Vrijdag 02 december 2022Nieuwsbrief week 48 en verder   
 Aanpassing lidgeld Oever Aanpassing lidgeld Oever
 Aanpassing lidgeld OeverAl meer dan 15 jaar betaalde je € 68 om lid te worden van Oever en € 58 bij verlenging van je lidgeld met een aansluitende periode.
VANAF 1 JANUARI 2023 betaal je € 78 om lid te worden van Oever. Leden die hun lidgeld verlengen met een aansluitende periode betalen € 68.
 VR 02/12/22 Praatcafé Mortsel VR 02/12/22 Praatcafé Mortsel
 VR 02/12/22 Praatcafé MortselWil je graag kennismaken met Oever? Wil je weten wat we zoal organiseren en hoe alles in zijn werk gaat? Kom gerust even langs in Sportcentrum TC Blauwe Regen in Mortsel tussen 20 en 21u. om met ons en met andere Oeverleden kennis te maken.
Eén van onze medewerkers zal je verwelkomen en in kleine groep een woordje uitleg geven over het reilen en zeilen binnen Oever. En erna kan je de avond op een aangename manier verder doorbrengen met andere Oeverleden!
Alle Oeverleden zijn ook welkom tussen 20u en 24u om bij te praten.
Afspraakplaats : Sportcentrum TC Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel.
Aanvang : 20u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be
Wegwijzer : Sportcentrum Blauwe Regen
 ZA 03/12/22 Filmavond Kinepolis Antwerpen ZA 03/12/22 Filmavond Kinepolis Antwerpen
 ZA 03/12/22 Filmavond Kinepolis AntwerpenTijdens de winterperiode gaan we opnieuw af en toe naar Kinepolis want er spelen goede films. We komen samen en we spreken af wie naar welke film gaat kijken zodat je nooit alleen naar de film moet. Het zijn genummerde plaatsen, dus reserveer je je stoel best samen. Na de film spreken we terug af in een horecazaak aan de Kinepolis om samen iets te drinken en na te praten.
Je kan ter plaatse een filmticket kopen aan € 12.50 maar Pieter heeft blanco tickets aan slechts € 10 waarmee je dan ter plaatse een bioscoopkaartje reserveert. Stuur Pieter ten laatste zaterdagmiddag 03/12 een mail (pieter@oever.be) indien je graag mee naar de film gaat voor € 10.
Afspraakuur : 18u45
Afspraakplaats : Kinepolis - Groenendaallaan 394 in 2030 Antwerpen, ter hoogte van Leonidas Chocolates Café in Kinepolis waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 19u45
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 ZO 04/12/22 Bezoek aan DeSingel met gids van Expeditie De Stad Antwerpen OOK NIET-LEDEN! ZO 04/12/22 Bezoek aan DeSingel met gids van Expeditie De Stad Antwerpen OOK NIET-LEDEN!
 ZO 04/12/22 Bezoek aan DeSingel met gids van Expeditie De Stad Antwerpen OOK NIET-LEDEN!NOG 7 PLAATSEN!
DeSingel maakt zijn rol al jaren waar als Vlaamse draaischijf voor grootschalige kunstevenementen. De combinatie van kunst tonen én onderwijzen onder één dak, maakt van dit huis een unieke broedplaats in het internationale cultuurlandschap.
DeSingel is nog om een andere reden uniek: de nieuwbouw die aan het complex werd toegevoegd, maakt van de site een ‘vervlochten' mijlpaal in het oeuvre van twee van onze grootste architecten: Léon Stynen (1899-1990) en Stéphane Beel (1955).
Stynen bouwde vanaf 1958 gedurende 20 jaar aan deSingel in zijn oorspronkelijke vorm. Bewonderaar van het eerste uur, Stéphane Beel, voegde daar twintig jaar later, met veel respect voor het werk van zijn voorganger, een nieuw volume aan toe.
De rondleiding biedt ons een verhelderende inkijk voor en achter de schermen van deSingel, terwijl we ook vanalles aan de weet komen over het denken en werken van twee van onze grootste modernistische architectuuriconen.
De wandeling duurt 1u30 uur en wordt gegidst door Expeditie De Stad (vroegere Antwerpen Averechts).
Niet-leden kunnen ook deelnemen maar betalen € 17 i.p.v. €12!
Nadien kunnen we nog iets drinken in de gezellige brasserie van DeSingel.
Afspraakuur : 14u45
Afspraakplaats : aan de vestiaire van DeSingel (op de eerste verdieping) Desguinlei 25 te 2018 Antwerpen
Aanvangsuur : 15u
Reservatie : mail of bel Pieter (pieter@oever.be / 0478 54 54 54 en betaal € 12 (leden) of € 17 (niet-leden) ter plaatse!
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 DI 06/12/22 Dinsdagavondfilm Saint-Omer (Alice Diop) 5* UGC Antwerpen  DI 06/12/22 Dinsdagavondfilm Saint-Omer (Alice Diop) 5* UGC Antwerpen
 DI 06/12/22 Dinsdagavondfilm Saint-Omer (Alice Diop) 5* UGC Antwerpen Geen enkele cinefiel kan ‘objection, your honor’ roepen tegen het indringende rechtbankdrama ‘Saint Omer’
Dave Mestdach, Chef film van Knack Focus 29-11-2022
Alice Diops indringende fictiedebuut Saint Omer is een true-crimedrama dat discreet muteert tot een Griekse tragedie.
