Login 
   
 
Oever !? Covid-19 Activiteiten Nieuwsbrief Ledenluik
   Op datum
      Deze week
      Nieuw bijgekomen
      Reserveer nu
      Deze maand
      Volgende maand
      Weekendactiviteiten
      Avondactiviteiten
   Ook voor Niet-leden
   Periodieke activiteiten
   Op soort
   Zoek activiteiten
   Reservatieregels
   Fuiven
   Weekends en Reizen
   Afspraakplaatsen
   Carpooltarieven
   Verslagen
   Annulatievoorvaarden
 
  U bevindt zich hier Activiteiten U bevindt zich hier Op datum U bevindt zich hier Deze maand vorige   print
mail
 
NIEUWSBRIEF
Verzend  Alleen link
ACTIVITEITEN
September 2020
madiwodovrzazo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
MEEST GELEZEN
Deze week
Oever !?
FUIVEN Singles
Activiteiten
Foto's
Introfilm
ZOEK op oever.be
Ok
Oever activiteiten
Activiteiten 06 September 2020
 
Vorige maandOverzichtVolgende maand

 
 
Mini Ronde Van Vlaanderen (± 80 km en ± 1100 hms) OP VOORHAND RESERVEREN VERPLICHT! MAXIMUM 2 groepen van 10 OEVERLEDEN!ZO 06/09/20
Omschrijving :foto bij activiteitVoor de eerste keer nodigt Danny jullie uit voor een buitengewoon mooie fietstocht in de Zwalmstreek en de Vlaamse Ardennen. Vanuit Munkzwalm rijden we richting Brakel, Vloesberg (Flobecq), Ronse, Maarkedal en Kluisbergen. Uitgenomen de eerste 10 en de laatste 10 km is het parcours steeds glooiend en moet er redelijk wat geklommen worden. We maken kennis met een tiental bekende hellingen uit de Ronde van Vlaanderen en Kuurne Brussel Kuurne: de Berendries, Ten Bosse, de Hoppeberg, de Kanarieberg (nabij het bekende Muziekbos), de Oude Kruisberg, de Hotondberg (met zijn 145 m, het hoogste punt in de Vlaamse Ardennen), de Kortekeer, de Paterberg, de Taaienberg en de Varent - stuk voor stuk korte maar steile hellingen. Onderweg houden we 4 stops (2 lange stops en 2 kleinere stop ten velde).
Rijsnelheid: ± 20 km/u op vlakke weggedeelten (en een aangepaste snelheid bij hellingen)
Mee te brengen: Een fiets in perfecte staat, een fietshelm en eventueel fietshandschoentjes, voldoende drinken voor onderweg, een picknick/snack voor onderweg.
Belangrijke opmerkingen:
1. Bij regenweer gaat deze fietstocht niet door en wordt deze verschoven naar een latere datum.
2. Als je geen fietshelm mee hebt kan je niet deelnemen aan deze groepsactiviteit.
3. Voor de E-bikers: zorg dat je een sterke batterij mee hebt en een oplader om onderweg je batterij bij te laden tijdens een tussenstop!
4. Voor de niet E-bikers: deze super mooie rit in de Vlaamse Ardennen is voor de sportieve fietser. Indien je over een koersfiets beschikt, maak er dan gebruik van.
5. Er wordt op het einde van elke (zware) helling boven gewacht tot de laatste persoon boven is. Er wordt geen koers gereden en ieder rijdt op zijn of haar tempo de hellingen op (maar het is wel niet de bedoeling om alle hellingen te voet op te gaan).
6. Als je nog extra info wilt, neem dan telefonisch contact op met Danny.
Aangezien de groep uit maximum 2 groepen van 10 Oeverleden mag bestaan, moet je reserveren per mail naar nicole@oever.be en dit uiterlijk tegen zaterdagavond 05/09 om 20u. Schrijf in je mail over welke fietstocht het gaat met de juiste datum. Enkel de leden die op tijd reserveerden en op de reservatielijst staan, kunnen deelnemen. De andere leden die zonder reservering, via mail naar Nicole, naar de fietstocht komen, kunnen niet deelnemen.
RESPECTEER DE VEILIGHEIDSMAATREGELEN! We willen jullie veiligheid en die van de medewerkers waarborgen.
De verantwoordelijke zal er voor de fietstocht op wijzen dat elkeen de social distancing van 1m50 moet bewaren. Stel dat 1 of meer deelnemers de social distancing niet eerbiedigen en er komt toevallig politie langs, dan zal die vragen naar de verantwoordelijke van de groep en zouden ze hem of haar een boete kunnen opleggen. Deze boete dient dan betaald door de Oeverleden die de social distancing niet respecteerden.
Samen iets gaan drinken kan kan maar voor Oever liefst aan tafels van maximum 4 Oeverleden zodat de afstand van 1m50 gerespecteerd wordt. Tussen de tafels moet er ook 1m50 afstand zijn.
Breng altijd je handgel en mondmasker mee!
Bijdrage : gratis Meld je, met je lidkaart in de hand, spontaan aan bij de verantwoordelijke voor controle.
Afspraakuur :10u
Afspraakplaats :MunkZwalm 9630, Hoofd 2 (ter hoogte van café Duc d’Orleans)
Aanvangsuur :10u20
Info :DannyS - 0485 32 67 98 - danny.smet6@telenet.be.
Max. personen :20
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 04/09/2020 14:49:50 (code=ti061)    
 
