Maandag 09 november 2020Hoe gaat het met jullie allemaal?   
 Positief blijven denken! Positief blijven denken!
 Positief blijven denken!Beste Oeverleden,
Oever kan de veiligheid van de Oeverleden in deze coronatijden niet waarborgen. Daarom hebben we besloten om voorlopig geen wandelingen of fietstochten op het programma van Oever te zetten.
Het zijn nu zeer moeilijke tijden voor ons allemaal in een periode waarin je zo weinig mogelijk sociale contacten mag hebben. Er kan veel niet maar jullie moeten blijven kijken naar wat nog wel kan! Spreek jullie Oevervrienden en Oevervriendinnen aan om met jullie te gaan wandelen of fietsen (wel met maximum 4 personen gaan wandelen of fietsen!). Doe die wandeling rustig, op afstand van elkaar en met mondmasker indien nodig.
Of neem contact op met je Oevervriendinnen en Oevervrienden: stuur mailtjes of kaartjes, berichtjes via WhatsApp, bel ze even en jullie zullen zien hoe enthousiast de reacties zullen zijn!
Sluit je aan bij de gesloten groep van Oeverleden op Facebook. Stuur een vriendschapsverzoek naar https://www.facebook.com/people/Nicole-Shames/100010217047206 of zoek vanuit je eigen Facebookpagina naar ‘Nicole Shames Oever’ . In beide gevallen kom je op de Facebookpagina terecht vanwaar je een vriendschapsverzoek kan verzenden. Vandaar zal je een vriendschapsverzoek van de gesloten groep ‘Leden van Oever’ krijgen.
Met Oever blijven we aan jullie zijde tot we opnieuw veilige activiteiten kunnen organiseren voor jullie!
Er komt heus wel een einde aan deze periode! Laat ons allemaal hoopvol vooruitkijken!
Hou jullie veilig!
 Hernieuwing lidmaatschap Hernieuwing lidmaatschap
 Hernieuwing lidmaatschapIndien je lidmaatschap binnenkort gaat vervallen, dan krijg je van Oever een brief met een herinnering om je lidgeld van € 58 te hernieuwen. Stort die € 58 nog vóór de vervaldatum van je lidmaatschap op de Oeverrekening BE07 7310 3573 4266 met vermelding 'Hernieuwing lidgeld'.

Je Oeverlidmaatschap wordt dan nadien automatisch verlengd met 4 maanden GRATIS. Je betaalt dan € 58 voor 16 maanden in plaats van 12 maanden. Voorwaarde is wel dat dit voor een aaneensluitende periode is! Dit geldt voor alle leden die hun lidgeld verlengen tussen 1 mei 2020 en 30 april 2021.
Voorbeeld: je lidmaatschap vervalt op 1 december 2020. Je hernieuwt je lidmaatschap van € 58 vóór 1 december 2020 en dan ben je lid tot 1 april 2022 in plaats van 1 december 2021. Dus voor € 58: 16 maanden in plaats van 12 maanden!

Op 16 mei werd hier reeds een nieuwsflash voor gestuurd:
En we hebben ook goed nieuws: het Oeverlidmaatschap is verlengd met 4 maanden voor alle leden die hun lidgeld verlengen tussen 1 mei 2020 en 30 april 2021. Je betaalt dan € 58 voor 16 maanden in plaats van 12 maanden. Voorwaarde is wel dat dit voor een aaneensluitende periode is!
Meerdere leden interpreteerden de nieuwsflash foutief en dachten dat ze hun lidgeld pas na 4 maanden na het verval van hun lidmaatschap moesten betalen. Geen probleem! Stel dat jullie lidgeld intussen al vervallen is, hernieuw het nu aan € 58 en jullie kunnen nog altijd profiteren van die 4 maanden gratis! Uiteraard kunnen jullie dan ook weer op het ledenluik en op de gesloten Facebookgroep van de leden van Oever.
Het lidgeld voor nieuwe leden is € 68.
 .