Woensdag 07 november 2018Rondreis Klassiek Thailand met Bangkok, Kanchanaburi, Chang Mai ZA 09/03 tot ZA 23/03/19   
 Rondreis Klassiek Thailand met Bangkok, Kanchanaburi, Chang Mai ZA 09/03 tot ZA 23/03/19 Rondreis Klassiek Thailand met Bangkok, Kanchanaburi, Chang Mai ZA 09/03 tot ZA 23/03/19
 Rondreis Klassiek Thailand met Bangkok, Kanchanaburi, Chang Mai ZA 09/03 tot ZA 23/03/19Rondreis Klassiek Thailand met Bangkok, Kanchanaburi, Phitsanulok, Lampang, Chiang Rai, Chiang Mai (14 n.)
van ZA 09/03 tot ZA 23/03/2019
Enkel Oeverleden!!

Elk jaar organiseren we voor Oever een verre reis en dit jaar trekken we naar het land van de glimlach, Thailand.
We kiezen voor de rondreis Klassiek Thailand met Bangkok, Kanchanaburi, Phitsanulok, Lampang, Chiang Rai, Chiang Mai (14 nachten).
We vertrekken op ZA 9 maart 2019 en komen in Brussel terug aan op ZA 23 maart 2019.
We gaan in zee met tooku, het kleine zusje van anders dan anders en het neusje van de zalm voor verre bestemmingen op maat.
Tooku is het Japanse woord voor ver weg. Voor deze verre reis opteren voor kwaliteit: een mooi uitgebalanceerd programma met vele excursies die inbegrepen zijn, uitstekende hotels, prima Engelstalige gidsen, vervoer ter plaatse met goede busjes …
Wat mag je verwachten? Een mooi uitgewerkt programma, fijne verblijven en uitstekende, plaatselijke Engelstalige gidsen.
Tijdens onze periode is het zeer aangenaam weer, het regenseizoen is dan voorbij. De temperaturen schommelen tussen de 28 en 33°C. Hou wel rekening met de vochtigheid.
Wanneer de maaltijden niet voorzien zijn in het programma (vooral ’s avonds en in Chang Mai) gaan we samen eten. De maaltijden in Thailand zijn zeer goedkoop.
De 3 belangrijkste steden die we bezoeken:
Bangkok, een bruisende wereldstad waar oost en west elkaar ontmoeten. Een stad die nooit slaapt, net als haar vele tempels, nachtmarktjes, shoppingdistricten, ontelbare restaurants en kleurrijke figuren. De hoofdstad wordt door de Thai ook wel eens ‘stad der engelen’ genoemd.
Kanchanaburi, op slechts enkele uren van Bangkok. Ligt aan de tropische jungle van Thailand aan de grens met Myanmar. Een andere wereld, opnieuw vol avontuur. Niet alleen natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken, ook geschiedenisliefhebbers zullen hier kennismaken met de beruchte ‘Brug over de River Kwai’.
Chiang Mai ligt op ongeveer 700km ten noorden van Bangkok en is meteen ook de belangrijkste stad van het noorden. De stad ligt in een vruchtbare vallei en wordt door de lokale bevolking ook wel de Roos van het Noorden genoemd. Dankzij zijn aparte festivals, 14de-eeuwse tempels, de heerlijke zon, de overheerlijke keuken en het aangename koele klimaat in de winter, is het er heerlijk toeven.
Vluchturen:
QR 196 09/03 Brussel – Doha 08u00 – 16u15
QR 830 09/03 Doha – Bangkok 20u10 – 06u55 (10/03)
QR4358 22/03 Chiang Mai – Bangkok 17u15 – 18u40
QR835 22/03 Bangkok – Doha 21u – 00u50
QR195 23/03 Doha – Brussel 01u40 – 06u35
We vliegen met Qatar Airways met tussenstop in Doha. Qatar Airways is een van de beste vliegtuigmaatschappijen ter wereld.
Tijdsverschil: in Thailand is het 6 uur later dan in België.
 Programma (onder voorbehoud) Programma (onder voorbehoud)
 Programma (onder voorbehoud)Dag 1: Brussel-Doha - Bangkok (za 9 maart)
Vertrek vanuit Brussel per regelmatige lijnvlucht van Qatar Airways via Doha naar Bangkok.

