Verslag van VR 12/10/2007titel
subtitelVerslag Weekend Ciney-Chapois
 
 
 
Zeg, jij schrijft het verslag wel eventjes, hé…
 Dat is allemaal gemakkelijk gezegd, maar hoe kan je in enkele woorden
een heel weekend kwijt?
Wat zou ik kunnen vertellen:
- Een heel gezellig huis, knap ingericht, met een 3 Michelinsterrenkeuken.
- Kamers met meestal een douche en voor sommigen een kinderbedje met knuffels. Was dit een hint voor de bewoners, die opvallend vroeg gingen slapen?
- Het eten was zoals het moet zijn, op zo’n weekend, veel en lekker voor de meesten, verpakt in zakjes voor één of andere zonderlinge dieetster.
- De vroege vogels zorgden voor een gezellige ontbijttafel en de “mannen” zorgden voor de BBQ met alles erop en eraan. (Gelukkig waren er deze keer een aantal van die uitzonderlijke exemplaren in de groep)
- Twee stevige wandelingen, voor de éne groep, de andere gingen zondag naar Rochefort.
- Mariëtte laat graag met haar voeten spelen en ook daarvoor is er binnen Oever een kandidaat specialist te vinden.
- Marc nam ons zonder medelijden bergje op, bergje af, met af een toe een terraske als beloning. Met zo’n vooruitzicht krijg je zelfs een ezel nog vooruit!
- En hoe was “het weer”… daar kan ik kort over zijn : “geweldig” zou Eddy Wally zeggen, echte gelukzakken waren we !
- Het was gewoon af !
 
Kan ik ook vertellen dat...
 - Nadine dacht dat ze een spook in de douche zag en bijna over haar bed sprong.
- Dat tijdens de wandeling een nieuwe Olympische Oeversport : “Eikelwerpen”
ontstaan is. Een wedstrijd die door niemand gewonnen werd, maar volgens de Olympische gedachte “deelnemen is belangrijker dan winnen” vol overgave gespeeld werd. Een waardig alternatief voor de pétanque misschien?
- Een van de avondjes werd afgesloten door een groepje “die-hards”, de stoelendans mocht niet ontbreken en die werd glorievol gewonnen door Herman die veel meer kan dan de pétanque organiseren.
- Er buiten een jacuzzi stond met daarin bloot en half bloot vlees, dat zich zachtjes liet koken voor ze aan de BBQ begonnen.
- Magda als enige kip in het hanenkot lag en ’s morgens nog lekker lag te slapen als iedereen al aan het ontbijt verscheen. ’ t Was waarschijnlijk zachtronkend gezelschap.
Ach, er is zoveel te vertellen, ’t was weer een TOP-weekend, dank je wel aan iedereen voor het toffe gezelschap en vooral Pieter en Nicole, een dikke mercie!
Chris Van de Dieetzakjes
 
 Top
Laatste wijziging: 24/10/2007 23:42:07