Login 
   
 
Oever !? Activiteiten Nieuwsbrief Ledenluik
   Op datum
   Ook voor Niet-leden
   Periodieke activiteiten
   Op soort
   Zoek activiteiten
   Reservatieregels
   Fuiven
   Weekends en Reizen
   Afspraakplaatsen
   Carpooltarieven
   Verslagen
   Annulatievoorvaarden
 
  U bevindt zich hier Activiteiten U bevindt zich hier Verslagen vorige   print
mail
 
NIEUWSBRIEF
Verzend  Alleen link
ACTIVITEITEN
April 2020
madiwodovrzazo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
MEEST GELEZEN
Deze week
Oever !?
FUIVEN Singles
Activiteiten
Foto's
Introfilm
ZOEK op oever.be
Ok
Verslag van VR 13/02/2009
Weekend Voeren (13 tot 15 februari 2009)
 
 
 
 Nadat ik mijn 2 passagiers had opgepikt, ging het richting Voeren. Heel vlotjes voor een vrijdagavond. Hoe dichter we bij onze eindbestemming kwamen, hoe natter het werd. Bijna ter plekke waren we blij met onze GPS anders hadden we het nooit gevonden!
We werden hartelijk verwelkomd door bekende en nieuwe gezichten. De kamers waren al verdeeld, het waren 2 heel mooie, moderne vakantiewoningen met alle modern comfort. Na een heerlijke kaastafel met de nodige wijn, werd er nog wat gebabbeld en de planning voor het weekend uit de doeken gedaan. Iedereen lag op tijd in bed, we wilden fit zijn om aan de wandeling te beginnen.
Na een verkwikkende nachtrust, voor sommigen dan toch, en een stevig ontbijt vertrokken we met onze picknick voor een stevige tocht. Marianne had een prachtige wandeling uitgestippeld in een al even prachtig decor.
De weergoden waren ons gunstig gezind, een stralend zonnetje vergezelde ons heel de dag.
Er was een iets kortere wandeling en een iets langere (22,50 km !!!!!!!!) voorzien. Dus voor elk wat wils. Na 2 stops en enkele “val dieukes” kwamen we in de late namiddag moe maar meer dan voldaan terug thuis.
Een verkwikkende duik in het gezellige zwembad was een welgekomen verfrissing.
Daarna was het tijd voor het aperitief. Enkele vrijwilligers hadden de eetkamer “romantisch” versierd. Een echt Valentijnssfeertje ! En dan het eten! Het was geweldig, om duimen en vingers af te likken!
We startten met een lekker tomatenroomsoepje waarin Ingrid een mooi hartje met room had getekend, dan volgde een zalmfilet, gedresseerd op een garnalenpuree in een bisque- en pernodsausje. Het dessert bestond uit een hartje van bavarois of een lekker stukje Zwarte Woud gebak. Een dikke proficiat aan de koks, Marc, Nicole, Myriam en aan al degenen die met de Oeverschorten deze heerlijke dissen serveerden. Het was echt heerlijk!
‘s Anderendaags heeft ondergetekende nog de korte wandeling meegedaan want dan was haar pijp uit.
Besluit: het was weer een onvergetelijk Oeverweekend, een dikke merci aan Nicole en Pieter, de “koks” en Marianne voor de schitterende wandelingen !
Tot een volgende keer,
 
 Top
Laatste wijziging: 01/03/2010 16:50:11    
 

Ervaar de lentekriebels bij Oever !     Oever-vzw op Facebook   Twitter
© Oever V.Z.W. Durentijdlei 52, 2930 BrasschaatGSM 0478/54 54 54 | pieter@oever.be