Draait het in rechtbankdrama’s doorgaans om vlijmscherpe requisitoirs, dramatische getuigenissen en rechters die de zaal met hun hamer tot de orde moeten kloppen, dan houdt Alice Diops op feiten gebaseerde fictiedebuut Saint Omer het suggestief, sober en sereen, op het spookachtige af. Alsof de Frans-Senegalese regisseuse meer naar de ascetische parabels van Robert Bresson dan naar 12 Angry Men of The Verdict heeft gekeken en het true-crimegenre een nieuw vocabularium wil geven.
In de beklaagdenbank zit Laurence Coly, een moderne Medea die de gruwelijkste misdaad denkbaar heeft begaan – ze heeft haar eigen kind vermoord – maar desondanks niet schuldig pleit. Ook al is ze schuldig. Jaren geleden kwam de welopgevoede en eloquente jonge vrouw vanuit Senegal in Frankrijk aan met de droom om filosofe te worden. Alleen muteerde die droom tot een nachtmerrie, door haar troebele familiegeschiedenis, door haar affaire met de veel oudere, gehuwde, blanke man die haar zwanger maakte en door andere demonen. Ingebeelde en andere.
Het zorgde ervoor dat Laurence, een ziel die zwerft tussen klassen en culturen, een verborgen, onderdrukt en diep ongelukkig leven leidde dat ze haar dochtertje absoluut wilde besparen. Met alle gruwelijke gevolgen van dien. Het is een getuigenis die bij Rama – een intellectuele met Senegalese roots die de rechtszaak van nabij volgt – allerlei vragen triggert. Over familie en identiteit, over schuld en boete, over vrouw en moeder zijn, vragen die niet zomaar te beantwoorden vallen. Ook niet door de toeschouwer.
Alle vertrouwde ingrediënten van het klassieke courtroomdrama zijn aanwezig. Maar Diop en cameravrouw Claire Mathon, die eerder een voile van mysterie drapeerde rond Atlantique, Portrait de la jeune fille en feu en Spencer, presenteren de casus als tableaux vivants. Als middeleeuwse iconen haast, waarbij Laurence in een goudgeel aura baadt en Rama in grauw, natuurlijk licht.
Het is alsof Diop de rauwe realiteit van het Noord-Franse stadje Saint-Omer – waar de rechtszaak in 2016 plaatsvond – laat botsen op een hogere, metafysische werkelijkheid. Zoals Pier Paolo Pasolini ook zijn Medea-verfilming (waarvan op het einde trouwens een fragment is te zien) in aards realisme drenkte.
Het zorgt ervoor dat de film, met zijn stoïcijnse stijl, verheven muzikale intermezzi en procedurele structuur, iets intiems en cerebraals tegelijk heeft. Langzaam begint zich een dialoog te ontspinnen tussen de film die je effectief voor je ogen ziet en diegene die zich na het zien en horen van Laurences hartverscheurende maar onderkoeld gebrachte getuigenis in je hoofd afspeelt. Dat effect wordt bovendien nog vergroot door het spel van de acteurs – Kayije Kagame als het morele kompas Rama en de lumineuze Guslagie Malanda als de getroebleerde Laurence – die uiterlijk onthecht lijken, maar vanbinnen branden van passie, schuldgevoelens en existentiële twijfels.
Een complex, indringend, bijna behekst rechtbankdrama waar geen enkele cinefiel ‘objection, Your Honor!’ kan tegen roepen, in Venetië dan ook terecht veroordeeld tot de Zilveren Leeuw en op Film Fest Gent tot beste film.
Bijdrage: op vertoon van je geldige Oeverlidkaart koop je van de verantwoordelijke een filmticketje dat normaal € 7 kost i.p.v. het standaardtarief van €12,35.
Na de film gaan we samen nog iets drinken in de buurt.
Afspraakuur : 19u
Afspraakplaats : UGC, Van Ertbornstraat 17, Antwerpen. Rechts van de kassa's!
Wegwijzer : Door het feit dat UGC gelegen is aan de Van Ertbornstraat 17, een zijstraat van De Keyserlei, is het zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, tram, bus). Met je filmticket kan je ook goedkoper parkeren in de ondergrondse, bewaakte parking De Keyser aan de Van Ertbornstraat (net naast de inkom van de UGC)! Valideer je parkingticket op de verdieping.
Aanvangsuur : 19u15
Info : Luc F - 0484 98 38 37 - lucferny@hotmail.com of Ben VdP - 0470 90 24 73 - ben.vanderpoorten@skynet.be.
 VR 09/12/22 Avondje gezelschapsspelen Lier  VR 09/12/22 Avondje gezelschapsspelen Lier
 VR 09/12/22 Avondje gezelschapsspelen Lier Omdat gezelschapsspelen nu eenmaal leuker zijn met meer dan 1 persoon, komen wij bijeen in De Refuge te Lier.
Meebrengen : minstens 1 gezelschapsspel
Afspraakplaats : Café De Refuge, Zimmerplein 12 te 2500 Lier
Afspraakuur : 19u, aanvang 19u15
Info : Lieve J - 0473 28 43 89 - godelieva.jacobs@telenet.be of Marc Van Doninck - 0473 52 42 30
 ZA 10/12/22 Putteke Winter De Schorre (Boom)  ZA 10/12/22 Putteke Winter De Schorre (Boom)