Dag 2: Bangkok (zo 10 maart)
De hoofdstad van Thailand strekt zich uit langs de Grote Chao Phraya rivier, de koningsrivier, 20 km stroomopwaarts vanaf de Golf van Thailand. Het is een drukke, uitbundige metropool, die op het einde van de 18de eeuw werd gesticht door Rama I. In de stad bevindt zich het meest sprookjesachtige tempelcomplex van Zuid-Oost Azië, een waar doolhof van schitterende tempelgebouwen. De stad heeft de bezoeker veel te bieden: een bruisend uitgaansleven, markten, wats (tempels), musea, de klongs (kanalen) en parken. Dwars door de stad stroomt de koningsrivier, de belangrijkste waterweg van Thailand, waar het steeds een drukte van belang is met de longtailboots, stevige rijstboten, bootjes afgeladen met groente en fruit en veerboten.
Aankomst in Bangkok en transfer naar het hotel voor een early-check-in en lekker ontbijt. Deze voormiddag kan je even tot rust komen in het hotel. In de namiddag maken we een eerste uitstap naar de meest bekende tempels van de stad met name Wat Trimit (de tempel van de gouden Boeddha), Wat Po (een van de oudste en grootste tempels van de stad) en het Wat Benchamabophit (de marmeren tempel). Vrije avond en overnachting.
Overnachting: Majestic Grande. Prachtig hotel, gelegen in het hartje van Bangkok, op wandelafstand van shoppingcentra, restaurants en uitgaanscentrum, kortbij de Sky Train.
In dit stijlvolle hotel in het hartje van Bangkok voel je je zeker en vast welkom. Het hedendaagse decor in combinatie met de moderne technologie en de warme gastvrijheid zorgen voor de ideale sfeer.

Dag 3: Bangkok (ma 11 maart)
Na het ontbijt maak je een leuke fiets- en boottocht. Met deze fietstocht ontdek je de verschillende gezichten die Bangkok heeft. De hoogtepunten zijn natuurlijk het bruisende Chinatown, de verborgen plantages. Natuurlijk mag een tochtje met een longtailboot niet ontbreken en kan je genieten van een lekkere typisch Thaise maaltijd. Rest van de namiddag vrije tijd en overnachting.
PS: wie liever niet wil of kan meefietsen, kan de fietsers volgen in een tuktuk.

Dag 4: Bangkok (di 12 maart)
Ontbijt. Deze voormiddag maak je een excursie naar de Grand Palace. Een eerste stop is de tempel die bekend staat als “de tempel van de smaragden Boeddha” (Wat Phra Kaew). Nadien volgt een bezoekje aan het Koninklijk Paleis dat de dag van vandaag enkel nog dienst doet tijdens ceremoniële optredens van de koning. Vrije namiddag en overnachting.

Dag 5: Royal River Kwai Resort, Kanchanaburi (wo 13 maart)
Hoewel het te midden van prachtige kalksteenheuvels en uitgestrekte suikerrietplantages ligt, is Kanchanaburi vooral bekend vanwege de beruchte Birma-spoorweg. Deze werd in 1942-43 aangelegd en steekt ten noorden van het stadscentrum de Khwae Noi-rivier over. De aanleg van de spoorweg kostte aan meer dan 100.000 Aziatische dwangarbeiders en ruim 12.000 geallieerden het leven.
Vandaag word je rond halfacht opgehaald aan je hotel in Bangkok en vertrek je naar de bekende drijvende markt Damnern Saduak. Daarna rijd je verder tot in Kanchanaburi waar je een bezoekje brengt aan het oorlogskerkhof (Kanchanaburi Allied War Cemetery) en het Jeath museum. Lunchen doe je vlakbij de bekende brug over de rivier Kwai. Vervolgens rijd je tot Thaemkrasae, bekend voor zijn grottempel en houten viaduct. Hier neem je in de namiddag de trein voor een ritje over de befaamde Death Railway. Hierna keer je terug naar het hotel waar je incheckt en verder kan genieten van wat vrije tijd.
Overnachting: Royal River Kwai Resort. Dit landelijke hotel bevindt zich op een rustige locatie aan de oever van de Kwai-rivier. Vanuit je kamer kan je genieten van een mooi zicht op de rivier of op de tropische tuin. Het hotel beschikt over een spa en een buitenzwembad.

Dag 6: Royal River Kwai Resort, Kanchanaburi (do14 maart)
Na een lekker ontbijt vertrek je naar de Erawan watervallen voor een adembenemend uitzicht en heb je de tijd om te relaxen en te ontspannen. Als je wil, kan je ook een bezoekje brengen aan de Hell Fire Pass Memorial. In de late namiddag keer je terug naar het hotel.

