Vrijdag 17 september 2021Nieuwsbrief week 37   
 ZA 25/09/21 Oevers Party Time met Covid-Safe ticket in Le CirQ in Hoogstraten ZA 25/09/21 Oevers Party Time met Covid-Safe ticket in Le CirQ in Hoogstraten
 ZA 25/09/21 Oevers Party Time met Covid-Safe ticket in Le CirQ in HoogstratenOOK NIET-LEDEN!

EERSTE OEVERPARTY na versoepeling Coronamaatregelen: Le CirQ in Hoogstraten!
Le CirQ was oorspronkelijk een oude cinemazaal die deel uitmaakte van de ROMA-bioscopen. Een aantal jaren geleden werd deze compleet gerestaureerd tot een theaterzaal met verschillende mogelijkheden.
Af en toe worden er in Le CirQ publiekelijke clubfeestjes gegeven en ook Oeverparty's!
Kom in deze unieke locatie ongedwongen dansen en feesten op de grootste hits van vroeger en nu, geheel in zijn eigen stijl aan elkaar gemixt door DJ Bjorn.
Sfeervolle verlichting, leuke mensen, dranken aan democratische prijzen en de gevarieerde muziekmix zorgen telkens weer voor een geweldige ambiance op de Oeverparty's!
Toegang vanaf 25 jaar.
Leden Oever € 6 – Niet-leden € 11 (toilet inbegrepen!)
Onder de aanwezige leden en niet-leden verloten wij bij de inkom 20 vrijkaarten voor één van de volgende fuiven.
Alle party's van Oever zijn ROOKVRIJ!

Deuren : 21u
Einde : 4u
Er zal je enkel toegang verleend worden tot LeCirQ na controle van je Covid Safe Ticket + je identiteitskaart!
Enkel indien je QR-code groen kleurt bij de controle aan de ingang, heb je toegang tot de feestzaal Le CirQ.
Wie komt in aan­mer­king voor een Co­vid Safe Tic­ket?
Je krijgt een geldig Covid Safe Ticket in één van de volgende situaties:
- je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt;
- je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden;
- je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
- je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.
Heb je je Covid Safe Ticket nog niet en kom je ervoor in aanmerking? Je kan bellen naar het nummer 078 78 78 50 (alle werkdagen van 09u tot 19u) en je rijksregister invoeren. Normaal krijg je dan binnen de week je Covid Safe Ticket opgestuurd naar je postadres.
Een sneltest is niet geldig!
Afspraakplaats : Le CirQ, Gravin Elisabethlaan 1, 2320 Hoogstraten.
Het centrum van Hoogstraten ligt niet ver van de autostrade E19 Antwerpen-Breda.
Aanvangsuur : vanaf 21u
Info : Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Maak kans op een vrijkaart via onderstaande link!
url Klik hier voor meer info
 VR 01/10/21 Theater De Vijfde van Ludo Wilrijk Enkel Oeverleden! VR 01/10/21 Theater De Vijfde van Ludo Wilrijk Enkel Oeverleden!
 VR 01/10/21 Theater De Vijfde van Ludo Wilrijk Enkel Oeverleden!Met Frank Focketyn, Evgenia Brendes die in Over Water speelde! en Philippe Thuriot
“Meneer? Ik ga even door uw papieren, goed? Van Beethoven? Cool zeg… is dat niet die van die muziek?!”
Die van die muziek… daar gaan we weer. Al van kindsbeen af hangt de schaduw van z’n gevierde oudovergrootoom over Ludo. Ludwig van - de grote Duitse componist. Een naam die deuren opent zou je denken. Achterachterachterkleinneef Ludo is echter een mislukte, verslagen man. Geen familie, gescheiden, muziekcarrière onbestaande. Opgevist uit het kanaal, met een delirium, ontwaakt Ludo in opvangcentrum ‘Het Beloofde Land’, een accordeon en wat partituursnippers als enig bezit.
Hoe vriendelijk de über-positieve verpleegster Stacey hem ook bejegent, Ludo reageert niet. Zodra hij de kans ziet, probeert Ludo zich van kant te maken. Maar zelfs daar slaagt hij niet in. Componeren, dat was Ludo’s grote droom. In z’n kamertje van eenzame opsluiting overschouwt hij het resultaat: zestig jaar frustratie en maar vier composities, aan flarden gescheurd. Zijn privéleven ligt nog meer aan diggelen, alleen pijnlijke herinneringen en desillusies kwellen de man. Maar Ludo zal de confrontatie met zijn verleden móeten aangaan wil hij krijgen waar hij zo naar verlangt: rust.
Niemand kan voorzien dat Stacey en haar nieuwsgierige zoontje Alex hierin een onmisbare rol zullen spelen en dat Ludo al z’n krachten tezamen zal moeten rapen om nog één nieuw stuk te schrijven: Requiem, opus 5. Het zeemzoete gezegde ‘scherven brengen geluk’, is dan misschien toch niet zo naïef.
De Vijfde van Ludo is een voorstelling geïnspireerd door Ludwig van Beethoven, over onvervulde dromen en doof zijn voor elkaar.
De toeschouwer wordt meegesleurd in de emotionele rollercoaster van twee eenzame mensen op zoek naar een klein beetje liefde en geluk in een keiharde wereld die nooit naar hen luistert. Deze muzikale dramedie vol menselijk gestuntel en donkere humor belooft ook wat troost: “Want Ludo, wij hebben altijd nog de muziek!”.