 ZA 10/12/22 Putteke Winter De Schorre (Boom) Provinciaal Recreatiedomein De Schorre organiseert naar goede gewoonte het evenement Putteke Winter. Tijdens Putteke Winter is De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. Verlichte paadjes leiden je opnieuw langs de prachtige natuur van De Schorre, wonderlijke soundscapes en verrassend veel vuur.
Je kan je er ook gezellig opwarmen met iets lekkers om te eten, een glühwein, chocolademelk of jenever en genieten van sfeervolle muziek.
Opgelet, Putteke Winter is een cashless evenement, wat wil zeggen dat betalen enkel kan met bankkaart of door het scannen van een QR code met je smartphone.
Voor Oever kochten we 15 toegangstickets aan € 10,50 (officiële prijs) voor het tijdslot 19u-20u.
De wandeling is ongeveer 2,7 km lang. Je wandelt er ongeveer 1 à 1,5 uur over.
Voorzie warme kledij & warme, gemakkelijke wandelschoenen.
Afspraakuur : 18u45
Afspraakplaats : aan de kassa van de hoofdingang van Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, 2850 Boom waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Met de auto is De Schorre bereikbaar vanaf de A12 (neem afrit 9 Boom) en E19 (neem afrit 8 Rumst). Rij niet naar De Schorre, maar volg de bewegwijzering naar de parkings en de aanwijzingen van de stewards. Je kan parkeren op Parking De Klamp in Boom. Een parkeerplaats kost 3 euro. Een jeton om de parking te betalen kan je kopen op de parking zelf, aan de kassa aan de hoofdingang en aan de kassa op het Vlinderplein. LET OP: Parkeer je in de straten rondom De Schorre, dan riskeer je een boete of takeling! Van parking De Klamp is het nog 10 minuten wandelen tot aan de hoofdingang van De Schorre.
Voor de fietsers is er een grote fietsparking voorzien aan de hoofdingang van De Schorre.
Aanvangsuur : 19u
Reservatie : € 10,50 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 15
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZO 11/12 Tentoonstelling « Joan Miró. De essentie van voorbije en aanwezige dingen » Mons (Bergen) ZO 11/12 Tentoonstelling « Joan Miró. De essentie van voorbije en aanwezige dingen » Mons (Bergen)
 ZO 11/12 Tentoonstelling « Joan Miró. De essentie van voorbije en aanwezige dingen » Mons (Bergen)OOK NIET-LEDEN!
Niet te missen: het productieve en niet-classificeerbare universum van de schilder, beeldhouwer, graveur en keramist Joan Miró te zien in het BAM in Bergen !
Aan de hand van schilderijen, gouaches, tekeningen, keramiek, beeldhouwwerken, persoonlijke voorwerpen of bijzondere monumentale kunstwerken... reist "Joan Miró. The essence of things past and present" door meer dan een halve eeuw van rauwe, soms wilde, maar altijd onverwachte experimenten.
De bezoeker maakt een reis langs een honderdtal originele, kleurrijke, expressieve en energieke werken uit prestigieuze internationale publieke en particuliere collecties, waaronder de Fundació Pilar i Joan Miró (Palma de Mallorca), de Fundació Joan Miró (Barcelona), het Centro de Arte Reina Sofia, het Musée National Picasso-Parijs, de Fondation Maeght en het LaM.
Het bezoek wordt geritmeerd door interactieve apparatuur, zodat bezoekers beter kunnen begrijpen hoe Miró zijn creatieve proces benaderde.
Om de ontdekking uit te breiden, geeft het BAM carte blanche aan een belangrijke figuur in de hedendaagse kunst, Xavier Noiret-Thomé. In navolging van de tentoonstelling laat de beeldend kunstenaar op poëtische wijze de emblematische collecties van het BAM (Museum Schone Kunsten Mons) uit de tweede helft van de 20e eeuw – Fautrier, Alechinsky, Asper Jorne en Peter Saul – herleven en brengt ze in dialoog met zijn persoonlijke werken, waarmee hij op zijn manier Miró's reflectie over kunst en haar wortels voltooit.
We bezoeken de Tentoonstelling « Joan Miró. De essentie van voorbije en aanwezige dingen » met een gids. Voor de gids alleen schrijf je € 11 over op de Oeverrekening. Met een geldige Museumpass moet je geen inkomticket van € 16 betalen. Heb je geen Museumpass? Dan koop je de dag zelf in de Dienst voor Toerisme van Mons een ticketje aan € 16 (jonger dan 60 jaar) of € 12 (vanaf 60 jaar.)
Na de tentoonstelling gaan we in Mons nog samen gezellig ergens iets drinken en/of snoepen vooraleer we huiswaarts keren.
Afspraakuur : 12u15
Afspraakplaats : aan Oud Berchem Kerk voor Carpool of om 14u ter plaatse in BAM, Rue Neuve 8 in 7000 Mons.
Laat ten laatste op DO 08/12 aan Nicole (nicole@oever.be) weten of je als chauffeur of als passagier naar Oud Berchem Kerk komt.
Je kan ook zeer voordelig met de trein komen. Het treinstation van Mons ligt op 15 minuutjes wandelen van het BAM.
Aanvangsuur : 14u15
Reservatie : € 11 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit. Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.

Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 VR 16/12/22 Kerstmarkt Lier en Lier zingt Kerst  VR 16/12/22 Kerstmarkt Lier en Lier zingt Kerst
 VR 16/12/22 Kerstmarkt Lier en Lier zingt Kerst Vanavond gaan we samen genieten van de kerstsfeer in Lier en we wandelen op de Grote Markt en het Felix Timmermansplein langs meer dan 100 kraampjes met kerstspullen, zelfgemaakte hebbedingetjes en allerlei lekkers en vanaf 20 u kunnen we op de Grote Markt, samen met het koor, de sterren van de hemel zingen! Op het programma staan klassieke meezingers zoals ‘Ik hou van u’ of ‘Allemaal’ én kerstliedjes als Last Christmas, Jingle Bells, Stille nacht, Bakske vol met stro…
Uiteraard zullen we ons intussen opwarmen met hartverwarmende drankjes!
Afspraakuur : 19u
Afspraakplaats : aan de Zimmertoren op het Zimmerplein waar Pieter en Nicole iedereen verwelkomen.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
 ZA 17/12/22 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!  ZA 17/12/22 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!
 ZA 17/12/22 Oevers Party Time in DIXIES, Brasschaat OOK NIET-LEDEN! We herhalen de editie van Zaterdag 19/11 met DJ Hans! Het was een TOPPER!!
Dansen brengt mensen bij elkaar en een lekker drankje erbij, en je bent vertrokken tot in de late uurtjes op de dansvloer van DIXIES in Brasschaat en met DJ Hans is de ambiance verzekerd!
Geen excuses om niet te komen!
Toegang vanaf 21 jaar.
Leden Oever € 5 – Niet-leden € 10
Onder de aanwezige leden en niet-leden verloten wij bij de inkom 20 vrijkaarten voor één van de volgende fuiven.
Ben je jarig de dag van de party? Als je dit kan bewijzen, dan krijg je gratis toegang!