Dag 7: Amarin Lagoon Hotel, Phitsanulok (vr 15 maart)
Phitsanulok is een redelijk grote, historische stad gelegen langs de Nan Rivier in het noordelijke deel van Thailand. Deze oude culturele en politieke stad is druk en dynamisch en een van de grootste provincie hoofdsteden in Thailand. De belangrijkste bezienswaardigheid is de tempel Wat Phra Sri Rattana Mahathat. Hier staat Phra Buddha Chinnarat, een van de meest geëerde Buddha figuren in Thailand. De stad is ook gekend voor zijn uitstekende markten, boothuizen op de Nan Rivier en een interessant boothuis museum.
Na het ontbijt en check-out vertrek je naar het Bang Pa In voor een bezoek aan het door water omringde Zomerpaleis. Daarna brengt een motorboot je naar Ayutthaya, waar de Wat Chaimongkol, Wat Chai Wattanaram en Wat Phra Sri Sanpetch echte eyecatchers zijn. Na de lunch rijd je verder naar Lopburi om de drie heilige pagodes, Phra Prang Sam Yod te bewonderen. Je beleeft er ook een tocht in een rickshaw door de stad. De laatste rit brengt je naar Phitsanulok waar je incheckt in het hotel en verder kan genieten van wat vrije tijd.
Overnachting: Amarin Lagoon Hotel. Amarin Lagoon Hotel in Phitsanulok is omgeven door palmbomen en heeft een prachtig uitzicht op de lagoon. Het is gelegen op 10 min van het stadscentrum en op 1 uurtje rijden van het historische park van Phitsanulok. Er zijn verschillende transportmogelijkheden in de buurt van het hotel. Alle kamers hebben airco, een zithoek, tv, minibar en badkamer met bad/ douche. Het hotel beschikt over verschillende restaurants/ eetcafés, een lobbybar, zwembad, fitness en spa.
 Dag 8: Lampang River Lodge, Nakhon Lampang (za 16 maart)
De stad Nakhon Lampang (of Lampang) is gelegen aan de oevers van de Wang rivier in het noordelijke rivierengebied van Noord-Thailand. Lampang vormt de ideale uitvalsbasis voor de ontdekking van de beboste heuvels en nationale parken in de provincies. Het is geen erg toeristisch drukke stad, maar heeft wel een aantal gekende bezienswaardigheden zoals de boeddhistische Wat Phra That Lampang Luang gebouwd in Lanna-stijl, het Thai Elephant Conservation Center, ...
Na een heerlijk ontbijt bezoek je een Boeddhabeeldengieterij en daarna Wat Phra Sri Rattana Maha Dhat, waar het Boeddhabeeld Phra Buddha Jinaraj wordt vereerd. Aansluitend staat een bezoek aan het historisch park Sukothai op het programma, dat je per fiets bezoekt. Na de lunch reis je richting Lampang waar je per paard en kar de stad verkent. Zo bezoek je het 100 jaar oude teaken herenhuis Baan Sao Nak en bewonder je Wat Chedi Sao. Je keert tenslotte terug naar het hotel, waar je incheckt.
Overnachting: Lampang River Lodge. De Lampang River Lodge is gelegen te midden van het mooie tropische regenwoud aan de oevers van de Wang rivier. Het hotel beschikt over een mooi buitenzwembad, 2 restaurants, een grote vijver met waterfietsen en een spa met traditionele Thaise massages. De gezellige bungalows zijn opgetrokken in de traditionele Lanna-stijl van Noord-Thailand. De kamers zijn voorzien van een terras, aparte woonkamer, badkamer en airconditioning. De badkamer biedt uitzicht op de tuin.

