Login 
banner
 
 
 
 
Oever !? Activiteiten Nieuwsbrief Ledenluik
   Deze week
   Op datum
   Deze maand
   Ook voor Niet-leden
   Periodieke activiteiten
   Op soort
   Zoek activiteiten
   Reservatieregels
   Fuiven
   Weekends en Reizen
   Afspraakplaatsen
   Carpooltarieven
   Verslagen
   Annulatievoorwaarden
 
  U bevindt zich hier Activiteiten U bevindt zich hier Deze maand terug vorige   print print
delen mail
 
NIEUWSBRIEF
Verzend  Alleen link
ACTIVITEITEN
 Juli 2020pijl r
madiwodovrzazo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
MEEST GELEZEN
Oever !?
Deze week
FUIVEN Singles
Activiteiten
Foto's
Nieuwsbrief
ZOEK op oever.be
google-logoOk
Oever activiteitentitel
subtitelActiviteiten 26 Juli 2020
 
OverzichtVolgende maand

 
 
Wandelen van Leest naar Vrijbroekpark (19km ) OP VOORHAND RESERVEREN VERPLICHT! MAXIMUM 20 OEVERLEDEN!ZO 26/07/20
Omschrijving :foto bij activiteitWe wandelen door het natuurgebied het Robbroek dat een open moeraslandschap is met vochtige graslanden, elzenbosjes, moerasvegetaties en open water. Voor de tussenstop gaan we naar het Vrijbroekpark aan de rand van Mechelen. Het is het grootste park van de stad. In de rozentuin groeien meer dan duizend variëteiten.
Na de middag gaat de wandeling verder via de Eglegemvijver en langs mooie landelijke wegen richting Leest.
Meebrengen :drankje voor onderweg, stevige wandelschoenen waterdicht want het eerste stuk is slijkerig.
Bij slecht weer zal de activiteit geannuleerd worden.
Aangezien we de groep tot maximum 20 Oeverleden beperken, moet je reserveren per mail naar nicole@oever.be en dit uiterlijk tegen zaterdagmiddag 25/07 om 13u. Schrijf in je mail over welke wandeling het gaat met de juiste datum. Enkel de leden die op tijd reserveerden en op de reservatielijst staan, kunnen deelnemen. De andere leden die zonder reservering, via mail naar Nicole, naar de wandeling komen, kunnen niet deelnemen.
RESPECTEER DE VEILIGHEIDSMAATREGELEN! We willen jullie veiligheid en die van de medewerkers waarborgen.
De verantwoordelijke zal er voor de wandeling op wijzen dat elkeen de social distancing van 1m50 moet bewaren. Wordt deze afstand niet bewaard, doe dan je mondmasker aan!
Stel dat 1 of meer deelnemers de social distancing niet eerbiedigen en er komt toevallig politie langs, dan zal die vragen naar de verantwoordelijke van de groep en zouden ze hem of haar een boete kunnen opleggen. Deze boete dient dan betaald door de Oeverleden die de social distancing niet respecteerden.

Bijkomende nieuwe Corona maatregelen:
Indien de noodzakelijke afstand van 1m50 niet kan bewaard worden, doe dan je mondmasker aan tijdens om het even welke Oeveractiviteit!!!
Als je naar een café, brasserie of restaurant gaat, moet je vanaf zaterdag 25/07 verplicht een mondmasker ophebben tot je aan tafel zit. Dan pas mag je mondmasker af.
Je zet het mondmasker terug op als je je verplaatst in het etablissement en wanneer je de zaak verlaat. Per tafel mogen er maximum 15 personen zitten, hoewel het beter is om plaats te nemen aan meerdere tafels.
Per tafel zullen ook de contactgegevens van 1 persoon gevraagd worden.
We raden je ook aan om ook aan tafel je mondmasker op te zetten want de 1m50 kan er bijna nooit verzekerd worden!
De corona regels kunnen plaatselijk verschillen afhankelijk van de beslissingen van de lokale gouverneur/ burgemeester en we moeten er ons aan houden: de politie gaat onmiddellijk verbaliseren zonder verwittiging.
Breng altijd je handgel en mondmasker mee!

Bijdrage : gratis Meld je, met je lidkaart in de hand, spontaan aan bij de verantwoordelijke voor controle.
Afspraakuur :10u45
Afspraakplaats :Parking Dorpstraat te 2811 Leest Centrum
Aanvangsuur :11u
Info :Nele Peeters - 0475 33 61 07
Max. personen :20
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 14/03/2024 16:24:34 (code=tg263)    
 
 
 