Voor deze voorstelling heb je enkel een mondmasker nodig.
Een mondmasker blijft verplicht als je in het gebouw rondloopt (bij aankomst, naar de toog, naar de zaal, toilet etc). Wanneer je neerzit in de foyer of zaal mag je het mondmasker afnemen. In de zaal gelden er geen afstandsregels meer maar tot 1 oktober zijn er maar 200 toeschouwers toegelaten!
De toog is opnieuw geopend voor en na de voorstellingen. Je kan opnieuw aan de bar bestellen. Draag wel je mondmasker als je rondloopt, aanschuift en bestelt aan de toog.
Afspraakuur : 19u45
Afspraakplaats : CC De Kern, Kern 18 te 2610 Wilrijk
Aanvangsuur : 20u15
Reservatie : € 13 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter - 0478 54 54 54 - pieter@oever.be.
Max. personen : 10
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 DO 07/10/21 Theater EWT 'Wij samen' Deurne Enkel Oeverleden! NOG 1 PLAATS! DO 07/10/21 Theater EWT 'Wij samen' Deurne Enkel Oeverleden! NOG 1 PLAATS!
 DO 07/10/21 Theater EWT 'Wij samen' Deurne Enkel Oeverleden! NOG 1 PLAATS!Op vraag van vele toeschouwers en omdat EWT blijft geloven in de schoonheid van dit grootste EWT-succes in 25 jaar, brengen ze, 21 jaar na de creatie en 10 jaar na de laatste herneming, opnieuw deze prachtige komedie over de vriendschap tussen een vader en zoon. Ze hebben beiden hun kleine en grote verlangens, gebreken en onzekerheden maar hun vriendschap en sterke band is nooit kapot te krijgen, wie of wat er ook tussen hen probeert te komen.
Auteur: David Stevens
Regisseur: Denise Daems (✝)
Coaching: Theo Van Baarle
Acteurs: Frédéric Celini, Frank De Kaey, Annik Pauwels, Thomas Van Goethem
Na de voorstelling drinken we samen nog iets in de bar.
Afspraakuur : 19u45
Afspraakplaats : aan de kassa van EWT Theater, Hertstraat 2 2100 Deurne.
Aanvangsuur : 20u15
Reservatie : € 20 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : Pieter - 0478 54 54 54 - pieter@oever.be.
Max. personen : 10
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 VR 08/10/21 Etentje in Présence (5 gangen) Schoten OOK NIET-LEDEN!  VR 08/10/21 Etentje in Présence (5 gangen) Schoten OOK NIET-LEDEN!
 VR 08/10/21 Etentje in Présence (5 gangen) Schoten OOK NIET-LEDEN! Vanavond genieten we van een heerlijk 5-gangendiner in het uitstekende restaurant Présence in Schoten.
Présence serveert ons een uiterst verfijnde en uitgekiende Belgische en Franse keuken in een sfeervol en huiselijk ingericht restaurant met loungebar.
Puur, lekker en vers: Chef Steve Van den Heuvel laat ons kennis maken met zijn bijzondere smaken van vlees en vis en een uitgebreide wijnvoorraad. Kom samen met Oever genieten van zijn gastronomische gerechten!
De chef stelt ons het volgende menu voor:
Amuses van de chef
***
Carpaccio van Holsteiner rund met oude Parmezaanse kaas
***
Velouté van seizoensgroenten
***
Sorbet
***
Wilde zeebaars, op vel gebakken, compote van tomaat, jus van Pomodori, rozemarijnaardappel & mousseline saus
OF
Parelhoen suprême, traag gegaard, kalfsjus, seizoensgroenten, ovengegaarde aardappeltjes
***
Crema Catalana
Alle dranken zijn voor eigen rekening en naar ieders budget.
Niet-Oeverleden kunnen ook deelnemen maar betalen € 48 i.p.v. € 43.
Vermeld op je overschrijving: zeebaars of parelhoen!
Afspraakuur : 18u45
Afspraakplaats : in de veranda van restaurant Présence, Brechtsebaan 277 te 2900 Schoten waar Pieter & Nicole iedereen verwelkomen.
Aanvangsuur : 19u
