Persartikel van DO 16/08/2012
Scoren op een date? Draag een zedige jurk
 
 
 
Een vrouw moet goed uitzien...
 Er is al veel inkt gevloeid over de interesses van mannen als het op vrouwen aankomt. Eén conclusie komt steeds terug: mannen hebben lief met hun ogen, dus een vrouw moet er in de eerste plaats goed uitzien als ze hem wil strikken.
Tijdschriften dicteren daarom veel tips om te stralen op die eerste date. Maar elk blad heeft een eigen visie. Zo zal een gerenommeerd modeblad snel schrijven dat je hem helemaal zal betoveren als je trendy designerkleding draagt. Het is echter zo dat de meeste mannen niet op de hoogte zijn van de nieuwste trends.
Andere magazines kunnen je dan weer aanraden om je lichamelijke troeven te accentueren. Dat is ook niet ideaal omdat een man je dan als een lustobject kan beschouwen. En laat dat nu net geen goede basis zijn om iets moois op te bouwen.
Yourtango.com beweert dat vrouwen zich te veel laten beïnvloeden door deze magazines. Volgens de vrouwensite draait alles rond een gezond fashion-evenwicht. Met de onderstaande ‘modeformule’ zou je probleemloos de aandacht van elke man kunnen krijgen.
 
Modeformule voor single vrouwen
 Mannen houden van vrouwelijke rondingen, maar fantaseren graag. Geef jouw rondingen aandacht, maar schep voldoende ruimte voor verbeelding. Een diep decolleté, hoge beensplit of doorschijnend topje draag je beter niet. Verder zien mannen graag sensuele dames. Als je voor een jurk kiest, kan je bijna niet eleganter en sensueler zijn. Conclusie: Laat je broekpak of jumpsuit dus maar in de kast hangen op een eerste date. Met een jurk die je vrouwelijke vormen subtiel accentueert, scoor je gegarandeerd bij het andere geslacht.
 
 Top
Laatste wijziging: 16/08/2012 14:42:50    
 

Oever ... waar singles zich thuis voelen !     Oever-vzw op Facebook   Twitter