Maandag 03 februari 2020VLIEGVAKANTIES 2020   
 CORFU Zaterdag 30/05 - Zaterdag 06/06/20 CORFU Zaterdag 30/05 - Zaterdag 06/06/20
 CORFU Zaterdag 30/05 - Zaterdag 06/06/20Onze eerste vakantie is voorzien in ACHARAVI. Acharavi (Aharavi) is een kustdorp helemaal in het noorden van het eiland Corfu. Het ligt aan de baai van Roda, drie kilometer ten oosten van de badplaats Roda en 37 kilometer van Corfu stad.
De grootste troef van dit vakantiedorp is natuurlijk het heerlijke lange zand- kiezelstrand. Meer dan acht kilometer lang is dit schitterende strand. Langs dit lange strand bevinden zich heel veel leuke restaurants, cafés, bars, souvenirwinkels en minimarkets.
Niet ver van het strand bevindt zich het “oude Acharavi”, een traditioneel Grieks dorpje met authentieke gebouwen. De heuvelachtige omgeving achter Acharavi is idyllisch met dennenbomen en olijfboomgaarden. In deze omgeving kan men heerlijk wandelen en mountainbiken want er zijn veel paden en agrarische weggetjes. Bezienswaardigheden bij Acharavi zijn de Romeinse baden, de Antinioti lagune en de vallei der Nymfen bij de berg Pantokrator.
We verblijven in 4 **** hotel Mareblue Beach in het noorden van het eiland, in een pittoreske baai. Het strand is vlakbij, en een uitstapje naar de naburige dorpjes Kassiopi en Acharavi kan gemakkelijk met de shuttlebus van het hotel. Tennis, beachvolley, minivoetbal of snorkelen, je verveelt je geen moment met de vele activiteiten die het animatieteam voor groot en klein in petto heeft. De lobby, de lobbybar en het hoofdrestaurant werden recent in een mooi nieuw kleedje gestoken, wat het hotel echt een meerwaarde geeft, en ook de reeds vernieuwde kamers zijn een aanrader.
Het hotel is zeer goed aangeschreven en de prijzen zijn interessant. Het is een All-inclusive formule.
We vertrekken vanuit Brussel.
We hebben alvast 9 tweepersoonskamers en 5 single kamers in optie tot en met 11 februari.
Je mag in de loop van deze week een nieuwsflash verwachten met alle info.
 SARDINIE Zaterdag 05/09 - Zaterdag 12/09/20 SARDINIE Zaterdag 05/09 - Zaterdag 12/09/20
 SARDINIE Zaterdag 05/09 - Zaterdag 12/09/20Voor onze vakantie in het najaar opteren we voor het prachtige eiland Sardinië. We verblijven in het middeleeuwse dorp Castelsardo. Hier kijk je je ogen uit! Het ligt hoog op een vulkanische rots aan de golf van Asinara en biedt daardoor een prachtig uitzicht. De stad is heel veelzijdig, je kunt je er dagen vermaken.
Een vakantie in Castelsardo biedt een ideale uitvalsbasis voor vele leuke uitstapjes in de omgeving. De grote stad Sassari, maar ook Porto Torres en het eiland van Asinara met de witte ezeltjes, zijn zeker het bezoeken waard. Nog meer tijd doorbrengen in de omgeving? Stintino, het beroemde zandstrand van Pelosa, Santa Teresa Gallura en Alghero zijn stuk voor stuk adembenemend mooie plekken.
We verblijven in het 4**** Pedraladda Hotel.
Het Pedraladda Hotel is een geweldig 4-sterrenhotel op een prachtige locatie! De kleurrijke huisjes en het middeleeuwse centrum van Castelsardo zijn op loopafstand te bereiken en wat te denken van het uitzicht op zee… Op het zonneterras ervaar je het ultieme vakantiegevoel. Ook hier heb je een prachtig uitzicht op de Golf van Asinara en geniet je van prachtige zonsondergangen.
In het Pedraladda Hotel kom je helemaal tot rust en bovendien geniet je van een All-Inclusive formule.
Het hotel is zeer goed aangeschreven en de prijzen zijn interessant.
We vertrekken vanuit Maastricht en voorzien een transfer per autocar vanuit Antwerpen naar de luchthaven van Maastricht.
We hebben alvast 8 tweepersoonskamers en 5 single kamers in optie.
Je mag in de loop van deze week een nieuwsflash verwachten met alle info.