Persartikel van DO 25/10/2012
Stevige knuffels bevorderen seksleven
 
 
 
Knuffel doet vooral praten
 Niet passioneel zoenen of een verleidelijke blik, maar een stevige knuffel zou tot een spetterende vrijpartij leiden. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Michigan. Toch zijn deze ‘seksknuffels’ schaars. Enkel één op zes koppels geeft toe na een knuffelsessie in bed te belanden.
Tijdens de studie werd het intieme gedrag van vijfhonderd mannen en vrouwen onder de loep genomen. Daaruit werd opgemaakt dat geliefden elkaar zo’n acht keer per week knuffelen. Deze omhelzingen duren gemiddeld 45 minuten. Koppels die elkaar langer en steviger knuffelen, hebben volgens de wetenschappers een meer bevredigend seksleven.
 
‘s Avonds
 De meeste knuffels worden ‘s avonds uitgedeeld in de zetel of het bed. Dit is volgens de koppels namelijk het ideale moment om gezellig tegen elkaar aan te kruipen. Tijdens de omhelzingen wordt er dan ook vaak gepraat over dagdagelijkse dingen, een boek gelezen of televisie gekeken.
 
Mannen
 Hoewel vrouwen absoluut fan zijn van deze intieme knuffels, staan de omhelzingen onderaan het verlanglijstje van de mannen.
 Bron: www.mamanieuws.be 25/10/2012
 
 Top
Laatste wijziging: 31/10/2012 15:14:06    
 

Oever ... waar gezelligheid troef is !     Oever-vzw op Facebook   Twitter