Login 
banner
 
 
 
 
Oever !? Activiteiten Nieuwsbrief Ledenluik
   Deze week
   Op datum
   Deze maand
   Ook voor Niet-leden
   Periodieke activiteiten
   Op soort
   Zoek activiteiten
   Reservatieregels
   Fuiven
   Weekends en Reizen
   Afspraakplaatsen
   Carpooltarieven
   Verslagen
   Annulatievoorwaarden
 
  U bevindt zich hier Activiteiten U bevindt zich hier Verslagen terug vorige   print print
delen mail
 
NIEUWSBRIEF
Verzend  Alleen link
ACTIVITEITEN
pijl lMaart 2024pijl r
madiwodovrzazo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
MEEST GELEZEN
Oever !?
Deze week
FUIVEN Singles
Activiteiten
Foto's
Nieuwsbrief
ZOEK op oever.be
google-logoOk
Verslag van ZA 05/04/2003titel
subtitel4e open tennistornooi op 5 april 2003
 
 
 
 18 dapperen keken vermoedelijk reeds lang uit naar deze happening : gewoon ontspannen en gezellig met elkaar samen, en nog gezond ook !!
Bob was de leukste en kwam enkel met een plastieken zakje ( inhoudende één handdoek en een shortje ) , vragen waar ie een tennisracket kon huren ( “ ’t is toch recreatief tennissen hé ??” ). Hij wist te vertellen dat dit de eerste keer was dat hij de snaren van een tennisracket mocht bewonderen. Meerdere personen hadden hun voorzorgen genomen en hadden zich extra “ingetaped”, of beter zelfs ‘laten’ “intapen”.
Het sein voor het opwarmen was al lang gegeven, maar niemand ging naar de tennisterreinen ?? Och ja, de verlichting moest dan wel ingeschakeld worden, want tennissen zonder licht en alleen op gevoel is toch maar raar, denk ik.
De start en stopsignalen van het spel kwamen niet steeds op tijd, ( deels door een technisch defect van de bel), doch de sportieve kant van het tornooi verliep verder spontaan. “Juist een plezant partijtje gespeeld” hoorde men meermaals zeggen; maw. er was een gemoedelijke sfeer. Spijtig dat Marc op het einde van het vierde spel een klein beetje verkeerd op zijn benen terecht kwam, waardoor zijn kuiten reclameerden en Marc wijselijk stopte vooraleer er iets ergers kon gebeuren. Het ijs bracht hem een goed-gevoel verzorging.
Pieter verzorgde de proclamatie : bij de dames was niemand laatste : er zaten liefst 3 exequo’s bij !! Hij werd wel even in verlegenheid gebracht want hij had niet gerekend op een exequo op de tweede plaats! Dus één flesje wijn voor twee. Bij de heren had Bob wel de minste punten, maar, zo te zien kwam hij zeker in aanmerking voor de prijs van de zich best amuserende tennisser !!
Daar er ook een paar badmintonspelers aanwezig waren, werd de vraag gesteld om zo ’n tornooi ook uit te tekenen voor badminton. Gehoord Pieter ?? of Michel ??
De laatsten gingen, na een paar jenevertjes naar huis - of naar de naastgelegen fuif - lang nadat de lichten op het tennisveld werden gedoofd. Op naar de lustrumviering !!
Jef
 
 Top
Laatste wijziging: 17/07/2007 14:39:37    
 
© Oever V.Z.W. Durentijdlei 52, 2930 BrasschaatGSM 0478/54 54 54 | pieter@oever.be