
Na de voorstelling drinken we samen nog iets ter plaatse!
Afspraakuur : 20u
Afspraakplaats : aan de kassa van Mark Liebrecht Schouwburg, Heilig-Kruisstraat 16 te 2640 Mortsel
Aanvangsuur : 20u30
Reservatie : € 18 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 10
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 VR 17/02/23 Etentje Cypro Antwerpen NOG MEERDERE PLAATSEN! VR 17/02/23 Etentje Cypro Antwerpen NOG MEERDERE PLAATSEN!
 VR 17/02/23 Etentje Cypro Antwerpen NOG MEERDERE PLAATSEN! Dit restaurant is een vaste waarde op het Antwerpse Zuid en voor Oever organiseerden we er al een aantal etentjes: lekker eten voor een zeer correcte prijs in een aangenaam kader en met een vriendelijke bediening.

Het voorgerecht en het hoofdgerecht zijn een mix van al het lekkers dat Cypro te bieden heeft.
Alle dranken zijn voor eigen rekening en naar ieders budget.
Afspraakuur : 18u45
Afspraakplaats : in Restaurant Cypro, Volksstraat 60 2000 Antwerpen Zuid waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Goed bereikbaar met het openbaar vervoer: bussen 13, 14, 182, 22 en trams 1, 4
Aanvangsuur : 19u
Reservatie : € 27 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
nfo : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 12
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 18/02/23 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!  ZA 18/02/23 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!
 ZA 18/02/23 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN! Niet te missen, de spetterende party met DJ Jan V met 22u als aanvangsuur!!
Dansen brengt mensen bij elkaar en een lekker drankje erbij, en je bent vertrokken tot in de late uurtjes op de dansvloer van DIXIES in Brasschaat en met DJ Jan V is de ambiance verzekerd!
Geen excuses om niet te komen!

Toegang vanaf 21 jaar.
Leden Oever € 5 – Niet-leden € 10
Onder de aanwezige leden en niet-leden verloten wij bij de inkom 20 vrijkaarten voor één van de volgende fuiven.
Ben je jarig de dag van de party? Als je dit kan bewijzen, dan krijg je gratis toegang!
Deuren: 22u Einde: 4u
Afspraakplaats : DIXIES, Pauwelslei 18 2930 Brasschaat.
Aanvangsuur : vanaf 22u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Waag je kans om een vrijkaart te winnen voor deze party via onderstaande link!
url Klik hier voor meer info
 ZO 19/02/23 Bowling + snacks Ekeren NOG MEERDERE PLAATSEN!  ZO 19/02/23 Bowling + snacks Ekeren NOG MEERDERE PLAATSEN!
 ZO 19/02/23 Bowling + snacks Ekeren NOG MEERDERE PLAATSEN! De eerste Bowling van 2023 was een succes en we organiseren het dus opnieuw!
In 2011 opende Bowlingplanet haar deuren in het HealthCity sportcomplex in Ekeren. Met 16 geautomatiseerde bowlingbanen, trendy café en een uitstekend restaurant biedt Bowling Planet je 2 uren leuke bowling aan. Het jonge team van Bowlingplanet zorgt voor een vlotte service in een gezellig kader.
Inbegrepen in de € 11: 2 uur bowling + schoenen + snacks.
Alle dranken zijn voor eigen rekening.
Afspraakuur : 10u40
Afspraakplaats : aan de kassa van Bowlingplanet - Barazza, Slijkweg 5 2180 Ekeren waar Pieter iedereen verwelkomt.
Aanvangsuur : 11u
Reservatie : € 11 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter - 0478 54 54 54 - pieter@oever.be.
Max. personen : 12
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZO 26/02/23 FINIS TERRAE Het einde. Een begin (kunstparcours met gids!) Antwerpen  ZO 26/02/23 FINIS TERRAE Het einde. Een begin (kunstparcours met gids!) Antwerpen
 ZO 26/02/23 FINIS TERRAE Het einde. Een begin (kunstparcours met gids!) Antwerpen Exact vijf jaar na de succesvolle tentoonstelling ECCE HOMO, Zie de mens (2017-2018), organiseert Galerie Geukens & De Vil opnieuw een grootschalige kunstwandeling in Antwerpen, rond één universeel thema: onze planeet.
Vijftig hedendaagse kunstenaars tonen hun visie op de staat van onze wereld: van statement tot boodschap, van confrontatie tot dialoog.
Ontdek 13 unieke locaties in het historische centrum van Antwerpen — van verborgen tuinen en geheime plekjes tot levendige straten en adembenemende erfgoedparels!
We bezoeken FINIS TERRAE met een professionele gids en we verkennen samen het Belgische hedendaagse kunstlandschap.
DEELNEMENDE KUNSTENAARS
Philip Aguirre y Otegui • Francis Alÿs • Bilal Bahir • Ruben Bellinkx • Veronika Bezdenejnykh • Peter Buggenhout • David Claerbout • Winnie Claessens • Babs Decruyenaere • Charles Degeyter • Jeffe De Brabandere • Berlinde De Bruyckere • Louis De Cordier • Thierry De Cordier • Peter De Meyer • Els Dietvorst • Stevie Dix
• Sam Druant • Arpaïs Du Bois • Joëlle Dubois • Lara Gasparotto • Pélagie Gbaguidi • Lisa Ijeoma • Sanam Khatibi • Gideon Kiefer • Nicolás Lamas • Frederik Lizen • Kris Martin • Sofie Muller • Nadia Naveau • Otobong Nkanga • Elise Peroi • Laure Prouvost • Marius Ritiu • Ben Sledsens • Walter Swennen • Sven ’t Jolle • Ana Torfs • Luc Tuymans • Joris Van de Moortel • Nina Van Denbempt • Maarten Vanden Eynde • Emmanuel Van der Auwera • Ronald van der Hilst • Jan Van Imschoot • Anne-Mie Van Kerckhoven • Marilou van Lierop • Jan Vanriet • Loïc Van Zeebroek • Shirley Villavicencio Pizango • Cindy Wright
Het kunstenparcours vindt plaats op diverse locaties op wandelafstand in de Antwerpse binnenstad.
Op het programma: Snijders&Rockoxhuis • St. Niklaaskapel • Nottebohmzaal (Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience) • O.L.V. Kathedraal • Vlaeykensgang • Museum Plantin-Moretus • Geukens & De Vil.
De bijdrage omvat enkel de bijdrage voor de gids.
Met een museumpass heb je gratis toegang tot de musea, anders betaal je nog extra € 15 voor een combiticket.
Schrijf dus op de Oeverrekening € 19 over als je een museumpass hebt en € 34 als je geen Museumpass hebt.
Nadien drinken en/of eten we nog iets in de binnenstad.
Afspraakuur : 12u45
Afspraakplaats : aan de inkom van het Plantin Moretusmuseum, Vrijdagmarkt 22 2000 Antwerpen waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 13u
Reservatie : € 19 of € 34overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 12
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Overzicht activiteiten Overzicht activiteiten
 Overzicht activiteitenVR 27/01/23
Oevercafé Mortsel