Deuren : 22u
Einde : 4u
Alle party's zijn rookvrij!
Afspraakplaats : DIXIES, Pauwelslei 18 2930 Brasschaat.
Aanvangsuur : vanaf 22u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Waag je kans om een vrijkaart te winnen voor deze party, via onderstaande link!
url Klik hier voor meer info
 ZO 18/12/22 Rubenshuis 'Kom nog een laatste keer bij Rubens over de vloer' Antwerpen  ZO 18/12/22 Rubenshuis 'Kom nog een laatste keer bij Rubens over de vloer' Antwerpen
 ZO 18/12/22 Rubenshuis 'Kom nog een laatste keer bij Rubens over de vloer' Antwerpen Het Rubenshuis sluit de deuren op 9 januari 2023 voor een grondige renovatie die allicht jaren zal duren.
Laatste kans dus om het nog eens te bezoeken.
“Welkom in mijn huis!” Peter Paul Rubens, briljant en veelzijdig kunstenaar, nodigt u uit in zijn stadspaleis in hartje Antwerpen. De meester woont er jarenlang met zijn gezin en schildert met collega’s en assistenten in het atelier dat hij zelf heeft ontworpen. Veel van zijn omvangrijke oeuvre ontstaat hier en inspireert al vierhonderd jaar kunstenaars en kunstliefhebbers wereldwijd. Hij ontvangt er belangrijke opdrachtgevers en koestert er zijn unieke kunstcollectie. Nergens ter wereld is Rubens zo aanwezig als in het Rubenshuis. En u bent zijn gast. Welkom.
Een gids neemt ons mee op sleeptouw voor een prachtige toer door dit stadspaleis.
De rondleiding duurt 1u30.
De prijs van € 12 omvat enkel de bijdrage voor de gids.
De toegang voor houders van een Museumpas is gratis. Anders betaal je € 12.
Geen ticket op voorhand reserveren! Enkel de € 12 overschrijven voor de gids!
Afspraakuur : 14u45
Afspraakplaats : aan de kassa van het Rubenshuis, Wapper 9 2000 Antwerpen waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 15u
Reservatie : € 12 overschrijven voor de gids op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 20
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 24/12/22 Kerstdiner in Restaurant Brasserie Grand Bazaar in Schoten OOK NIET-LEDEN!  ZA 24/12/22 Kerstdiner in Restaurant Brasserie Grand Bazaar in Schoten OOK NIET-LEDEN!
 ZA 24/12/22 Kerstdiner in Restaurant Brasserie Grand Bazaar in Schoten OOK NIET-LEDEN! NOG 3 PLAATSEN!
Een kerstdiner voor Oever organiseren, is altijd een moeilijke opdracht omdat het merendeel van de restaurants op kerstavond gesloten zijn.
Restaurants die wel open zijn, bieden dikwijls alleen afhaalboxen aan of serveren à la carte. Bovendien zijn de prijzen van de kerstmenu's bij restaurants die wel open zijn op kerstavond, dikwijls exuberant hoog.
We hebben, na lang zoeken, toch een restaurant gevonden dat een redelijke prijs vraagt voor een goede kwaliteit: Grand Bazaar in Schoten, een eeuwenoude hoeve, voormalig gekend als 'Ten Weyngaert', die omgetoverd werd tot een heel gezellig en warm Restaurant Brasserie.
De chef biedt het volgende menu aan:
Amuse
***
Bordje van charcuterie
***
Coquilles van de chef
***
Consommé van bospaddenstoelen
***
Hertenkroontjes of Jonge tarbot
***
Kerstdessert

