Login 
   
 
Oever !? Activiteiten Nieuwsbrief Ledenluik
   Op datum
      Deze week
      Nieuw bijgekomen
      Reserveer nu
      Deze maand
      Volgende maand
      Weekendactiviteiten
      Avondactiviteiten
   Ook voor Niet-leden
   Periodieke activiteiten
   Op soort
   Zoek activiteiten
   Reservatieregels
   Fuiven
   Weekends en Reizen
   Afspraakplaatsen
   Carpooltarieven
   Verslagen
   Annulatievoorvaarden
 
  U bevindt zich hier Activiteiten U bevindt zich hier Op datum U bevindt zich hier Deze maand vorige   print
mail
 
NIEUWSBRIEF
Verzend  Alleen link
ACTIVITEITEN
Oktober 2020
madiwodovrzazo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
MEEST GELEZEN
Deze week
Oever !?
FUIVEN Singles
Activiteiten
Foto's
Introfilm
ZOEK op oever.be
Ok
Oever activiteiten
Activiteiten 28 Oktober 2020
 
Vorige maandOverzichtVolgende maand

 
 
Robrecht vanden Thoren De hoogste berg Berchem NIEUWE DATUM!WO 28/10/20
Omschrijving :foto bij activiteitRobrecht vanden Thoren heeft een probleem. Een maand geleden gaf hij een feest. Een goede vriend en vriendin van hem werden er verliefd op mekaar. Uit dankbaarheid willen ze graag dat hij getuige wordt op hun trouwfeest. En natuurlijk willen ze ook dat hij speecht, Robrecht is een begenadigd spreker.
Robrecht weet wat van hem en zijn toespraak verwacht wordt. Romantiek, gevoeligheid, waarachtigheid.
Maar na een akelige ervaring in de liefde heeft hij voor zichzelf de dure eed gezworen dat hij voortaan alleen nog maar eerlijk en recht uit zijn hart mag spreken.
En hij twijfelt. Aan de twee geliefden en hun motieven. Hij kent ze langer dan vandaag. Zijn ze oprecht, is het een roes, of is er meer aan de hand?
En hij twijfelt aan de liefde zelf. Wordt er van het hele fenomeen niet veel te veel verwacht?
En dan twijfelt hij ook nog aan zichzelf. Is zijn eigen eerlijkheid wel te vertrouwen, of hebben zijn woede en verdriet die gekaapt?
Morgen is het zover. Vanavond wil hij, in uw bijzijn, oefenen wat hij tijdens de bruiloft gaat zeggen. Maar voorlopig staat er alleen nog maar op papier dat ze vooral níet moeten trouwen.
Maar ja. Dat is ook wat.
Deze voorstelling wordt gesteund en gecoacht door Wouter Deprez
Robrecht Vanden Thoren is een Belgische acteur die studeerde in Eindhoven aan de academie voor drama. In het theater kennen we hem voornamelijk van Compagnie Cecilia (regie Arne Sierens) en Het KIP. Hij debuteerde op het grote doek in Nederland met de film Masterclass van Hans Teeuwen. Terug in Belgie speelde hij mee in tal van films en series. De laatste zomer, Offline, code 37, Flikken, Quiz me Quick, Terug naar Morgen, Tegen de sterren op, Verborgen Verlangen, en de Emmy winnende “Wat als”, ….
De meeste mensen kennen hem echter van de één reeks "Tom&Harry" en van zijn vertolking in de veel bekroonde film "Hasta la vista" waarvoor hij op het internationaal filmfestival van Cinoche (Quebec) de prijs van beste acteur in de wacht sleepte.
In 2019 kwamen er twee films uit waarin hij te zien is, namelijk The Best Of Dorien B en de eerste Vlaamse actieduikbootfilm TORPEDO.

In de pers:
De Gentenaar 15/10 - Robrecht Vanden Thoren maakt zijn eerste solo-theatervoorstelling
"Ik heb nog nooit iets gemaakt zonder humor erin"
De Standaard (12/10) - 'Een jaar lang heb ik elke dag gehuild'
Met 'De hoogste berg' waagt Robrecht Vanden Thoren een sprong in het diepe. Het is zijn eerste cabaretsolo, over een persoonlijk thema dan nog: zijn scheiding. 'Die breuk kwam als een donderslag bij heldere hemel, waar ik totaal geen antwoord op had'
Knack (09/10) - Ik moest gered worden
"Ja, het wordt grappig. En ontroerend. De hoogste berg is theater én cabaret."
Knack (26/11)
Robrecht Vanden Thoren overtuigt als pril cabaretier in 'De hoogste berg'3***
CORONAMAATREGELEN:
De voorstellingen beginnen stipt op het aangegeven uur. Een half uur voor aanvang ben je van harte welkom in ccBe en word je zodra de groep compleet is naar je plaats begeleid. De vrijwilligers van CC Berchem staan klaar om je wegwijs te maken en alles vlot te laten verlopen.
Uit voorzorg dragen ze een mondmasker en uiteraard wordt bij elke interactie de onderlinge minimumafstand gerespecteerd. Dat verwachten we ook van jou. Het dragen van een mondmasker is verplicht zodra je het gebouw betreedt én in de zalen.
De plaatsen zijn uitzonderlijk ongenummerd zodat we je groep op een veilige manier in de schouwburg kunnen toelaten. Aangezien het aantal zitplaatsen beperkt is, kan je helaas je stoelen niet zelf kiezen.
Voor en na de voorstelling zijn vestiaire en bar voorlopig gesloten. Jassen mogen mee in de zaal. Blijf na afloop van de voorstelling zitten tot de vrijwilligers je ophalen en naar de uitgang begeleiden langs de achterkant van het gebouw (Berthoutstraat).
Afspraakuur :19u30
Afspraakplaats :aan de kassa van CC Berchem, Driekoningenstraat 126 te 2600 Berchem. Je kan je auto gemakkelijk kwijt op de betaalparking van Albert Heyn, net om de hoek in de Walemstraat. Breng wel kleingeld mee om te betalen!
Aanvangsuur :20u
Reservatie :€ 14 overschrijven op Oeverrekening KBC BE07 7310 3573 4266.
Vermeld lidnummer, datum en activiteit
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11 - pieter@oever.be.
Max. personen :10
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 13/10/2020 23:49:09 (code=tj281)    
 
© Oever V.Z.W. Durentijdlei 52, 2930 BrasschaatGSM 0478/54 54 54 | pieter@oever.be