 
 
Fietsen in het land van Mark en Merkske (± 45 km) OP VOORHAND RESERVEREN VERPLICHT! MAXIMUM 10 Oeverleden!ZO 06/09/20
Omschrijving :foto bij activiteitOp deze tocht ontdekken we de mooie natuur van de Kolonie, de vallei van het Merkske, Blakheide en het Turnhouts Vennengebied.we fietsen aan een snelheid van 16-18 km
Tussenstop in Klein Engelandhoeve (Bezoekerscentrum Vennengebied)
Zorg voor een fiets die in orde is!
Bij regen gaat de tocht niet door!
Aangezien de groep uit maximum 10 Oeverleden mag bestaan, moet je reserveren per mail naar nicole@oever.be en dit uiterlijk tegen zaterdagavond 05/09 om 20u. Schrijf in je mail over welke fietstocht het gaat met de juiste datum. Enkel de leden die op tijd reserveerden en op de reservatielijst staan, kunnen deelnemen. De andere leden die zonder reservering, via mail naar Nicole, naar de fietstocht komen, kunnen niet deelnemen.
RESPECTEER DE VEILIGHEIDSMAATREGELEN! We willen jullie veiligheid en die van de medewerkers waarborgen.
De verantwoordelijke zal er voor de fietstocht op wijzen dat elkeen de social distancing van 1m50 moet bewaren. Stel dat 1 of meer deelnemers de social distancing niet eerbiedigen en er komt toevallig politie langs, dan zal die vragen naar de verantwoordelijke van de groep en zouden ze hem of haar een boete kunnen opleggen. Deze boete dient dan betaald door de Oeverleden die de social distancing niet respecteerden.
Voor de tussenstop reserveerde Diane 2 tafeltjes van 5 om de social distancing te respecteren!
Breng altijd je handgel en mondmasker mee!
Bijdrage : gratis Meld je, met je lidkaart in de hand, spontaan aan bij de verantwoordelijke voor controle.
Afspraakuur :13u15
Afspraakplaats :Bezoekerscentrum De Klapekster, Kolonie 41 te 2323 Hoogstraten
Aanvangsuur :13u30
Info :Diane DK - 0485 80 29 86 - dekoninck_diane@hotmail.com.
Max. personen :10
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 07/09/2020 22:04:12 (code=ti062)    
 
 
 
Rustige wandeling Fort 5 en Hof van de baron Edegem (± 7 km) OP VOORHAND RESERVEREN via nicole@oever.be VERPLICHT! MAXIMUM 10 OEVERLEDEN!ZO 06/09/20
Omschrijving :foto bij activiteitMooie wandeling van ongeveer 7 km. We trekken eerst door het buitenfort naar het Hof van de baron. Er is een tussenstop voorzien. Daarna kunnen we nog samen iets drinken.
Bij regen wordt de wandeling afgelast!
Meebrengen : waterdichte schoenen want het kan modderig zijn op sommige plaatsen!
Bijdrage : gratis. Meld je met de lidkaart in de hand, spontaan aan bij de verantwoordelijke voor controle.
Aangezien de groep uit maximum 10 Oeverleden mag bestaan, moet je reserveren per mail naar nicole@oever.be en dit uiterlijk tegen zaterdagavond 05/09 om 19u. Schrijf in je mail over welke wandeling het gaat met de juiste datum. Enkel de leden die op tijd reserveerden en op de reservatielijst staan, kunnen deelnemen. De andere leden die zonder reservering, via mail naar Nicole, naar de wandeling komen, kunnen niet deelnemen.
RESPECTEER DE VEILIGHEIDSMAATREGELEN! We willen jullie veiligheid en die van de medewerkers waarborgen.
De verantwoordelijke zal er voor de wandeling op wijzen dat elkeen de social distancing van 1m50 moet bewaren. Stel dat 1 of meer deelnemers de social distancing niet eerbiedigen en er komt toevallig politie langs, dan zal die vragen naar de verantwoordelijke van de groep en zouden ze hem of haar een boete kunnen opleggen. Deze boete dient dan betaald door de Oeverleden die de social distancing niet respecteerden.
Tijdens en na de wandeling samen iets gaan drinken en/of eten kan voor Oever maar liefst aan tafels van maximum 4 of 5 Oeverleden zodat de afstand van 1m50 gerespecteerd wordt. Tussen de tafels moet er ook 1m50 afstand zijn.
Breng altijd je handgel en mondmasker mee!
Afspraakuur :13u45
Afspraakplaats :aan het Kerkplein in Edegem waar je gemakkelijk kan parkeren. Ook bereikbaar met bus 32, halte "KERK" op de Prins Boudewijnlaan, juist om de hoek van het Kerkplein.
Aanvangsuur :14u
Info :Lieve VA - 0496 10 86 22.
Max. personen :10
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 05/09/2020 12:26:35 (code=ti064)    
 