Anatole van Compagnie Marius in CC De Kern, Wilrijk VOLZET

ZA 28/01/23
Wandeling Konijnenberg /Ter Duinen Bouwel (1O km)
Theater Het Gezin van Paemel (SKaGeN) Lier OOK NIET-LEDEN! VOLZET

ZO 29/01/23
Wandeling in en rond Aarschot (18km)

Wandeling Lint - Hove (12 km)

Films BABYLON of DE ACHT BERGEN of CLOSE Kinepolis Antwerpen

DI 31/01/23
Dinsdagavondfilm Aftersun (Charlotte Wells) 4**** UGC Antwerpen
DO 02/02/23
Sauna Espace, Kalmthout
EWT Theater 'Ik spring uit een vliegmachien' Deurne VOLZET!

VR 03/02/23
Praatcafé Mortsel
Samenkomst Skivakantie Andorra van ZA 04/03 tot ZA 11/03/2023 Mortsel

ZA 04/02/23
Noordteater De Schone Smeerlap Antwerpen *** NOG 3 PLAATSEN

ZO 05/02/23
Tentoonstelling « Rothschild, vrouwelijke verzamelaars » Luik OOK NIET-LEDEN! NOG 6 PLAATSEN!

VR 10/02/23
Oevercafé Mortsel
Theater EÉN OF ANDERE RUS, ARSENAAL & Het Kwartier/Freek Mariën NOG 2 PLAATSEN!

ZA 11/02/23
Nieuwjaarsreceptie & ledenfuif Oelegem BLAUWE OEVERJETONS ZIJN GELDIG

WO 15/02/23
Theater Vechtstuk (de HOE) in Mark Liebrecht Schouwburg Mortsel NOG 6 PLAATSEN!

VR 17/02/23
Praatcafé Mortsel
Etentje Cypro Antwerpen NOG MEERDERE PLAATSEN!

ZA 18/02/23
Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!

ZO 19/02/23
Bowling + snacks Ekeren NOG MEERDERE PLAATSEN!
Kunstuur Mechelen Enkel Oeverleden! *** VOLZET


VR 24/02/23
Oevercafé Mortsel

ZO 26/02/23
FINIS TERRAE Het einde. Een begin (kunstparcours met gids!) Antwerpen

url Klik hier voor meer info