Dag 9: Laluna Hotel & Resort, Chiang Rai (zo 17 maart)
Chiang Rai is de hoofdstad van de noordelijkste provincie van Thailand. Het historische belang van de stad valt af te lezen aan monumenten zoals de Wat Phra Kaeo, de meest vereerde tempel van de stad, die de thuis vormde van de Smaragden Boeddha, het heiligste Boeddhabeeld in Thailand. De stad wordt beschouwd als de 'Poort tot de Gouden Driehoek', een gebied dat zich uitstrekt over delen van Thailand, Laos en Birma dat historisch verbonden is met de opium- en heroïnehandel. Maar de stad heeft nog veel meer te bieden en is een ideaal uitgangspunt om de dorpen van de bergvolkeren te bezoeken.
Met een stevig ontbijt achter de kiezen verlaat je Lampgang en bezoek je het Phayaomeer. Als het seizoen het toelaat, maak je onderweg ook een stop aan een ananasplantage. Voor je aankomt in Chiang Rai, bezoek je eerst de impressionante tempel Wat Rong Khun, beter bekend als de witte tempel. Jouw reis gaat verder naar de Gouden Driehoek. Na een heerlijke lunch geniet je van een boottochtje op de Mekong. Ook een bezoek aan enkele lokale bergstammen hoort erbij vandaag. Deze boeiende dag sluit je af met de check-in, gevolgd door een deugddoende nachtrust.
Overnachting: Laluna Hotel & Resort. Laluna Hotel & Resort biedt een uniek concept met ruime bungalows te midden van een tropisch paradijs. Op 15 minuten wandelafstand ben je in het stadscentrum en de kleurrijke nachtbazaar. De Thai geïnspireerde bungalows bieden alle moderne comfort. Je kan er genieten van het buitenzwembad of een deugddoende massage in de spa.

Dag 10: Na Nirand Romantic Boutique Resort, Chiang Mai (ma 18 maart)
De op een na belangrijkste stad van Thailand, Chiang Mai, werd in 1292 door koning Mengrai uitgekozen om Chiang Rai te vervangen als hoofdstad van zijn koninkrijk Lanna. Onder Mengrai werd Chiang Mai een belangrijke basis van het Theravada-boeddhisme. Tijdens zijn bewind en vervolgens dat van koning Tilok werden vele fraaie wats gebouwd in de nog steeds sfeervolle ommuurde stad. Chiang Mai geldt als belichaming van de Lanna-stijl, die wordt gekenmerkt door rijk houtsnijwerk op tempelzuilen- en deuren. Dat deze cultuur nog zeer levendig is, merkt men vooral tijdens de talrijke festivals die er jaarlijks plaatsvinden. De stad wordt ook wel de 'Roos van het Noorden' genoemd.
Vandaag ontbijt je heel vroeg en vertrek je richting Chiang Mai. Onderweg heb je ruim de tijd om rond te kijken in de verschillende ambachtsdorpjes. Na de lunch in een orchideeënkwekerij bezoek je Wat Phra Dhat Doi Suthep, mysterieus verscholen tussen de bergen. Voor je incheckt in je hotel in Chiang Mai, ontdek je de highlights van de stad met onder andere Wat Phra Singh. Daarna geniet je van een vrije avond.
Overnachting: Na Nirand Romantic Boutique Resort. Het romantische boetiekhotel Na Nirand is een charmante schuilplaats in het hart van Chiang Mai. We verblijven in de romantische Lanna deluxe, een harmonieuze kamer in Brits-Indische stijl, een Birmaanse droom: betoverende Chinese en Siamese liefde. Er is een restaurant, een bar bij het zwembad en een spa.

Dag 11: Na Nirand Romantic Boutique Resort, Chiang Mai (di 19 maart)
Ontbijt en vrije dag. In Chiang Mai kan je gezellig rondkuieren in de stad of deelnemen aan een aantal facultatieve excursies.
De volgende excursie is mogelijk en is niet automatisch inbegrepen in het programma en kost € 23, duurtijd ongeveer 3u30.
De provincie van Chiang Mai telt zo’n 300 tempels. Vandaag kunnen we een aantal van de belangrijkste tempels ontdekken zoals Wat Phra Singha (bekend voor zijn muurschildering), Wat Chedi Lung met zijn grote stoepa en Wat Suan Dork.

Dag 12: Na Nirand Romantic Boutique Resort, Chiang Mai (wo 20 maart)
Ontbijt en vrije dag.
De volgende excursie is mogelijk en is niet automatisch inbegrepen in het programma en kost € 33.
Fietstocht in Chiang Mai, duurtijd ongeveer 4u30.
Deze fietstocht van 25 à 30 km gaat over vlakke wegen waarvan enkele onverhard.
We starten de fietstocht langs de rivier Ping. De fietstocht maakt onder meer een stop aan een vroegere lepra kolonie. Onderweg kom je ook langs het landelijke gedeelte van Chiang Mai alsook langs de verschillende fruitboomgaarden. Ook de tempel ruïne van Wiang Kuam Kam, de vroegere hoofdstad van de Lanna, staan op de route.

