Woensdag 06 maart 2019Genietersweekend Gulpen (NL) van VR 26/04 tot ZO 28/04/19 met verblijf in 4* Saillant Hotel Gulpener   
 Genietersweekend Gulpen (NL) van VR 26/04 tot ZO 28/04/19 met verblijf in 4* Saillant Hotel Gulpener Genietersweekend Gulpen (NL) van VR 26/04 tot ZO 28/04/19 met verblijf in 4* Saillant Hotel Gulpener
 Genietersweekend Gulpen (NL) van VR 26/04 tot ZO 28/04/19 met verblijf in 4* Saillant Hotel GulpenerENKEL OEVERLEDEN!

We verblijven nabij het charmante stadje Gulpen, midden in het glooiende heuvellandschap. Natuurliefhebbers komen ogen tekort in dit prachtige gebied, dat door Stichting Natuur en Milieu is uitgeroepen tot 5-sterrenlandschap.
De Gulp is een snelstromende zijbeek van de Geul in een heuvelachtige streek in de Belgische provincies Luik en Limburg, meer bepaald de exclave Voeren en het zuiden van Nederlands Limburg.
In de Romeinse tijd werd de Gulp 'Galopia' of 'Gulippa' genoemd, wat 'kleine Geul' of 'bovenbeek' betekent. De Gulp is een echte forellenbeek: snel vliedend en rijk aan zuurstof. De beekforel komt dan ook veelvuldig voor. Het landschap van het smalle dal van de Gulp lijkt veel op dat van de Geul: een boeiende afwisseling van loofbossen, graslanden, akkers, drassige oevers, poelen, boomgaarden en holle wegen.
 Verblijf: Verblijf:
 Verblijf:Met Oever gaan we Bourgondisch genieten in 4**** Saillant Hotel Gulpenerland, centraal gelegen tussen Maastricht en Aken, aan de voet van de Gulpenerberg.
Achter de muren van dit statige witte gebouw, dat al in de 19e eeuw dienstdeed als herberg, vinden we een bijzonder hotel met 35 stijlvolle kamers, het culinaire restaurant Miró en een kleine wellnessruimte. Het hotel werd in 2010 geheel gerenoveerd en biedt alle faciliteiten die we van een viersterrenhotel mogen verwachten!
Alle hotelkamers zijn voorzien van douche of bad, flatscreen tv, gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten en bieden alle comfort.
Op vrijdag- en zaterdagavond gaan we telkens in een eigentijds, comfortabel en warm interieur genieten van een culinair avondje in Restaurant Miró. De gerechten kenmerken zich door eenvoud met verrassende en krachtige smaken. In de keuken zwaait chef Chesney Bakx de scepter en staat hij samen met zijn brigade garant voor een verfijnde, Frans georiënteerde kookstijl.
Voor dit weekend hebben we 10 twinkamers en 5 singlekamers gereserveerd.
 Hoe ziet het weekend eruit? (het programma is steeds onder voorbehoud!) Hoe ziet het weekend eruit? (het programma is steeds onder voorbehoud!)
 Hoe ziet het weekend eruit? (het programma is steeds onder voorbehoud!)Vrijdag: we verwachten iedereen vanaf 16u. Vanaf 18u aperitieven we, bij mooi weer, samen op het terras en om 19u schuiven we aan tafel voor een culinair driegangendiner. We maken de afspraken voor zaterdag en genieten samen nog even na.
Zaterdag: na het uitgebreid ontbijtbuffet, vertrekken we met Marianne voor een mooie wandeling in het Geuldal. Indien je niet graag meewandelt, kan je ook een dagje naar Maastricht, Valkenburg of Aken of gaan fietsen met Danny!
Na de wandeling, het fietsen of het bezoekje aan Maastricht, Valkenburg of Aken, genieten we na bij een drankje in het hotel. ‘s Avonds schuiven we opnieuw aan tafel voor een culinair driegangendiner. Na het avondeten, kunnen we nog samen nagenieten van onze mooie dag.
Zondag: na het uitgebreid ontbijtbuffet heb je de keuze uit een mooie wandeling met Marianne, gaan fietsen met Danny of een bezoek aan Maastricht, Valkenburg (op 13 km van ons hotel) met haar mergelgrotten of Aken.
Om 17u sluiten we dit prachtige weekend af.
 Prijs: Prijs:
 Prijs:Prijs voor twee overnachtingen in twinkamer is € 169. In singlekamer is het € 229.
Inbegrepen in de prijs:
• 2 overnachtingen
• 2 maal uitgebreid ontbijtbuffet
• 2 maal culinair driegangendiner
• Toeristenbelasting
• Gratis parkeren aan het hotel
• Gratis gebruik van Wifi
• Gratis gebruik van wellness faciliteiten (exclusief badjas en slippers)
• 2 maal drankje/sapje/koekje/stuk fruit voor wandeling-fietstocht-uitstap
Niet inbegrepen:
• Alle dranken
• 2 maal lunch (broodje, hartige pannenkoek, ….)
• Persoonlijke uitgaven
 Reservatie: Reservatie:
 Reservatie:Na betaling van het voorschot van € 69 (twinkamer) of € 79 (singlekamer) op rekening IBAN BE07 7350 2052 3366 van Coconut Travel met vermelding van je lidnummer en Genietersweekend Gulpen.
Er is plaats voor 25 personen. Aan dit weekend kunnen,behalve de organisators Pieter en Nicole, maximum 4 Oeverkoppels deelnemen.
Het saldo moet uiterlijk op 20/03/2019 betaald zijn!
 Info: Info:
 Info:Samenkomst deelnemers: alle deelnemers krijgen nog via mail een uitnodiging.
Hier wordt afgesproken voor de carpooling en de kamerindeling. Je maakt dan ook kennis met de andere deelnemers! Belangrijk dus dat je aanwezig bent op de samenkomst! Indien je echt niet kan komen, dan verwittig je op voorhand Pieter (0478 54 54 54 / pieter@oever.be) of Nicole (0475 59 56 11 / nicole@oever.be).
Afstand Antwerpen – Gulpen (NL): 124 km / ongeveer 1u40 rijden
Carpooltarief: tarief weekends en vakanties
Begeleiding: Pieter & Nicole
Begeleiding wandelingen: Marianne
Begeleiding sportieve fietstochten: Danny

Bijkomende informatie:
Pieter 0478 54 54 54 of pieter@oever.be
Annulatievoorwaarden van Coconut Travel
Dit weekend is een realisatie van Coconut Travel met licentie A1275 Bresstraat 14 2018 Antwerpen ism Oever vzw 0478 54 54 54