 
 
Wandeling in de Hobokense Polder (± 10 km) OP VOORHAND RESERVEREN VERPLICHT! MAXIMUM 10 OEVERLEDEN PER GROEP!ZO 06/09/20
Omschrijving :foto bij activiteitBij meer dan 10 deelnemers wordt er in twee groepen gewandeld (1 groep met Mon en 1 groep met Frans).
De Hobokense Polder is een van de mooiste groene plekjes van Antwerpen. Het is ook het grootste op het grondgebied van de stad: de perfecte plek om een paar uur helemaal op te gaan in de natuur.
In een Scheldebocht laat Natuurpunt er de natuur zo veel mogelijk haar gang gaan. Dat resulteert in een gevarieerd landschap - van polder over moeras tot bos - en maar liefst 500 verschillende planten. Een vlonderpad helpt je om natte stroken te overbruggen.
We zullen er dus groene bossen en waterplassen ontdekken en zelfs een wei met Galloway-koeien.
In 2016 werd de wandeling in de Hobokense Polder verkozen tot wandeling van het jaar.
We vertrekken aan treinstation Hoboken-Polder en wandelen door de prachtige Hobokense Polder.
We nemen een tussenstop in Bistro Steiger3. Daarna wandelen we terug door de polder langs de andere kant. Op het einde stoppen we nog aan Bistro De Schorren in Polderstad waar we nog iets kunnen eten of drinken.
Meebrengen : goede wandelschoenen, goed weer, mondmasker en Oeverlidkaart.
Bijdrage : gratis. Meld je met de lidkaart in de hand, spontaan aan bij de verantwoordelijke voor controle.
Aangezien de groep uit maximum 20 Oeverleden mag bestaan, verdeeld over 2 groepen van max 10 Oeverleden, moet je reserveren per mail naar nicole@oever.be en dit uiterlijk tegen zaterdagavond 05/09 om 19u. Schrijf in je mail over welke wandeling het gaat met de juiste datum. Vermeld ook of je al dan niet blijft eten achteraf .Enkel de leden die op tijd reserveerden en op de reservatielijst staan, kunnen deelnemen. De andere leden die zonder reservering, via mail naar Nicole, naar de wandeling komen, kunnen niet deelnemen.
RESPECTEER DE VEILIGHEIDSMAATREGELEN! We willen jullie veiligheid en die van de medewerkers waarborgen.
De verantwoordelijke zal er voor de wandeling op wijzen dat elkeen de social distancing van 1m50 moet bewaren. Stel dat 1 of meer deelnemers de social distancing niet eerbiedigen en er komt toevallig politie langs, dan zal die vragen naar de verantwoordelijke van de groep en zouden ze hem of haar een boete kunnen opleggen. Deze boete dient dan betaald door de Oeverleden die de social distancing niet respecteerden.
Tijdens en na de wandeling samen iets gaan drinken en/of eten kan voor Oever maar liefst aan tafels van maximum 4 of 5 Oeverleden zodat de afstand van 1m50 gerespecteerd wordt. Tussen de tafels moet er ook 1m50 afstand zijn.
Breng altijd je handgel en mondmasker mee!
Afspraakuur :13u45
Afspraakplaats :Parking Treinstation Hoboken-Polder, Schroeilaan te 2660 Hoboken waar Mon en Frans jullie verwelkomen
Tijdens het weekend stoppen er geen treinen; tram 2 en bus 13 stoppen in de buurt.
Aanvangsuur :14u
Info :Mon V - 0485 54 84 40.
of :Frans VR - 0496 62 46 11 - frans.vr@hotmail.com.
Max. personen :25
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 05/09/2020 20:12:18 (code=ti063)    
 
© Oever V.Z.W. Durentijdlei 52, 2930 BrasschaatGSM 0478/54 54 54 | pieter@oever.be