Persartikel van MA 14/07/2003
Vzw Oever organiseert ...
 
 
 
Vzw Oever organiseert uitstappen en groepsreisjes voor alleenstaanden
 Wie als alleenstaande, in deze periode van verlof en uitstapjes, behoefte heeft om eens één keer niet alleen op reis te gaan, kan dat met de vzw Oever. Pieter Jacobs (40) startte in '97 met deze activiteitenvereniging voor singles, gevestigd in Boechout, en bouwde ze uit tot de grootste in de regio. Voor de 1.400 leden organiseert hij momenteel wekelijks tien uiteenlopende activiteiten. Ook weekends en vakanties komen aan bod.
De ongedwongen sfeer is het succes van onze VZW, verklaart initiatiefnemer Pieter Jacobs onmiddellijk het succes van zijn vereniging. Wij tellen leden uit alle lagen van de bevolking, pakweg tussen 30 en 50 jaar oud. Wie alleenstaande is, heeft het vaak moeilijk contacten te leggen. Met Oever is dit probleem verholpen.
Het is vooral een leuke manier om je contacten te verruimen, relatiegericht of niet. Je neemt gewoon gratis deel aan enkele van onze activiteiten. Nadien kan je kiezen of je lid wordt. 49 euro voor het eerste jaar. nadien slechts 41 euro. Hiervoor krijg je een tweemaandelijks ledenblad. kortingsbonnen.een ongevallenverzekering en twee gratis contactadvertenties.
 
Meer vrouwen
 De vzw Oever biedt een kalender boordevol activiteiten aan. Van de aangesloten leden zijn er 53% vrouwen.
Onze fuiven halen gemiddeld 500 bezoekers. Een overdonderend succes. Er was duidelijk nood aan activiteiten voor jonge dertigers die wegens omstandigheden alleen kwamen te staan. Maar ook onze praatcafés, die bevolkt worden door een wat hogere leeftijd. hebben telkens 60 à 120 man. We bieden voor ieder wat aan. Van sportactiviteiten, tentoonstellingen, etentjes, film, concert, theater, opera tot weekends en vakanties; Als je bekijkt wat we allemaal organiseren, is ons jaarlijks lidgeld echt niet veel besluit Pieter die tot slot nog eens duidelijk wil meegeven dat de vzw géén huwelijksbureau is.
Meer info en inschrijvingen via www.oever.be. Tel.: 03/454.30.11 (Pieter) of 03/653.46.13 (Nicole). Oever vzw, Heerbaan 26, Boechout
 Het Laatste Nieuws
 
 Top
Laatste wijziging: 23/07/2007 07:55:42    
 

Oever ... geeft kleur aan je leven !     Oever-vzw op Facebook   Twitter