Login 
   
 
Oever !? Activiteiten Nieuwsbrief Ledenluik
   Op datum
   Ook voor Niet-leden
   Periodieke activiteiten
   Op soort
   Zoek activiteiten
   Reservatieregels
   Fuiven
   Weekends en Reizen
   Afspraakplaatsen
   Carpooltarieven
   Verslagen
   Annulatievoorvaarden
 
  U bevindt zich hier Activiteiten U bevindt zich hier Verslagen vorige   print
mail
 
NIEUWSBRIEF
Verzend  Alleen link
ACTIVITEITEN
April 2020
madiwodovrzazo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
MEEST GELEZEN
Deze week
Oever !?
FUIVEN Singles
Activiteiten
Foto's
Introfilm
ZOEK op oever.be
Ok
Verslag van ZA 05/04/2003
4e open tennistornooi op 5 april 2003
 
 
 
 18 dapperen keken vermoedelijk reeds lang uit naar deze happening : gewoon ontspannen en gezellig met elkaar samen, en nog gezond ook !!
Bob was de leukste en kwam enkel met een plastieken zakje ( inhoudende één handdoek en een shortje ) , vragen waar ie een tennisracket kon huren ( “ ’t is toch recreatief tennissen hé ??” ). Hij wist te vertellen dat dit de eerste keer was dat hij de snaren van een tennisracket mocht bewonderen. Meerdere personen hadden hun voorzorgen genomen en hadden zich extra “ingetaped”, of beter zelfs ‘laten’ “intapen”.
Het sein voor het opwarmen was al lang gegeven, maar niemand ging naar de tennisterreinen ?? Och ja, de verlichting moest dan wel ingeschakeld worden, want tennissen zonder licht en alleen op gevoel is toch maar raar, denk ik.
De start en stopsignalen van het spel kwamen niet steeds op tijd, ( deels door een technisch defect van de bel), doch de sportieve kant van het tornooi verliep verder spontaan. “Juist een plezant partijtje gespeeld” hoorde men meermaals zeggen; maw. er was een gemoedelijke sfeer. Spijtig dat Marc op het einde van het vierde spel een klein beetje verkeerd op zijn benen terecht kwam, waardoor zijn kuiten reclameerden en Marc wijselijk stopte vooraleer er iets ergers kon gebeuren. Het ijs bracht hem een goed-gevoel verzorging.
Pieter verzorgde de proclamatie : bij de dames was niemand laatste : er zaten liefst 3 exequo’s bij !! Hij werd wel even in verlegenheid gebracht want hij had niet gerekend op een exequo op de tweede plaats! Dus één flesje wijn voor twee. Bij de heren had Bob wel de minste punten, maar, zo te zien kwam hij zeker in aanmerking voor de prijs van de zich best amuserende tennisser !!
Daar er ook een paar badmintonspelers aanwezig waren, werd de vraag gesteld om zo ’n tornooi ook uit te tekenen voor badminton. Gehoord Pieter ?? of Michel ??
De laatsten gingen, na een paar jenevertjes naar huis - of naar de naastgelegen fuif - lang nadat de lichten op het tennisveld werden gedoofd. Op naar de lustrumviering !!
Jef
 
 Top
Laatste wijziging: 17/07/2007 14:39:37    
 

Oever ... je kan geen weekend zonder !     Oever-vzw op Facebook   Twitter
© Oever V.Z.W. Durentijdlei 52, 2930 BrasschaatGSM 0478/54 54 54 | pieter@oever.be