Login 
   
 
Oever !? Activiteiten Nieuwsbrief Ledenluik
   Op datum
   Ook voor Niet-leden
   Periodieke activiteiten
   Op soort
   Zoek activiteiten
   Reservatieregels
   Fuiven
   Weekends en Reizen
   Afspraakplaatsen
   Carpooltarieven
   Verslagen
   Annulatievoorvaarden
 
  U bevindt zich hier Activiteiten U bevindt zich hier Verslagen vorige   print
mail
 
NIEUWSBRIEF
Verzend  Alleen link
ACTIVITEITEN
April 2020
madiwodovrzazo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
MEEST GELEZEN
Deze week
Oever !?
FUIVEN Singles
Activiteiten
Foto's
Introfilm
ZOEK op oever.be
Ok
Verslag van ZA 23/06/2007
Een impressie van de BBQ Vremde
 
 
 
Een voltreffer
 Dat de BBQ te Vremde en dito ledenfuif een voltreffer was, is eigenlijk een open deur intrappen. Je kunt dus maar beter lid zijn van Oever, hé.
Naar jaarlijkse traditie wordt er steeds een vrijwilligersteam gevormd om ons allen eens extra te verwennen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. De mooie locatie met tuin van de parochiezaal te Vremde, de stemmige versieringen, de uitnodigende tafels, de kleurrijke lampen in de zaal, enz… . Dit alles draagt bij tot een gezellige omkadering, die de Oever BBQ mee tot een topper maakt. Zelfs de weergoden werden gecontacteerd met het vriendelijke verzoek de hemelsluizen niet te Vremde te openen.
Zo was het mogelijk om het Oeveraperitief ( een rooskleurige Kirr) in de grasgroene tuin te nuttigen. Een aperitief zorgt immers steeds voor een aangename intro. De gezellige drukte van komen ( aan gaan wordt niet in het minst gedacht!!!) en mekaar begroeten hoort bij elke Oeveractiviteit. Ook nieuwe leden worden spontaan opgenomen in de groep en voor hen is de BBQ vaak een eerste ontmoeting met de sfeer binnen Oever. Nieuwe vrienden maken en je zo een beetje thuis voelen binnen de Oevergemeenschap is één van de doelstellingen van Oever VZW, me dunkt.
Wie hier zeker een ereplaatsje verdient is onze sympathieke kok Patrick, die zich weer eens van zijn beste kant liet opmerken. Stil, maar noest doorwerkend en geflankeerd door een hele schare ( neen, niet van engelen, maar…) onbaatzuchtige Oeverleden, orkestreert hij zijn equipe met als resultaat een mooi uitgewerkt buffet à la Patrick. De verse en kleurrijke groenten, de lekkere sauzen en natuurlijk het kwalitatieve vlees en de smaakvolle zalm vormen de hoofdmoot, maar ook de desserts ( rijstpap uit den hemel en chocomousse van ergens anders) zijn “ homemade” en hebben mijn smaakpapillen aangenaam verrast. En die van u wellicht ook, hoop ik .
Alle mensen die zorgden voor de omkadering verdienen een oprecht applaus. Pieter en Nicole zijn natuurlijk niet aan hun proefstuk, maar de organisatie is professioneel en ieder kent zijn plekje. Je moet het maar doen, telkens opnieuw . Graag vermeld ik ook de Oever huiswijnen, die voor een mooie prijs (die we natuurlijk niet kennen )/ kwaliteitsverhouding ( die we natuurlijk wel proeven) aan de man/vrouw gebracht worden. Pieter & Nicole houden ook wel van een goed glas wijn, van daar wellicht! Ook het Oever toogteam is telkens paraat en draagt in belangrijke mate bij tot een geslaagde avond. Onze DJ was aandachtig voor aangepaste muziek. Het swingde te Vremde en dat kon je merken op de dansvloer.
Weet je… We vinden het allemaal zo gewoon en daarom moet het maar eens onderstreept worden, vind ik. Bedankt aan iedereen die een bijdrage leverde tot een fijne Oeveravond.
Ik heb er dankbaar van genoten. U ook?
Je kunt maar beter lid zijn van Oever, niet ? Men vertelle het voort !!!
 
 Top
Laatste wijziging: 24/07/2007 15:08:53    
 

Oever ... waar singles zich thuis voelen !     Oever-vzw op Facebook   Twitter
© Oever V.Z.W. Durentijdlei 52, 2930 BrasschaatGSM 0478/54 54 54 | pieter@oever.be