Dag 13: Na Nirand Romantic Boutique Resort, Chiang Mai (do 21 maart)
Ontbijt en vrije dag.
De volgende excursie is mogelijk en is niet automatisch inbegrepen in het programma en kost € 50.
Volledige dag Doi Inthanon nationaal park + bezoek Hmong bergstam met lunch.

Dag 14: Chiang Mai – Bangkok - Doha (vr 22 maart)
Ontbijt en vrije voormiddag. Rond de middag check-out en transfer naar de luchthaven van Chiang Mai voor de binnenlandse vlucht naar Bangkok. Aansluitend neem je de internationale retourvlucht via Doha naar Brussel.

Dag 15: Doha - Brussel (za 23 maart)
Aankomst in Brussel.
 Belangrijk: Belangrijk:
 Belangrijk:Paspoort en visum:
Formaliteiten voor deelnemers met de Belgische nationaliteit: je dient in het bezit te zijn van een internationaal paspoort dat geldig is tot ten minste zes maanden na terugkeer in België. Voor een verblijf van minder dan 30 dagen is geen visum vereist. We raden ook aan om een kopie van je internationaal paspoort mee te nemen en apart van het origineel te bewaren.

Gezondheid:
Geen enkele vaccinatie is verplicht. Aan te bevelen zijn een herhaling van de tetanusvaccinatie en een inenting tegen hepatitis A. Daarnaast kan je je preventief beschermen tegen tyfus en paratyfus. Belangrijk om te weten is dat dengue, chikungunya en het zikavirus hier voorkomen en overgedragen worden door een mug die overdag steekt. Zwangere vrouwen worden afgeraden om naar landen te reizen waar het zikavirus voorkomt. Een degelijke muggenmelk met DEET is aangeraden en kan je best ook overdag gebruiken. Voorzie een zonnecrème met hoge beschermingsfactor en een ontsmettingsmiddel voor kleine wondjes. Verdere inlichtingen kan je verkrijgen via je huisarts en via het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen (reisadvies: 03 247 66 66 of surf naar www.itg.be).
Het leidingwater is niet drinkbaar, maar de hotels stellen drinkbaar water ter beschikking.

Kleding:
De temperatuur is ongeveer 28 °C.
Gezien het warme klimaat voorzie je best lichte, katoenen kledij. Sportschoenen of gemakkelijke stapschoenen met goed profiel , evenals een sandaal of een lichtere schoen zijn aan te raden. Verder mogen regenkledij, een zonnebril en een sweater of trui tijdens de winterperiode (in het noorden kan ‘s nachts de temperatuur dalen) niet in je bagage ontbreken.
Thailand is overladen met prachtige boeddhistische tempels, gigantische beelden & ontelbare pagodes. Hou tijdens je bezoek aan die tempels rekening met wat je draagt. Je draagt het best gesloten schoenen & bedek je schouders. Het respect en de uitgesproken vriendelijkheid van de Thaise bevolking maken deel uit van de cultuur.

Elektriciteit:
Er worden drie verschillende soorten stopcontacten gebruikt in Thailand: type A stekker met twee platte pinnen, type B met twee platte pinnen en één dikkere pin en type C stekker met twee ronde pinnen zoals in België. Je hebt daarom een universele stekkeradapter nodig. De netspanning is overal 220 volt.

Geldzaken:
De munteenheid is de baht. Er zijn bankbiljetten van 1.000, 500, 100, 50, 20 en 10 baht en muntstukken van 10, 5, 2 en 1 baht. Euro’s zijn gemakkelijk om te wisselen en dat doe je best ter plaatse en niet vooraf in België. Maak je gebruik van dollars, dan kan je best 100 dollar biljetten meenemen die ter plaatse een betere koers geven. Beschadigde of beschreven biljetten worden niet aanvaard. Opgelet: wegens een opmerkelijk aantal vervalsingen in 1990 en 1993 worden 100 dollar biljetten die in deze jaren werden gedrukt, praktisch nergens aanvaard. Het gebruik van creditcards zoals Master Card, VISA en (minder) American Express, is algemeen verspreid. Ook met de gewone bankkaart kan er op vele plaatsen geld afgehaald worden. Bij aankomst op de luchthaven van Bangkok raden we aan om enkel een klein bedrag om te wisselen. Verder tijdens de reis kan je voordeliger geld wisselen. Het is zeer belangrijk om je bank over je reis te informeren, zodat men je bank- en kredietkaarten kan activeren voor buitenlands gebruik.
Wisselkoers Thailand: 1 EUR = 37,35 THB (oktober 2018).

