Persartikel van DO 16/08/2012
Daarom date je beter geen man met een hond
 
 
 
Weinig plaats in bed
 Ja, honden zijn trouwe en schattige dieren maar in een prille relatie kunnen ze tot cruciale strubbelingen leiden. Wij zetten er vijf op een rij.

Heeft je nieuwe vlam een hond gekocht als single omdat hij wat gezelschap wilde? Dan mag je ervan uitgaan dat het dier naast hem ligt in bed. En aangezien jij er als laatste bent bijgekomen, is het goed mogelijk dat de hond zicht tussen jullie zal installeren in de toekomst. Het beestje naar een mand laten verhuizen zou verschrikkelijk zijn, toch? Aan jou om een werkbaar compromis te bedenken. Jezelf er gewoon bij neerleggen kan ook, koud zal je het alvast nooit hebben...
 
Kapotte spullen
 Schoenen, make-up, kledij,... je zal ooit wel iets vergeten in het huis van je partner. De kans bestaat dat je jouw spullen niet meer terugziet in hun originele staat. Sommige honden zetten hun tanden maar al te graag in rondslingerende items. Berg kostbare accessoires steeds goed op of zet een herinnering in je gsm zodat je ze niet vergeet mee te nemen naar huis.
 
Verstoorde vrijpartijen
 Jullie hebben beiden veel zin in seks, gaan in bed liggen en in het heetst van de strijd zie je plots een hondenkop verschijnen aan het voeteneinde. Dat is niet bepaald een stimulans om verder te vrijen. In het ergste geval, springt het dier gewoon tussen jullie en wordt de stoeipartij abrupt afgebroken. Date je toch een man met een hond? Dan is het geen slecht idee om op voorhand even te controleren of zijn slaapkamer over een deur beschikt.
 
Jaloerse gevoelens
 Stel: je nieuwe vlam reserveert een tafeltje in een hip restaurant, maar wil dat jullie de rekening delen. Een dag later gaat hij met zijn hond naar de hondenwinkel en trakteert hij het dier op een heleboel nieuwe speeltjes. Wellicht krijg je het gevoel dat hij meer voelt voor zijn viervoeter dan voor jou, met jaloerse reacties tot gevolg.

Weinig onbezorgde uitjes
Het is moeilijker om impulsief een romantische citytrip of vakantie te boeken. Jullie moeten op voorhand goed zoeken naar een verblijfplaats die honden toelaat of naar betrouwbare opvang. Dat slurpt misschien het spontane aspect uit jullie prille relatie.
 
 Top
Laatste wijziging: 16/08/2012 14:24:12    
 

Oever ... geeft kleur aan je leven !     Oever-vzw op Facebook   Twitter