Persartikel van VR 20/11/2009
Single wil graag gekoppeld worden
 
 
 
 Ma en pa bemoeien zich maar beter niet met het datingleven van hun alleenstaande zoon of dochter. Vrienden, broer en zus mogen zich wel wagen aan het 'koppelgedrag'. De meeste singles vinden het spannend als iemand anders een potentiële kandidaat voorstelt.
 
Spannend
 Volgens een Nederlandse datingsite wil het merendeel van de singles best wel dat iemand anders zich met hun liefdes- en datingleven bemoeit. Vrijwel alle ondervraagden vinden het 'spannend en leuk om door anderen gekoppeld te worden'. Tien procent ziet het anders en schildert al dat koppelgedrag af als 'irritant, vervelend en bemoeizuchtig'.
 
Geen ouders
 De klus door eender wie laten klaren, is echter niet het geval. Ouders zijn uit den boze, maar vrienden en broers of zussen hebben wel recht van inspraak.
 
Zoektocht
 Of alleenstaanden hun boontjes niet alleen kunnen doppen? Toch wel, eerder onderzoek toonde aan dat de huidige single gelukkiger en zelfzekerder is dan ooit, maar uiteindelijk toch graag een vaste partner wil. Slechts 3 procent vindt het best om alleen te blijven. (lvl)
 
 Top
Laatste wijziging: 01/12/2009 11:45:22    
 

Oever ... je kan geen weekend zonder !     Oever-vzw op Facebook   Twitter