Vrijdag 16 april 2021Nieuwsbrief week 15   
 ZA 17/04 Minigolf spelen in Antwerpen Reservatie via mail! Enkel Oeverleden! ZA 17/04 Minigolf spelen in Antwerpen Reservatie via mail! Enkel Oeverleden!
 ZA 17/04 Minigolf spelen in Antwerpen Reservatie via mail! Enkel Oeverleden!NOG 1 PLAATS
We houden het vandaag bij een leuke sportieve ontspanning. De bedoeling is het parcours van 18 holes met zo weinig mogelijk slagen af te leggen. Iedereen kan aan dit spannende spel mee doen. Maximum 20 deelnemers (groepen van 4 personen).
Alles is corona-proof: we spelen in groepjes van vier personen. De cafetaria is open als take-away.
Nadien kunnen we nog – bij voldoende energie? - een wandeling maken in de nabije parken Den Brandt, Middelheimpark en Nachtegalenpark.
Bijdrage: € 5 per persoon en € 4,5 vanaf 10 personen Meld je, met je lidkaart in de hand, spontaan aan bij de verantwoordelijke voor controle.
Hou altijd minstens 1,5 meter afstand en draag een mondmasker als er niet voldoende afstand kan worden gehouden!
Om mee te kunnen minigolven, moet je reserveren per mail naar nicole@oever.be en dit uiterlijk tegen zaterdagmorgen 17/04 om 11u. Schrijf in je mail je lidnummer, minigolf met de juiste datum. Enkel de leden die op tijd reserveerden en op de reservatielijst staan, kunnen deelnemen.
Afspraakuur : 15u
Afspraakplaats : Antwerp Midget Golf Club, Eglantierlaan 6 in 2020 Antwerpen (Nachtegalenpark), vlakbij Antwerpse Ring en A-12. Voldoende parkeergelegenheid in de buurt.
Info : Luc VDW - 0477 93 52 94 - luc.van.den.weygaert@telenet.be of Mon V - 0485 54 84 40.
Max. personen : 20 in groepjes van 4 personen
 Nieuw programma van Woestijnvis over singles Nieuw programma van Woestijnvis over singles
 Nieuw programma van Woestijnvis over singlesWij kregen van Productiehuis Woestijnvis de vraag om via onze kanalen mee te zoeken naar jonge singles om deel te nemen aan hun nieuw programma.
Productiehuis Woestijnvis werkt momenteel aan een nieuw programma omtrent singles. Binnenkort staat een proefaflevering gepland. Hiervoor zijn ze op zoek naar verschillende jonge singles (20 – 55 jaar) die ervoor openstaan nieuwe mensen te ontmoeten (ze moeten niet per se actief op zoek zijn, maar de zin om andere singles te ontmoeten moet er wel zijn). Woestijnvis houdt eraan vast om hun programma’s op een menselijke, respectvolle en smaakvolle manier te brengen. Om dit te doen slagen, zijn de juiste kandidaten van groot belang.
Ze zijn vooral op zoek naar mondige en enthousiaste vrijgezellen die zin hebben in dit avontuur. Ze zoeken zowel vrijgezelle mannen als vrouwen.

SINGLES GEZOCHT VOOR PROEFOPNAME VAN NIEUW PROGRAMMA
Woestijnvis zoekt nieuwsgierige singles voor een vrolijke zoektocht naar een ideale date!
Ben jij tussen 20-55 jaar en vrijgezel? Stel jezelf aan ons voor (met foto) via singles@woestijnvis.be en sta binnenkort aan de voordeur van jouw nieuwe liefde!