Verslag van ZA 26/09/2009
Turkije Yalikavak
 
 
 
 Midden in de nacht, koud, mist, worden wij opgepikt tussen 1 en 3 uur door een zeer aangename chauffeur en op weg naar de luchthaven (de check in is om 4u30), blijft het stil in ons busje.
Zaventem 4u, Jan heeft onze vouchers. Echter geen Jan te bespeuren. Via SMS vernemen wij dat het busje autopech heeft.
Uiteindelijk zijn wij in onze ‘jet’ van Pegasus op tijd opgestegen. Drie uur en tien minuten later, zijn we op Bodrum geland en plots waren we één uur ouder!
Onze groep van ongeveer 40 deelnemers werd over twee hotels verdeeld: Hotel Cactus Mirage met privaat strand en uitstekende keuken en de anderen logeerden in Charm.
De bedoeling van Pieter om gezamenlijk te eten was praktisch niet mogelijk en dus gingen we bij elkaar op bezoek.
Om de twintig minuten reed er een Dolmus naar Yalikavak en van daaruit hadden we ook een aansluiting naar Bodrum. Via de reisorganisatie hadden we de mogelijkheid om Kos, Efese en Sleeping Valley te bezoeken.
De stad Bodrum met zijn ‘Castle’ was een echte aanrader: het oude gedeelte met zijn winkeltjes en het nieuwe deel, vlak aan de haven met de ‘echte’ winkels.
Het vissersdorp Yalikavak was zeer pittoresk, met markt waar we overspoeld werden met kruiden, noten, fruit en groenten en niet te vergeten: de verse pannenkoeken of wraps gevuld met hartig beleg of ingesmeerd met Nutella choco.
De gehele week was het zonnetje van de partij. Het was te vlug voorbij en met tegenzin vertrokken we naar Zaventem met een temperatuur van 13 graden.
Dit is een verslag van de charmante ploeg.
Frieda
 
 Top
Laatste wijziging: 26/10/2009 21:50:55    
 

Oever ... connecting singles !     Oever-vzw op Facebook   Twitter