Kajakken op de Nete tussen Herentals en Grobbendonk (7,3 km) en wandeling terug van 7 km OP VOORHAND RESERVEREN VERPLICHT! MAXIMUM 20 OEVERLEDEN!ZO 26/07/20
Omschrijving :foto bij activiteitDoor het hart van de Antwerpse Kempen kronkelt één van de zuiverste waterwegen in heel Vlaanderen: de Kleine Nete. Dit schilderachtige riviertje herbergt een rijke planten- en dierenwereld.
Tussen Retie en Grobbendonk is de Kleine Nete geschikt voor kano- en kajakvaart. Avonturiers die op zoek zijn om een show op te voeren in een kolkende rivier vol stroomversnellingen zijn hier aan het verkeerde adres. Wij houden het rustig in een mooi brokje idyllische natuur. De vaarafstand is 7,3 km wat men aflegt in ± 110 minuten.
Bij de aankomst in Grobbendonk houden we een tussenstop in het kasteelpark om terug op krachten te komen voor de terugtocht die we als natuurwandeling (7 km) afleggen naar Herentals.
Mogelijk avondeten of cafébezoek in Herentals-centrum.
Bij regenweer houden we deze activiteit op een andere datum.
Prijzen:
Kayak 2 personen : 20 euro per boot
Kayak 1 persoon : 15 euro per boot
Canadese kano : 2 personen 25 euro per boot
Zwemvest : 1,5 euro per stuk.
Je boot is ter plaatse contant te betalen bij vertrek, er is geen bancontact!
Aangezien de groep maar uit maximum 20 Oeverleden mag bestaan, moet je reserveren per mail naar nicole@oever.be en dit uiterlijk tegen vrijdagavond 24/07 om 22u. Enkel de leden die op tijd reserveerden en op de reservatielijst staan, kunnen deelnemen. De andere leden die zonder reservering, via mail naar Nicole, naar de kajaktocht komen, kunnen niet deelnemen.
RESPECTEER DE VEILIGHEIDSMAATREGELEN! We willen jullie veiligheid en die van de medewerkers waarborgen.
De verantwoordelijke zal er op wijzen dat elkeen de social distancing van 1m50 moet bewaren. Stel dat 1 of meer deelnemers de social distancing niet eerbiedigen en er komt toevallig politie langs, dan zal die vragen naar de verantwoordelijke van de groep en zouden ze hem of haar een boete kunnen opleggen. Deze boete dient dan betaald door de Oeverleden die de social distancing niet respecteerden.
Breng altijd je handgel en mondmasker mee!
Meld je, met je lidkaart in de hand, spontaan aan bij de verantwoordelijke voor controle.
Afspraakuur :13u30
Afspraakplaats :Taverne “De Hut”, aan de boorden van de Nete, Spaanshoflaan, 18/1 in 2200 Herentals. Je parkeert best in de Cardijnlaan om de buurt te ontlasten, of tijdens het weekeinde gratis op de parking van het nabije ziekenhuis.
Aanvangsuur :13u45
Info :Luc VDW - 0471 66 09 27
Max. personen :20
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 14/03/2024 16:24:34 (code=tg261)    
 
 
 
Mooie zomerwandeling in het Peerdsbos Brasschaat (8 km) OP VOORHAND RESERVEREN VERPLICHT! MAXIMUM 20 OEVERLEDEN!ZO 26/07/20
Omschrijving :foto bij activiteitElke keer opnieuw wanneer we in het Peerdsbos wandelen, maken we ons de opmerking: wat is dat hier toch mooi en zo afwisselend. Daarom organiseren we er een mooie, zomerse wandeling.
We vertrekken aan de Ruiterhal, wandelen voorbij de Melkerij, verder het bos in langs de Laarse Beek, voorbij de Zuil naar de Roeivijver, het Boothuisje en de aanpalende Zomerbar, langs het zwembad, rond het kasteel met haar prachtige uitgestrekte groene zone en mooie vijver. Na ongeveer 8 km zijn we terug aan ons vertrekpunt. Indien het weer het toelaat, kunnen we aan de Zomerbar of het boothuisje een tussenstop houden of even uitrusten in het gras.
Na de wandeling bestaat de mogelijkheid om een hapje te blijven eten in Brasserie Vieux Depot in Brasschaat! Reserveer hiervoor via nicole@oever.be ten laatste op vrijdagavond 24/07 om 22u.
Bij aanhoudende regen gaat de wandeling niet door. Contacteer hiervoor Nicole: 0475 59 56 11.

Meebrengen : gemakkelijke wandelschoenen, hapje-drankje voor onderweg.

Aangezien we de groep beperken tot maximum 20 Oeverleden, moet je reserveren per mail naar nicole@oever.be en dit uiterlijk tegen vrijdagavond 24/07 om 22u. Schrijf in je mail over welke wandeling het gaat met de juiste datum en vermeld er ook ineens bij of je erna blijft eten of niet. Enkel de leden die op tijd reserveerden en op de reservatielijst staan, kunnen deelnemen. De andere leden die zonder reservering, via mail naar Nicole, naar de wandeling komen, kunnen niet deelnemen.
RESPECTEER DE VEILIGHEIDSMAATREGELEN! We willen jullie veiligheid en die van de medewerkers waarborgen.
De verantwoordelijke zal er voor de wandeling op wijzen dat elkeen de social distancing van 1m50 moet bewaren. Wordt deze afstand niet bewaard, doe dan je mondmasker aan! Stel dat 1 of meer deelnemers de social distancing niet eerbiedigen en er komt toevallig politie langs, dan zal die vragen naar de verantwoordelijke van de groep en zouden ze hem of haar een boete kunnen opleggen. Deze boete dient dan betaald door de Oeverleden die de social distancing niet respecteerden.
Breng altijd je handgel en mondmasker mee!

Bijdrage : gratis Meld je, met je lidkaart in de hand, spontaan aan bij de verantwoordelijke voor controle.
Afspraakuur :13u45
Afspraakplaats :Aan de ingang van de Ruiterhal, Azalealaan 6, (voorheen Gemeentepark 10), Brasschaat waar Pieter en Nicole iedereen verwelkomen.
Goed bereikbaar met bus 640.
Aanvangsuur :14u
Info :Pieter & Nicole - 0478 54 54 54 - 0475 59 56 11
Max. personen :20
Annulatie :Annulatievoorwaarden voor ééndagsactiviteiten
 Top
Laatste wijziging: 14/03/2024 16:24:34 (code=tg262)    
 
© Oever V.Z.W. Durentijdlei 52, 2930 BrasschaatGSM 0478/54 54 54 | pieter@oever.be