Vrijdag 11 januari 2019Winters weekend Laforęt van VR 22/02 tot ZO 24/02 of MA 25/02/2019   
 Winters weekend Laforęt van VR 22/02 tot ZO 24/02 of MA 25/02/2019 Winters weekend Laforęt van VR 22/02 tot ZO 24/02 of MA 25/02/2019
 Winters weekend Laforęt van VR 22/02 tot ZO 24/02 of MA 25/02/2019De weersverwachtingen zijn zeer gunstig voor dit weekend: tussen 9 en 11° en zon!
ER ZIJN NOG EEN AANTAL PLAATSEN VRIJ en wij zorgen voor carpooling! Enkel Oeverleden!
Het dorpje Laforêt ligt juist naast Vresse-sur-Semois en het werd uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van België. Van zodra we de deur uitgaan van onze gîte, zijn er tal van bewegwijzerde wandelpaden in een prachtige natuur.
Immers, de vallei van de Semois is echt een pareltje, kortom een must om te ontdekken!
Ga je liever de culturele toer op? Steek dan even de grens over richting Frankrijk. Een bezoek aan de ‘Place Ducale’ in Charleville-Mézière en de burcht van Sedan (Vauban) zijn dan een absolute aanrader. Ook Bouillon ligt niet ver!
We verblijven in “Laforestière”, een comfortabele voormalige boerderijwoning die plaats biedt aan 24 personen. We eten samen aan 2 lange tafels en de kamerindeling is volgens beschikbaarheid. Behalve het beddengoed en handdoeken, mag je, naast je rugzak en stapschoenen, zeker en vast je pantoffels niet vergeten!
 Hoe ziet het weekend er uit? Hoe ziet het weekend er uit?
 Hoe ziet het weekend er uit?Vrijdagavond: aangezien je er vanuit Antwerpen minimum 2 uren over rijdt (een kleine 200 km!) word je verwacht vanaf 19u. Omstreeks 19u30 breken we het ijs met een aperitiefje en om 20u gaan we aan de 2 lange tafels zitten om lekker samen te eten. We zorgen voor stokbrood met een mooi kaasassortiment, krab- en currysla, huisbereid door Pieter zelf!
Als dranken: frisdranken, wijn en biertjes en warme dranken.
Daarna maken we de afspraken voor zaterdag.
Zaterdag: na het ontbijt maken we ons lunchpakket klaar voor een dagwandeling o.l.v. Luc Ferny. Net voor je vertrekt, steek je nog een watertje, een fruitsapje, een stukje fruit en een versnapering in je rugzak. En weg zijn wij!
Als je niet graag mee wandelt, kun je ook in kleine groep de streek verkennen of gewoon rustig in het huis genieten.
Na de dagtocht, rusten we uit bij een drankje en na een verwarmende douche, bereiden we samen het groentebuffet. Dan volgt een aperitiefje, een overheerlijke gourmet en een dessert!
Na het avondeten, wordt er opnieuw nog flink wat gebabbeld en maken we de afspraken voor zondag.
Zondag: na het uitgebreid ontbijt met croissants en pistolekes, vertrekken we voor een mooie wandeling in de streek olv Luc. Je kunt ook een bezienswaardigheid in de streek verkennen!
Om 16u sluiten we het weekend af met een lekker stukje taart en een tasje koffie! Tijd ook om met Pieter de onkosten van het eten en de drank af te rekenen!

Er is een mogelijkheid om tot maandag 10u te blijven.

Zondagavond gaan we samen een hapje eten in een restaurant in de buurt.
 Prijs en reservatie Prijs en reservatie
 Prijs en reservatiePrijs voor twee of drie overnachtingen: € 69. De kostprijs voor het eten en de drank wordt op zondagnamiddag bij de koffie verrekend onder de deelnemers (richtprijs € 55).
Reservatie: na betaling van € 69 op rekening IBAN BE07 7350 2052 3366 van Coconut Travel met vermelding van je lidnummer en weekend Laforêt.
Er is plaats voor 24 personen.
Aan dit weekend mogen buiten Pieter en Nicole zelf, maximum 3 Oeverkoppels deelnemen. Zij vermelden dan op hun overschrijving met wie ze de kamer delen!
 Info: Info:
 Info:Carpooltarief: tarief weekends en vakanties
Begeleiding: Pieter & Nicole
Begeleiding wandelingen: Luc Ferny
Bijkomende informatie:
Pieter 0478 54 54 54 of pieter@oever.be
Annulatievoorwaarden van Coconut Travel
Dit weekend is een realisatie van Coconut Travel met licentie A1275 Bresstraat 14 2018 Antwerpen ism Oever vzw 0478 54 54 54