Woensdag 04 december 2019Warm Winterweekend Landal Coldenhoeve Veluwe (Gelderland NL) VR 24/01 tot MA 27/01/20   
 Warm Winterweekend Landal Coldenhoeve Veluwe (Gelderland NL) VR 24/01 tot MA 27/01/20 Warm Winterweekend Landal Coldenhoeve Veluwe (Gelderland NL) VR 24/01 tot MA 27/01/20
 Warm Winterweekend Landal Coldenhoeve Veluwe (Gelderland NL) VR 24/01 tot MA 27/01/20Verblijf 2 of 3 dagen in Landal Coldenhoeve midden op de Veluwe (Eerbeek, Gelderland NL) van VR 24/01 tot ZO 26/01 of MA 27/01/2020
NOG 6 PLAATSEN! SCHRIJF SNEL IN!
Enkel Oeverleden!

Voor dit warm winterweekend verblijven we in Landal Coldenhove in Eerbeek (NL), midden op de Veluwe. Landal Coldenhove ligt in de Veluwse natuur, in het bos, tussen de wildroosters. We zijn letterlijk omringd door de natuur!
Landal Coldenhoeve is een uitstekend vertrekpunt om de Veluwe te gaan ontdekken. Vanaf het park maken we in de kleurrijke omgeving van de Veluwe prachtige wandelingen in de bossen of over zandverstuivingen. Op het wildobservatiepunt De Elsberg, bovenop het dak van de Veluwezoom, hebben we een goede kans om wild te spotten: reeën, zwijnen of zelfs een roedel edelherten.
In Landal Coldenhoeve is er is ook een overdekt zwembad aanwezig om lekker te ontspannen na de wandelingen! Het park wordt beoordeeld met een 8,3!
Voor ons verblijf huurden we 3 ruime 8-persoons Luxe bungalows met telkens 4 tweepersoonskamers (met twee 1-persoons Auping boxsprings) en 2 badkamers (1 badkamer met bubbelbad en dubbele wastafel en 1 badkamer met ligbad of douchecabine en dubbele wastafel). Haardroger is aanwezig in beide badkamers. Er is ook een sauna. De Wifi is gratis en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst.
Wat kan je verwachten van dit weekend?
1. Gezellig en warm verblijf in de bungalows
2. Ontbijt en avondmaal per bungalow (behalve vrijdagavond en zondagnamiddag!)
3. Wandelen in de Veluwe o.l.v. Luc Ferny
4. Zwemmen in het overdekt zwembad van Landal Coldenhoeve
 Bezienswaardigheden in de omgeving: Bezienswaardigheden in de omgeving:
 Bezienswaardigheden in de omgeving:- Kom met een verrekijker naar wildobservatiepost De Elsberg, een van de twee natuur- en wildobservatieposten in Nationaal Park Veluwezoom. In de schemer verzamelen zich hier edelherten, reeën en wilde zwijnen. Ook vossen, dassen en boommarters komen om voedsel te zoeken. Observatiehut De Elsberg ligt op loopafstand van parkeerplaats De Lange Juffer en staat met bordjes aangegeven.
- Nationaal Park Veluwezoom Rheden: geniet van Nationaal Park Veluwezoom, ruim 5100 hectare bos, heide, zandverstuivingen en statige landgoederen ten oosten van Arnhem (op ± 21 km van Landal Coldenhoeve).
- Loenense waterval: Loenen is een mooie uitvalsbasis voor tochten over de Veluwe. Bezienswaardig is onder meer deze hoogste waterval van het land (op ± 7 km van Landal Coldenhoeve).
- Apeldoorn: op ± 17 km van Landal Coldenhoeve.
- Arnhem: op ± 28 km van Landal Coldenhoeve.
- Burgers' Zoo Arnhem: op ± 28 km van Landal Coldenhoeve.
 Wat staat er op het programma? Wat staat er op het programma?
 Wat staat er op het programma?Vrijdag 24/01 ben je welkom vanaf 16u. Om 19u breken we gezellig het ijs met de Oever traditional: heel lekker stokbrood, heerlijke kazen en de homemade krabsla en kip curry van Pieter. Om al dit lekkers door te spoelen, is er wijn, water, frisdrank, bier, koffie, thee.
Graag op voorhand een seintje indien je later dan 19u toekomt!
We maken de nodige afspraken voor zaterdag.
Zaterdag 25/01: na het ontbijt en het klaarmaken van het lunchpakket, vertrekken we met het watertje, het fruitsapje, het snoepje en het stukje fruit dat voor ons klaarstaat voor een daguitstap (een wandeling in de Veluwe, een wandeling op de heide in Gelderland of een bezoek aan een bezienswaardigheid in de buurt). Terug in de bungalow, kan je zalig ontspannen of een duikje nemen in het zwembad. Na het snijden van de nodige groentjes en na een lekkere cava als aperitief, volgt er een overheerlijke gourmet met een waaier aan groentjes en sausjes en achteraf nog een toetje.
We maken de nodige afspraken voor zondag.
Zondag 26/01: ook vandaag staat er een wandeling op het programma. Een bezoek aan een bezienswaardigheid in de streek is ook mogelijk of misschien wil je wel een duikje nemen in het zwembad? We ronden het weekend samen af om 16u met een koffietje en een stukje taart! Je kan ook tot maandag 10u30 blijven indien dit te regelen valt met je carpooling!
Voor het avondeten, spreken we nog verder af.
Maandag 27/01: de chalets moeten vrij zijn om 10u30.
 Prijs: Prijs:
 Prijs:€ 79 voor 2 (of 3) overnachtingen, bedlinnen, toeristenbelasting, toegang tot het zwembad, geleide wandelingen en gezelligheid.
Op het einde van het weekend, verrekenen we onder de deelnemers de onkosten van de maaltijden en de drank (richtprijs € 50 - € 55).
Reservatiena betaling van € 79 op rekening IBAN BE07 7350 2052 3366 van Coconut Travel met vermelding van je lidnummer en Warm winterweekend Landal Coldenhoeve.
Er is plaats voor 24 personen. Aan dit weekend mogen maximum 3 Oeverkoppels deelnemen.
 Info: Info:
 Info:Samenkomst deelnemers:
Alle deelnemers krijgen nog een mail met de juiste datum en het juiste uur. Op deze avond wordt de chaletindeling, de kamerindeling en de carpooling geregeld en maak je tevens kennis met de deelnemers! We bespreken ook op voorhand de wandelingen en mogelijke activiteiten.
Laat op voorhand aan Nicole (nicole@oever.be) iets weten indien je echt niet aanwezig kan zijn op de samenkomst!
Begeleiding: Pieter & Nicole
Wandelingen: Luc Ferny
Bijkomende informatie:
Oever (Pieter) 0478 54 54 54 of pieter@oever.be
Annulatievoorwaarden van Coconut Travel
Dit weekend is een realisatie van Coconut Travel met licentie A1275 Bresstraat 14 2018 Antwerpen ism Oever vzw 0478 54 54 54