Woensdag 29 januari 2020Ontspannend weekend Landal Strand Resort Ouddorp Duin (NL) VR 06/03 -ZO 08/03 of MA 09/03/20   
 Ontspannend weekend Landal Strand Resort Ouddorp Duin (NL) VR 06/03 -ZO 08/03 of MA 09/03/20 Ontspannend weekend Landal Strand Resort Ouddorp Duin (NL) VR 06/03 -ZO 08/03 of MA 09/03/20
 Ontspannend weekend Landal Strand Resort Ouddorp Duin (NL) VR 06/03 -ZO 08/03 of MA 09/03/20Enkel Oeverleden!
Op donderdag 30/01 om 18u30 kom je via een Nieuwsflash en via onze website (ledenluik, vakanties) te weten hoeveel je moet overschrijven op de rekening van Coconut Travel BE07 7350 2052 3366 om aan het Ontspannend weekend Landal Strand Resort Ouddorp Duin (NL) van VR 06/03 tot ZO 08/03 of MA 09/03/20 te kunnen deelnemen. Wacht niet tot de Nieuwsflash in je mailbox komt, maar open hem onmiddellijk om 18u30 via de voorpagina van Oever www.oever.be, bij Nieuwsbrieven of meld je om 18u30 als Oeverlid aan op weekends en vakanties.
Tot rust komen in de duinen
Op loopafstand van het strand ligt Landal Strand Resort Ouddorp Duin. Op dit nieuwe park met 249 moderne villa's in een duinlandschap, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland vind je de rust en ruimte die Goeree-Overflakkee zo uniek maakt.
Landal Strand Resort Ouddorp Duin is de perfecte uitvalsbasis voor een actief dagje uit.
Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland is immers veel te beleven. Van pittoreske dorpjes als Ouddorp en Middelharnis, Oude Tonge tot mooie natuurgebieden en bijzondere bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan de visafslag in Stellendam: vissersschepen brengen de gevangen vis naar de haven en alle verse vis komt bijeen in de vismijn. Sorteren, wegen en klaarmaken voor de verkoop. De veiling is een unieke belevenis. Bezoek de steden Zierikzee, Dordrecht en Rotterdam of duik in de waterhistorie van Zeeland met een bezoek aan het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk en Neeltje Jans in Vrouwenpolder.
 Wandelen en/of fietsen Wandelen en/of fietsen
 Wandelen en/of fietsenWandelen
Nabij het park starten diverse wandelingen door de Duinen van Goeree waar stuifduinen, slikken, brede stranden en bos elkaar afwisselen.
De koploper, een wandelroute van 11 km (+ 2de deel mogelijk van 9 km) biedt een fantastisch uitzicht over slikken, gorzen en kronkelende kreken.
Of verken het getijdengebied de Kwade Hoek over onverharde wandelpaden en vlonders en spot de vele vogels en planten die hier leven. Deze wandeling is 4,5 km lang.
We kunnen ook de Grevelingen verkennen.
Het zoutwatermeer Grevelingen tussen Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland kenmerkt zich door haar zilte lucht, unieke flora en fauna op de vele slikken en platen. Op de Grevelingen komt het mooiste van zoet en zout samen.
De natuur heeft hier vrij spel. Op de Punt van Goeree en op de Kabbelaarsbank zijn mooie wandelroutes uitgezet.

