Woensdag 19 januari 2022Ardennenweekend met verblijf in Hôtel Chalet-sur- Lesse in Maissin van VR 25/02 tot ZO 27/02/22   
 Ardennenweekend met verblijf in Hôtel Chalet-sur- Lesse in Maissin van VR 25/02 tot ZO 27/02/22 Ardennenweekend met verblijf in Hôtel Chalet-sur- Lesse in Maissin van VR 25/02 tot ZO 27/02/22
 Ardennenweekend met verblijf in Hôtel Chalet-sur- Lesse in Maissin van VR 25/02 tot ZO 27/02/22Enkel Oeverleden! COVID SAFE TICKET verplicht!

Voor dit Ardennenweekend kozen we voor Oever het heel knus en gezellig 3*** Hôtel Chalet-sur-Lesse in Maissin, nabij Paliseul.
Chalet-sur-Lesse wordt al bijna 18 jaar uitgebaat door een Vlaamstalige eigenaar.
Het hotel is gelegen in het prachtig natuurgebied van de Vallei van de Haute Lesse en het is een warme must om hier te logeren.
Vanuit Maissin zijn er zeer mooie wandelroutes om erop uit te trekken in de ongerepte natuur.
Luc Ferny zal de uitwerking en de leiding van de wandelingen op zich nemen zodat de deelnemers ten volle zullen kunnen genieten van de natuur.

Ook mountainbikers kunnen hier aan hun trekken komen.
Op 6 km van Maissin ligt het klein en gezellig boekendorpje Redu.
Sinds Pasen 1984, toen in de Ardennen de eerste markt van zeldzame en tweedehandsboeken werd gehouden, verwelkomt Redu boekenliefhebbers uit de hele wereld. Een van de sleutels tot het succes is de prachtige ligging in een rijk begroeide natuur. Vandaar dat men er op elk moment van het jaar kan wandelen in de straten van het dorp en in de omringende bossen.
Redu telt nu een vijftiental boekhandels die gespecialiseerd zijn in de meest uiteenlopende onderwerpen in verschillende talen: natuur, literatuur, geschiedenis, reisverhalen, muziek, archeologie, stripverhalen, kinderboeken, enz.
Je vindt er ook ambachtslieden, winkeltjes, tijdelijke tentoonstellingen en cafeetjes.
 Verblijf Verblijf
 VerblijfMet Oever verblijven we in het mooie en warme Hôtel Chalet-sur-Lesse waar je helemaal tot rust kan komen.
De mooi ingerichte kamers zijn zeer comfortabel. Elke kamer beschikt over een badkamer, een toilet, een wekradio, een TV, een haardroger, handdoeken en badproducten.
Roken en eten in de kamer is niet toegestaan.
Vanuit de kamer heb je een schitterend uitzicht over de mooie omgeving. De rust, de natuur en de hartelijke sfeer garanderen een goede nachtrust.
Het hotel beschikt ook over een smaakvol ingericht salon en wanneer de openhaard brandt, ondervinden we zeker en vast de gezelligheid die een koude winter met zich mee kan brengen.
Gratis parkeergelegenheid en wifi beschikbaar. Er is ook een sauna aanwezig tegen betaling.
We verblijven in het hotel op basis van kamer en ontbijt. Voor ’s middags krijgen we een lunchpakket mee van het hotel. Vrijdagavond en zaterdagavond gaan we samen op restaurant.
We reserveerden 8 twin kamers en 4 singlekamers voor Oever.
Er kunnen dus maximum 20 Oeverleden mee waarvan maximum 2 Oeverkoppels.
 Hoe ziet het weekend eruit? Hoe ziet het weekend eruit?
 Hoe ziet het weekend eruit?Vrijdag is iedereen welkom in het hotel vanaf 15u.
Om 19u gaan we samen eten om met elkaar kennis te maken. Na het avondeten maken we de afspraken voor zaterdag en genieten samen nog even na.
Zaterdag vertrekken we na het ontbijt met Luc en met ons lunchpakket voor een mooie, ontspannende dagwandeling. Wie niet mee gaat wandelen, kan kiezen voor een bezienswaardigheid in de buurt: Saint-Hubert, het kasteel van Lavaux Sainte-Anne, …
Terug in ons hotel, kunnen we in het knusse salon genieten van een drankje om ons op te warmen.
Om 19u gaan we weer samen lekker eten op restaurant
Na het avondeten maken we de afspraken voor zondag en genieten samen nog even na.
Zondag na het ontbijt, vertrekken we met Luc en met ons lunchpakket voor een mooie, ontspannende wandeling. Wie niet mee gaat wandelen, kan kiezen voor een bezienswaardigheid in de buurt: het boekendorp Redu, Saint-Hubert, het kasteel van Lavaux Sainte-Anne, …
Rond 16u keren we ontspannend terug na een aangenaam weekend.
PS: het programma is steeds onder voorbehoud
 Prijs en reservatie Prijs en reservatie
 Prijs en reservatiePrijs : € 219 in een 2-persoonskamer of € 299 in een 1-persoonskamer
Inbegrepen:
- twee overnachtingen in Hôtel Chalet-sur-Lesse op basis van kamer + ontbijt
- 2 x lunchpakket
- 2 x etentje in restaurant (drank niet inbegrepen)
- verblijfstaks
Reservatie: na betaling van het voorschot van € 69 (2-persoonskamer) of € 99 (1-persoonskamer) op Oeverrekening BE07 7310 3573 4266 met vermelding van je lidnummer en Ardennenweekend Maissin.

Het saldo dient uiterlijk op 01/02/22 op de Oeverrekening te staan.
 Bijkomende info Bijkomende info
 Bijkomende infoSamenkomst deelnemers: vrijdagavond 11/02/22 om 20u in Sportcentrum TC Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel.
Hier wordt afgesproken voor de carpooling en de kamerindeling. Je maakt dan ook kennis met de andere deelnemers! Belangrijk dus dat je aanwezig bent op de samenkomst! Indien je echt niet kan komen, dan verwittig je op voorhand Pieter (0478 54 54 54 / pieter@oever.be) of Nicole (0475 59 56 11 / nicole@oever.be).
Afstand Berchem – Maissin: ± 164 km (1u42 zonder enige file)
Begeleiding: Pieter & Nicole
Begeleiding wandelingen: Luc Ferny
Bijkomende informatie:
Pieter 0478 54 54 54 of pieter@oever.be