Login 
banner
 
 
 
 
Oever !? Activiteiten Nieuwsbrief Ledenluik
   Deze week
   Op datum
   Deze maand
   Ook voor Niet-leden
   Periodieke activiteiten
   Op soort
   Zoek activiteiten
   Reservatieregels
   Fuiven
   Weekends en Reizen
   Afspraakplaatsen
   Carpooltarieven
   Verslagen
   Annulatievoorwaarden
 
  U bevindt zich hier Activiteiten U bevindt zich hier Verslagen terug vorige   print print
delen mail
 
NIEUWSBRIEF
Verzend  Alleen link
ACTIVITEITEN
pijl lMaart 2024pijl r
madiwodovrzazo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
MEEST GELEZEN
Oever !?
Deze week
FUIVEN Singles
Activiteiten
Foto's
Nieuwsbrief
ZOEK op oever.be
google-logoOk
Verslag van VR 22/01/2010titel
subtitelHet Vennenbos - Hapert (Mieke)
 
 
 
 We vertrokken vrijdagavond met een volle auto kwetterende, vrolijke dames richting Nederland. Buiten alle verwachting ging het heel vlot op de snelweg. Nog geen uurtje later waren we in Hapert.
Gelukkig bestaat er GPS want onze bestemming was vrij landelijk gelegen en zonder dat “super ding” hadden we het maar moeilijk gevonden. We werden opgewacht aan de receptie door Marc en konden al naar de bungalow van Pieter en Nicole gaan. Het was weer een leuk weerzien met “oude” bekenden en enkele nieuwelingen.
Na de verdeling van de huisjes en het uitpakken, werden we daar terug verwacht voor een uitgebreid kaas- en wijnbuffet waar iedereen zich aan te goed deed. Om ongeveer 23 uur trok iedereen naar zijn eigen huisje voor een welverdiende nachtrust.
‘s Morgens was er in elke bungalow tijd voor een uitgebreid ontbijt. Daarna vertrokken we voor de activiteiten. Marc had een wandeling uitgestippeld en vertrok met zijn volgelingen. (Hier kan ik niks over vertellen, misschien zijn er andere gegadigden om een verslagje te maken).
Een ander groepje fans waaronder ikzelf, gingen met een aantal wagens richting Eindhoven waar Myriam voor een stadsbezoek had gezorgd. Zij had dit weer eens perfect voorbereid. We leerden over de geschiedenis van Eindhoven en over de verschillende prachtige gebouwen die er na WO II werden neergezet. Zoals de “Witte Dame”, de “Bruine Heer”, de prachtige kerk met haar 2 verschillende torens. Namelijk de elegante “vrouwelijke toren” en de “mannelijke toren”. Ze vertelde ons ook over Anton en Frits Philips, over de Gapers en het “lampenmaakstertje”. Iedereen was het er over eens: Eindhoven is een mooie stad en de moeite waard om er nog eens terug te komen.
Nadat we ons lunchpakket hadden verorberd, vertrokken we naar het drassige Genneperpark waar we nog een wandeling deden en nog even op zoek gingen naar Fonske het verloren foxke. Gelukkig bleek die niet onder een molshoop te zitten!
Terug in het vakantiepark, zijn we nog met een aantal lekker gaan ontspannen in het subtropisch zwembad, zaaaaaaalig.
‘s Avonds was er dan in elke chalet een gourmet voorzien, waar we ons volop te goed aan deden en dit alles overgoten met de nodige wijn. Wij zijn daarna ook nog op bezoek geweest bij onze buren waar het nog wreed gezellig was.
Zondag morgen waren Nicole, Pieter en Marianne naar de bakker geweest en kregen we verschillende soorten broodjes en een croissant.
Daarna vertrokken Marc en Myriam weer met elk hun aanhang voor een wandeling. Rond de middag was iedereen terug voor de koffie en hebben we allemaal de luierik uitgehangen in de bungalows.
Als afsluiter kregen we om 17 uur bij Nicole en Pieter lekkere taart, waar zij speciaal voor naar Arendonk waren gereden. Over pure verwennerij gesproken!
Rond 18uur vertrok iedereen dan weer huiswaarts en we waren het er allemaal over eens, het was weer een geslaagd weekend. Ik wil ook nog wel eens benadrukken dat dit komt door de inzet van Pieter en Nicole en ook door de vrijwilligers die steeds de activiteiten uitstippelen.
Nog één klein dingetje: jammer van de paar mensen die ziekjes waren. Ik kijk al uit naar de volgende weekendjes.
 
 Top
Laatste wijziging: 01/03/2010 16:32:19    
 
© Oever V.Z.W. Durentijdlei 52, 2930 BrasschaatGSM 0478/54 54 54 | pieter@oever.be