Reservatie : € 43 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Niet-leden vermelden i.p.v. lidnummer, hun mailadres en gsm-nummer.
Info : Pieter - 0478 54 54 54 - pieter@oever.be.
Max. personen : 16
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 ZA 23/10/21 Noordteater 'Een Vreemd koppel' Antwerpen  ZA 23/10/21 Noordteater 'Een Vreemd koppel' Antwerpen
 Het appartement van Oscar Wuyts, in een van de blokken op Linkeroever, is de verzamelplaats van een groep vrienden, die elke vrijdagavond bij elkaar komen om te pokeren. Oscar is gescheiden en lijkt zich, afgezien van het feit dat hij een enorme chaoot is, redelijk goed te kunnen redden in zijn eentje. Als een van de vrienden, Felix Van Deuren, ook gaat scheiden, stelt Oscar Felix voor bij hem in te trekken tot die een eigen stek gevonden heeft. Alle vrienden, Oscar zelf ook, zijn namelijk bang dat Felix de scheiding niet aan kan en rare dingen zal gaan doen. Grotere tegenpolen als Oscar en Felix zijn echter niet denkbaar en het duurt dan ook niet lang voordat de bom barst tussen het neurotische kasplantje Felix en de rommelige vrijbuiter Oscar. De directe aanleiding hiertoe wordt gevormd door de twee zussen die ook in het appartementsgebouw wonen. Oscar heeft zijn zinnen op hen gezet, maar wordt hierin danig gedwarsboomd door Felix. Uiteindelijk is bij Oscar de maat vol en zet hij Felix gewoonweg buiten.
Auteur: Neil Simon
Genre: Komedie
Vanavond is het première!
Inbegrepen: inkom, een drankje tijdens de pauze, een receptie met cava en hapjes na de voorstelling, gratis vestiaire en programmaboekje.
De tickets kosten normaal € 22. Afspraakuur : 19u45
Afspraakplaats : aan de kassa van het Noordteater, Sint Nicolaasplaats 3-6, Antwerpen waar Leo & Anita iedereen verwelkomen.
Het NOORDTEATER is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Door de centrale ligging ligt het op wandelafstand van alle belangrijke tram- en bushaltes.
Trams:
Tram 11 stopt voor de deur; tram 7 achter de hoek. Tram 3, 5, 9 en 15 stoppen in Premetrostation Meir dat op wandelafstand ligt van het theater.
Bussen:
De Rooseveltplaats en de Groenplaats liggen vlakbij. Vanuit die 2 busstations heb je rechtstreeks verbindingen met alle randgemeenten.
Aanvangsuur : 20u15
Reservatie : € 19 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info : LeoG - 0472 38 25 48.
Max. personen : 10
Annulatie : Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Overzicht activiteiten Overzicht activiteiten
 Overzicht activiteitenVR 17/09/21
Een weekendje aan zee in De Panne *** VOLZET
Oevercafé Mortsel

Praatcafé Mortsel GEANNULEERD!

ZA 18/09/21
Fietstocht vanuit Mechelen (± 42km) Reserveer via mail. Enkel Oeverleden!

ZO 19/09/21
Wandeling te Bierbeek: Walkers are forever (18km) Reserveer via mail. Enkel Oeverleden!

Wandelen in het Grenspark te Ossendrecht NL (± 12 km) Enkel Oeverleden!

DI 21/09/21
Pétanque Wommelgem

TABOE Philippe Geubels Arenberg Antwerpen OOK NIET-LEDEN! *** VOLZET
Badminton Kessel

WO 22/09/21
Avondlijke wandeling in Borsbeek (5 km) Reserveer via mail. Enkel Oeverleden!

ZA 25/09/21
Oevers Party Time verplicht met Covid-Safe ticket + identiteitskaart in Le CirQ in Hoogstraten OOK NIET-LEDEN!

ZO 26/09/21
Mooie natuurwandeling in het Maarkedal (Ronse) (22 km) Reserveer via mail! Enkel Oeverleden!

DI 28/09/21
Onvergetelijke rondreis door het prachtige Andalusië OOK NIET-LEDEN! *** VOLZET
url Klik hier voor meer info