Fietsen
Bij Stellendam op zo’n 10 km van het park kwamen zowel de Tour de France als de Giro d’Italia het Deltagebied binnen. Wie van fietsen houdt, is op Goeree-Overflakkee dus aan het juiste adres. Diverse fietsroutes van gevarieerde afstanden voeren ons langs strand, historische monumenten, dijken en natuurgebieden.
Het fietsknooppuntennetwerk op Goeree-Overflakkee is bijna eindeloos: een bewegwijzerd netwerk ‘Van de Punt naar de Plaet’. De routes gaan over zorgvuldig geselecteerde fietspaden. Zo mooi en zo uitgebreid vind je het nergens. Fietsen over oeroude dijken naar bijv. Herkingen, Battenoord en Oude-Tonge of langs Fort Prins Frederik in Ooltgensplaat. Een route langs de molens en de boerderijen is ook heel leuk! En niet te vergeten: fietsen langs de prachtige Noordzeestranden. Je vindt op Goeree-Overflakkee meerdere mooie uitzichtpunten en picknickplaatsen langs bijv. de duinpaden en in de natuurgebieden ‘Kwade Hoek’ en ‘Slikken van Flakkee’.
Op het park zijn fietsen te huur, ook E-bikes.
We kunnen ook genieten van het overdekt zwembad.
Na een actieve dag strijken we neer in onze 2 royale woningen en komen helemaal tot rust tijdens een avondje gourmetten.
 Verblijf: Verblijf:
 Verblijf:Voor dit ontspannend weekendje hebben we 2 ruime, luxueuze villa’s voor 10 personen met telkens 5 slaapkamers (met 2 x 1-persoonsboxsprings), 3 badkamers en 2 toiletten van Landal gehuurd. Er zijn ook 2 sauna’s voor 4 personen en een Sunshower (infrarood).
Er is gratis wifi in de huizen.
Honden zijn niet toegelaten.
 Wat staat er op het programma? Wat staat er op het programma?
 Wat staat er op het programma?Vrijdagnamiddag wordt iedereen verwacht vanaf 16u00. Om 19u breken we gezellig het ijs in 1 van de 2 huizen met de Oever traditional: heel lekker stokbrood, heerlijke kazen en de homemade krabsla en kip curry van Pieter. Om al dit lekkers door te spoelen, is er wijn, water, bier, koffie, thee of pepsi max.
We maken de nodige afspraken voor zaterdag.

Zaterdag na het ontbijt en het klaarmaken van het lunchpakket, vertrekken we met het watertje, het fruitsapje, het snoepje en het stukje fruit dat voor ons klaarstaat voor een dagwandeling of een dagfietstocht. Andere activiteiten zijn ook mogelijk: pittoreske dorpjes als Ouddorp en Middelharnis, Oude Tonge, de visafslag in Stellendam, de steden Zierikzee, Dordrecht en Rotterdam, het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk en Neeltje Jans in Vrouwenpolder.
Terug in de villa, kan je zalig ontspannen of een duikje nemen in het zwembad. Na een lekkere cava als aperitief, volgt er een overheerlijke gourmet met een waaier aan groentjes en sausjes en achteraf nog een toetje.
We maken de nodige afspraken voor zondag.

Zondag heb je weer de keuze uit een aantal activiteiten (zie zaterdag!)
We sluiten dit weekendje af om 17u. met een stukje taart en een koffietje.
Je kan ook tot maandag blijven indien dit te regelen valt met je carpooling!
Zondagavond gaan we samen eten.

Maandag:
De huizen moeten vrij zijn om 10u30.
Bij mooi weer kun je nog een activiteit plannen in de buurt!
 Prijs en reservatie Prijs en reservatie
 Prijs en reservatiePrijs: € ?? voor 2 (of 3) overnachtingen, bedlinnen (de bedden zijn gedekt), toeristenbelasting en toegang tot het zwembad.
Zondag, bij de taart, verrekenen we onder de deelnemers de onkosten van de maaltijden en de drank. Richtprijs € 50 - € 55.
Reservatie na betaling van € ?? op rekening BE07 7350 2052 3366 van Coconut Travel met vermelding van je lidnummer en weekend Landal Ouddorp. Meld je keuze van activiteit op je overschrijving: F (fietsen), W (wandelen), A (andere activiteiten)
Er is plaats voor 20 personen
.
Aan dit weekend mogen maximum 3 Oeverkoppels deelnemen.
 Algemene informatie Algemene informatie
 Algemene informatieSamenkomst deelnemers:
Vrijdag 21 februari om 20u in Sportcentrum TC Blauwe Regen, Koeisteerthofdreef 125, 2640 Mortsel. Op deze avond wordt de huisindeling, de kamerindeling en de carpooling geregeld, wordt het programma toegelicht en maak je tevens kennis met de deelnemers!
Begeleiding: Pieter & Nicole
Begeleiding wandelingen en/of fietstochten is voorzien volgens de interesse van de deelnemers.
Bijkomende informatie:
Pieter 0478 54 54 54 of pieter@oever.be
Annulatievoorwaarden van Coconut Travel
Dit weekend is een realisatie van Coconut Travel met licentie A1275 Bresstraat 14 2018 Antwerpen ism Oever vzw 0478 54 54 54