Donderdag 30 juli 2020Oeveractiviteiten in Coronatijd   
 Oeveractiviteiten in Coronatijd Oeveractiviteiten in Coronatijd
 Oeveractiviteiten in CoronatijdBeste Oeverleden,
Pieter en ik hebben de 4 laatste dagen het nieuws gevolgd i.v.m. met de nieuwe Coronagolf en het onvoorstelbaar hoog aantal besmettingen, vooral in Antwerpen. We zijn, zoals velen, ongelooflijk bezorgd voor jullie, voor onze medewerkers en voor de anderen.
Alle Coronamaatregelen moeten we zeer nauwgezet respecteren en zeker geen achterpoortjes zoeken om de regels te omzeilen.
Voor onze leden zijn sociale contacten essentieel! Bijgevolg zullen we, in de mate van het mogelijke, activiteiten blijven organiseren (enkel voor Oeverleden) rekening houdend met de Coronamaatregelen opgelegd door de Veiligheidsraad en de bijkomende maatregelen van de provincie Antwerpen.

Aan de sportieve activiteiten (wandelen, fietsen, badminton, minigolf die allemaal binnen de provincie Antwerpen moeten gehouden worden voor Oever), kunnen er maximum 10 Oeverleden deelnemen. Ze moeten allemaal op voorhand reserveren (behalve voor de badminton) via nicole@oever.be. Ze moeten allemaal verplicht een afstand houden van 1m50 en zijn verplicht om de hele tijd een mondmasker te dragen. Samen iets gaan drinken of iets gaan eten erna kan maar aan tafels van maximum 4 Oeverleden zodat de afstand van 1m50 gerespecteerd wordt. Tussen de tafels moet er ook 1m50 afstand zijn.
Voor de praatcafés en Oevercafés wordt het gezelschap aan een tafel beperkt tot vier Oeverleden die op 1m50 van elkaar moeten zitten.
Wij rekenen op de burgerzin en verantwoordelijkheidszin van de Oeverleden zodat de activiteiten kunnen blijven doorgaan.
Het is dit of niets!
Samen kunnen we het tij nog keren en deze golf overwinnen maar daar moeten we dan allemaal samen aan werken!
Zorg goed voor jezelf en voor de anderen!
Lieve groetjes,
Pieter en Nicole