Foto, gsm, wifi:
Geheugenkaarten zijn ter plaatse verkrijgbaar aan voordelige prijzen. We raden aan om een reservebatterij te voorzien. Je gsm functioneert op de meeste plaatsen in Thailand. De meeste hotels beschikken over wifi in de publieke ruimtes en meer en meer ook in de kamers. Afhankelijk van het hotel wordt het gebruik van internet gratis of tegen een kleine vergoeding aangeboden. In afgelegen gebieden is de snelheid en/of werking van het internet niet altijd optimaal.

Tuktuk:
Wie aan Thailand denkt, ziet al snel de tuktuk voor zich. Deze gemotoriseerde riksja is meestal voorzien van een tweetaktmotor, die een karakteristiek toektoek-geluid maakt. Daarmee is de naam verklaard. Een vaste ritprijs onderhandel je best voor je vertrekt.
 Prijs van de reis en reservatie: Prijs van de reis en reservatie:
 Prijs van de reis en reservatie:Tweepersoonskamer € 2 299
Eenpersoonskamer € 2 849
De reis gaat door vanaf 9 personen.
Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid en op basis van 9 deelnemers.

Inbegrepen:
• Internationale lijnvlucht met Qatar Airways heen en terug vanuit Brussel
• 1 stuk handbagage van 7 kg
• Rondreis volgens programma met lokale Engelssprekende gidsen
• Luchthaventaksen
• Ruimbagage 30 kg
• Alle vermelde transfers
• Alle hotels op basis van kamer en ontbijt

Niet inbegrepen:
• Eventuele luchthaventaksverhogingen
• Fueltoeslagen
• Singlesupplement € 550
• Excursies in Chiang Mai
• Alle persoonlijke uitgaven
• Niet vermelde maaltijden & dranken
• Fooien
• Luchthavenvervoer van jouw woonplaats naar Brussel heen en terug mogelijk voor € 35
• Annulatieverzekering 4% van de reissom € 92 en € 114 (singlekamer)
• Bijstandsverzekering 2% van de reissom € 46 en € 57 (singlekamer)
• Annulatie- en bijstandsverzekering 5% van de reissom € 115 en € 143 (singlekamer)

Kortingen:
• Driepersoonskamer: € 45 per persoon
Reservatie:
SCHRIJF het voorschot van € 699 voor een tweepersoonskamer of € 849 voor een singlekamer UITZONDERLIJK OVER op rekening BE07 7310 3573 4266 van OEVER VZW met vermelding van je lidnummer en Thailand. Schrijf op je overschrijving ook voor welke opties je kiest: +luchthavenvervoer, +annulatieverzekering, +bijstandsverzekering, +annulatie- en bijstandsverzekering.

Het saldo van de reis dient uiterlijk op 01/02/2019 betaald te zijn.
 Belangrijke info: Belangrijke info:
 Belangrijke info:Deze verre reis is een groepsreis en iedereen past zich aan aan het groepsgebeuren. Plaats voor individualisten is er niet. De ontspannen vakantiesfeer is een must want alle deelnemers hebben er recht op! Aan de deelnemers waarvan we een heel sterk vermoeden hebben dat zij niet zullen bijdragen tot die ontspannen sfeer, kan Oever hen de deelname aan deze reis ontzeggen.
Wie voor een 2-persoonskamer kiest en vervolgens annuleert, zal het singlesupplement betalen van zijn/haar kamergenoot/kamergenote tenzij de kamers kunnen herschikt worden.

Bijkomende informatie:
Pieter 0478 54 54 54 pieter@oever.be
Samenkomst deelnemers:
Alle deelnemers ontvangen nog een uitnodiging via mail.
Hier kom je alle praktische zaken te weten en maak je dan ook kennis met de andere deelnemers! Belangrijk dus dat je aanwezig bent op de samenkomst! Indien je echt niet kan komen, dan verwittig je op voorhand Pieter (0478 54 54 54 / pieter@oever.be).
Deze reis is een realisatie van Master Tours met erkenningsnummer 5147, Hessenstraatje 25 bus 2.2 te 2000 Antwerpen ism Oever vzw 0478 54 54 54
Annulatievoorwaarden van Protections.