Wil je erbij zijn? Schrijf dan snel over met vermelding Hertenkroontjes of Jonge tarbot.
Niet-leden kunnen ook deelnemen maar betalen € 72.50
Alle dranken zijn naar ieders budget en niet inbegrepen in de prijs.

Afspraakuur : 18u15
Afspraakplaats : Restaurant Brasserie Grand Bazaar, Bredabaan 967, 2900 Schoten (aan de terminus van trams 3 en 2) en aan de halte van bussen 640, 642, 650, 670 (P&R Merksem).
Aanvangsuur : 18u30
Reservatie : € 67,50 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 16
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 31/12/22 NEW YEAR’S EVE 31/12/22 Mortsel OOK NIET-LEDEN!  ZA 31/12/22 NEW YEAR’S EVE 31/12/22 Mortsel OOK NIET-LEDEN!
 ZA 31/12/22 NEW YEAR’S EVE 31/12/22 Mortsel OOK NIET-LEDEN! Het nieuwe jaar inknallen in Bar Patio? Dat kan zeker!
Bar Patio verwelkoment je graag om 19u voor een heerlijk aperitiefje en hapjes met aansluitend een uitgebreid diner, waarna we aftellen en het nieuwe jaar invliegen met een stevig feestje met DJ Stewie!

MENU
Vooraf
Bar Patio's signature sharing dishes

Warm Buffet
varkenstournedos met portosaus
schelvis met citroengras
parelhoenfilet à la champagne
klassiek belgisch wit blauw
warm groentenbuffet
warm sauzenbuffet
diversie aardappelbereidingen
vegetarische of vegan optie op aanvraag bij reservatie

Koud Buffet
uitgebreide tapas (vlees & vis)
winterse paté
gerookte zalm
carpaccio
vitello tonato
uitgebreide salad bar
pastasalades

Dessert
dessertenbuffet van de chef
kaasbordjes

Dranken inbegrepen van 19u tot 00u
cava, aangepaste wijnen, bier van 't vat
frisdranken, waters, koffie & thee
Ben je vegetarisch?
Vermeld dit dan zeker op je overschrijving, dan zorgt Bar Patio voor een aangepast diner!
Afspraakuur : 19u
Afspraakplaats : aan Blauwe Regen 'Bar Patio' Koeisteerthofdreef 125 2640 Mortsel.
Aanvangsuur : 19u
Reservatie : € 120 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen : 50
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Overzicht activiteiten Overzicht activiteiten
 Overzicht activiteitenVR 02/12/22
Praatcafé Mortsel

Samenkomst Wandelvierdaagse tussen Kerst en Oudjaar in Wiltz (Luxemburg) DI 27/12/22 -> VR 30/12/22

ZA 03/12/22
Filmavond Kinepolis Antwerpen

ZO 04/12/22
Wandeling te Molenbeek, fruit en biekes (19,5 km)

Wandelen langs de abdij van Westmalle (± 8 km)
Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen: DE SCHOONSTE TOUR Enkel Oeverleden! *** VOLZET

Bezoek aan DeSingel met gids van Expeditie De Stad Antwerpen OOK NIET-LEDEN!
DI 06/12/22
Dinsdagavondfilm Saint-Omer (Alice Diop) 5* UGC Antwerpen
VR 09/12/22
Oevercafé Mortsel

Avondje gezelschapsspelen Lier

ZA 10/12/22
Putteke Winter De Schorre (Boom)
Noordteater The Elephant Man (Bernard Pomerance) Antwerpen *** VOLZET

ZO 11/12/22
Tentoonstelling « Joan Miró. De essentie van voorbije en aanwezige dingen » Mons (Bergen) OOK NIET-LEDEN!

VR 16/12/22
Kerstmarkt Lier en Lier zingt Kerst

Praatcafé Mortsel

ZA 17/12/22
Oevers Party Time in DIXIES met DJ Hans, Brasschaat OOK NIET-LEDEN!

ZO 18/12/22
Rubenshuis 'Kom nog een laatste keer bij Rubens over de vloer' Antwerpen

VR 23/12/22
Oevercafé Mortsel

Kerstconcert Antwerp Symphony Orchestra in Carolus Borromeuskerk Antwerpen *** VOLZET

ZA 24/12/22
Kerstdiner in Restaurant Brasserie Grand Bazaar in Schoten OOK NIET-LEDEN! NOG 3 PLAATSEN!

ZO 25/12/22
Kerstwandeling Peerdsbos Schoten-Brasschaat (± 8 km) Enkel Oeverleden!

DI 27/12/22
Wandelvierdaagse tussen Kerst en Oudjaar in Wiltz (Luxemburg) Enkel Oeverleden! *** VOLZET

VR 30/12/22
Oevercafé Mortsel

ZA 31/12/22
NEW YEAR’S EVE 31/12/22 Mortsel OOK NIET-LEDEN!
url Klik hier voor meer info